Meno pre dcérku: Anna alebo Diana?
Ktoré by ste vybrali pre svoju dcérku ? Viem že sú to dve úplne rozličné mená, ale..uff nevieme a najhoršie že ani muž nevie 😆 mne sa na Anne nepáči skratka Anka.. ja by som ju volala Anna a Anička.
Anna je to vznešené meno 😊
Dianu. Lebo Annu už máme.
@beata_k tak ja som Diana a len v puberte mi pár rokov hovorili Dida ale teraz v dospelosti mi tak nikto nepovie a môžem povedať že je to milionkrat lepšie než Anna - Anča a podobne prezývky sú horsie, nehovoriac o tom že by som sa cítila ako taká staršia pani s takým menom. Nikdy by som sa nechcela volať Anna a doteraz každý kto sa stretol s mojim menom povedal aké krásne meno to je…Anna proste v dnešnej dobe nie je pekne meno ani pre dievčatko ani pre pubertiacku ani pre dospelú zenu sorry
Máme Dianku 🩷
Ja som mala pre druhé ak by bolo dievča vybraté diana no je chlapec. Na anne by sa mi nepáčilo že by ju volali Anča.
Mne osobne sa nepáči ani jedno ale volila by som radšej meno Diana ako Anna ,nepáčilo by sa mi ak by ju volali napríklad Anča,Anička atď..ešte keby pekné Anna ale to nemáš isté..
Diana je lepšie môžete volať Dianka,Didi A to znie lepšie
Ja som Anna. Nikto ma nevolá Anča ani Hana ani Aňa. Proste mám jazyk a viem sa ozvať, že toto si jednoducho neželám 😀 meno neutrálne ale nejako s ním nie som stotožnená, ale žijem s ním v pohode.