Meno pre dievčatko
Ahojte baby čakáme dievčatko a s mužom sme sa zhodli na Terezke nie Terézia ale Tereza len dneska sa mi začala ešte páčiť Sabínka aj mužovi celkom len neviem teda už sme všetci pripravený na Terezku a neviem či ma tá sabínka neprejde
Ktoré by ste vybrali vy?
Keď už tak Sabrina. So
Sabínky mi naskakuje husia koža
@anonym_autor ani jedno.. otrasné mená
Dajte si take ake sa Vam paci, mne je sum a fuk co povedia iny je to moje dieta ake sa mi paci take dam. A nepotrebujem povolenie na modromkoni kde nevyhovejes nikdy nikomu 🤷♀️
@anonym_autor Terezka je pekne, ale páči sa ti aj variant Tereza? Sabina je pekne aj takto v základe. Musíte sa rozhodnúť sami… tu sa páčia ženám všelijaké Filomény… lebo však jedna vec je či sa mi meno páči, druha, či je vhodne pre dieta na SVK napríklad a viem si predstaviť, že moje dieta s ním bude celý život žiť.
Tereza ✨
Dajte ako sa vám páči onom. My máme Terezu.
@anonym_autor ani jedno.. otrasné mená
@anonym_66204b veru ani jedno, Sabina = Pribina alebo Sabina je Tvoja slabina 😂.... A Tereza mi pripomína niečo s rezanim 😃.
Sabinka je pekne meno 🙂
Mne sa meno Teraza strašne nepáči. Ja poznám takú jednu Terku vtierku, takže aj keď sa mi ani meno Sabina nepáči, tak je to krajšie ako Tereza 🙈
Ja mám doma Terezu 🙂
Obe su fajn mena pre dieta aj dospelu. Tu v ČR je Tereza teraz pomerne oblubene meno, tak by som dala Sabinu. Ale kratku.
Inak nechápem tie posmesky a rádoby detske možné patvary mien. Učím v škole, mám deti na ZŠ a teda nikto z nas sa nikdy nestretol s tymto trapnými infantilnymi posmeskami. Vždy je to o nositelovi toho mena, nie o mene samotnom.
Terezka
Ahoj. Ja som Sabína a som spokojna. Nepovazujem svoje meno za otrasne ako tu odoznelo. A celkovo Sabin je malo. A este som aj lekarka a pracujem v Prahe,takze uspech zaruceny. Chod do toho! 😀😀
Mne sa páči Tereza😉
Sabina
Ani jednym nic nepokazis.. obe su pekne.. Terezie su asi frekventovanejsie nez Sabiny.. tak ak nechces mat prilis caste, skor mozno Sabina.. Ja by som take s kludom dala, mne sa praveze paci, znie tak nezne. Ale aj doma pekne treba chlapa konfrontovat, bude to aj jeho potomok.
ani jedno z týchto mien nie je pekné
Za mna Tereza, Terezia, pekne meno, aj vsetky, co poznam su take fajn zeny. My ich volame Teri
Paci sa mi aj tereza aj sabina (nie sabína).. tereza viac 🙂
Preboha zeny fakt ste sa nepoucili?Co vas prijme k tomu,aby ste sa tu radi o mene?Sto ludi sto chuti este vam tu znechutia meno co sa vam paci?Mas do porodu cas sa rozhodnut,je to sukromna vec teba a otca dietata nie tu zien na MK.Ja som sa rozhidla na vzdycharni a v pohode.
@anonym_autor
Popri vsetkych tych dookola opakujucich sa menach ako Ema, Sofia, Mia , Olivia a pod. su Tereza alebo Sabina prijemna zmena🙂
Klasicke, no zaroven pekne pre dievcatko, dospelu zenu ako aj babicku.
Ako som pisala, obe pekne ale Tereza o kusicek krajsie 🙂
@anonym_autor aj ja som chcela Sabinu, ale tiez sa mi paci Laura, Eliska, Liliana, Sara, Katarina,
My sme mali Elišku, ale nakoniec je to Samko 🙂
@anonym_autor Tereza je krásne. Možno vyber podľa toho čo sa viac hodí k priezvisku.
Preboha zeny fakt ste sa nepoucili?Co vas prijme k tomu,aby ste sa tu radi o mene?Sto ludi sto chuti este vam tu znechutia meno co sa vam paci?Mas do porodu cas sa rozhodnut,je to sukromna vec teba a otca dietata nie tu zien na MK.Ja som sa rozhidla na vzdycharni a v pohode.
@maminkadeticiek to že ty si sa rozhodla tam neznamená, že ona sa nemôže opýtať na názor. Často sa tu stane, že niekto nadhodí úplne iné meno, ktoré autorku úplne očarí. Keby sa pýtali na názor všetci, netrpeli by deti menami ako Esmeralda či Onur.
Osobne by som nedala ani jedno. Zas u vas je fajn ze vobec viete co asi chcete. Mas v zalohe tieto. Mozbo pride este dalsie meno.... mozno ked sa narodi a prvy dojem sam vyriekne meno 😉
A ak nie dala by som na svoj prvy pocit. Ked to bola Tereza tak ona 👏🏼
Tereza je krásne meno, a keď sa vám obom páčilo prvé, dala by som na ten pocit.
@anonym_autor kolko mas do porodu? Este sa ti zapaci mozno tretie. Nechapem, naco vesas na nos meno dietata okoliu, kym nie je na svete.
My sme mali Elišku, ale nakoniec je to Samko 🙂
@ivanztt ja som mala vybranu Klaru ale mame Davida 😁
Inak sa mi pacia obe, Sabina asi trochu viac 🙂

Tereza Sabina tereza tereza ani jedno fuj sabina tereza
Co z toho budes mat? Porozpravajte sa dobre s manzelom iba to je dolezite