Meno pre chlapca začínajúce na M
Prosím Vás poraďte mi meno pre chlapca. Pre dievčatko sme vybraté mali no nakoniec to bude chlapec a vôbec sa nám žiadne nepáči. Doma už máme Miroslava, tak nejaké meno k tomu by sme chceli. Možno nejaké na M. Ďakujem.
Mne sa páčilo Radoslav - len to nie je na M
Mne sa páči meno Mateo a Marko
Mne sa páči meno Mateo a Marko
@d920 Páči sa nám Marko akurát v rodine máme Mareka ...
Milan
Ano Marko je pekne ☺
Martin,Michal,Matias,Matej
Kazdy prvy chlapec sa na Slovensko aktualne vola Matteo,kazdy druhy Michal a kazdy treti Maxim.Och a aby som nezabudla na Markov,ci Matiasov...😏 Nuz tak co tak napriklad Milo...?
Marko a MIrko to by sa asi celkom mýlilo.
My msme v rodine tieto krasne mena: Miroslav, Matej, Martin, Michal - tie, co su na "M".
Mne by sa k Miroslavovi najviac hodil Michal. Mirko a Miško
Melich ako Melichar co povies? 😍Milo, Miles..
Alebo ešte mi napadlo Miro a Mário
Martin
Matúš, Marián, Miloš, Maroš,
Matúš je pekné tiež.
Mne sa najviac páči Michal a môže ich byt aj milión , je to krasne meno , na 80% by som to meno dala, na 20% by to bol Daniel … ale mám len baby tak nič 🤣 .
My budeme mať Martina 🙂milujem to meno 😊
Maroš
Matus?
Kazdy prvy chlapec sa na Slovensko aktualne vola Matteo,kazdy druhy Michal a kazdy treti Maxim.Och a aby som nezabudla na Markov,ci Matiasov...😏 Nuz tak co tak napriklad Milo...?
@maminkadeticiek a za to že je to meno populárne tak ho nemôže človek dieťaťu dať keď sa mu páči? Syn sa volá Sebastian, tiež som všade počúvala koľko je ich veľa a nepoznám žiadneho iného.. a nepoznám ani chlapca menom Matteo ani Marko napríklad.. a teda radšej by som dala dieťato meno Misko, ako Milo..
A trošku neobvyklé...
Mojmír,Mikuláš,Móric,Melichar 😉
@maminkadeticiek a za to že je to meno populárne tak ho nemôže človek dieťaťu dať keď sa mu páči? Syn sa volá Sebastian, tiež som všade počúvala koľko je ich veľa a nepoznám žiadneho iného.. a nepoznám ani chlapca menom Matteo ani Marko napríklad.. a teda radšej by som dala dieťato meno Misko, ako Milo..
@13uzivatelka11 Cela tato diskusia je scestna.Kazdy idiot pozna mena na M.Ako uznaj
..
Denis je naj ale nie je na M
Nieje síce na M, ale mne by sa páčilo aj Branislav k Miroslavovi. Branko a Mirko 🙂
Také, ktorých je málo - Mikuláš, Maroš, Mojmír, Marcel, Milan
Mne sa celkom paci aj Manuel 🙂
A co Michael?
Ja mám Matúša

Matej, Michal, Maxim a pod.