Meno pre dievčatko
Zienky pomoc, absolútne sa nevieme rozhodnúť aké dáme dievčenské meno :( ešte máme ovšem čas ale mali sme vybraté meno pre chlapca.. Aj sme s tým rátali že bude a zrazu čakáme bambulku.. A vôbec neviem, nič nás nezaujalo. Prikláňame sa k mene Alžbeta, priezvisko nie je ani čisto slovenské, hodia sa k nemu aj cudzokrajne ale aj slovenské mena 🥴🥴 joj sak 😂😂
@dadadada1 priateľova mamina je Katarína 🧐🥴😂 inak krásne meno ale neviem neviem
My máme Lianku ale páči sa mi aj Ela 🙂
@simonkasim ja mam Emu a keď sme cakali druhé baby, tak som mala pre chlapca Matej a pre dievča sa mi veľmi pacili mena ako Linda, Alica, Agata, ale mame Mateja no 😂😉
Izabel
@simonkasim nám sa teraz v septembri narodila Alžbetka,tiež ju voláme iba Alžbetka ,nepáči sa mi Beta ,ani Betula ....doma máme Barborku a Tamarku .
@simonkasim Vsak vy si ju môžte kľudne volať Alžbeta, Álžbetka.
Už ako ju budú volať ostatní ľudia, to neovplyvníte.
Ja mám krsňa Alžbetku...volajú ju Betka, Aba.
Dcéra má spolužiačku, volajú ju dokonca Bebe.
Dievčenských je toľko krásnych. Pre mňa top Noemi, Miriam, Jasmína, Bibiana, Anika. Ale aj Katka, Zuzanka, Vladimíra, Valéria, Darina, Daria... No máme paradoxne samých chlapcov, ale aj chlapčenských mien je našťastie veľa pekných.
@simonkasim
My mame Natali Ráchel 😊
@simonkasim ahooj aké meno ste nakoniec dali 🙂 ? Ja sa rozhodujem práve
@llull áno dali sme Emmu , hodí sa jej to 😂

@simonkasim a čo keby ste skúsili Katarína? Podľa mňa vyslovene nadčasové a zrozumiteľné v každom jazyku 🙂