Meno pre dievčatko ku Gregorovi
Ahojte, poradite nieco ku Gregorovi? Nemusi zacinat na G, ani sa rymovat alebo co, ale hladam skor nejaku klasiku, nie velmi casto pouzivanu.
@anonym_autor Marína, Johanna, Gréta, Ester, Lujza, Izabela,
Júlia
@anonym_autor Miriam, Laura, Gabriela
Grétka
Sára
@anonym_autor Mne sa tiež veľmi páči kombinácia mien : Gregor a Grétka. A z klasických ženských mien ešte by sa podľa mňa hodilo aj Magdaléna.
Martin a Papucek
Martin a Papucek
@martinmmartin uroven ked sa dospely clovek vysmieva z mena 🙂
hlasujem za lujzu 🥰
@anonym_autor spomínaná Júlia by sa k tomu hodila.Gregor je také tvrdšie meno, Júlia vo mne evokuje zas naopak niečo nežné. Vybrala by som niečo kde nie je G ani R.
Mne tiez napadla Julia.
@anonym_autor Dorota, budu Gregor a Dorotka
@anonym_autor a nie casto pouzivane mena su Zuzana, Lucia, Klara
Veru mi napadla ako prve Greta. Ale napr Johanka alebo Dorota mi tam tiez pekne znie 😉
Greeeetka 🙂
Marína, Olívia
Gretka moja srdcovka 🙂 Ale pekna je aj kombinacia Gregor a Marina alebo Gregor a Agatka, ci Dorotka...ake mena mate zatial vo vybere?
Gretka moja srdcovka 🙂 Ale pekna je aj kombinacia Gregor a Marina alebo Gregor a Agatka, ci Dorotka...ake mena mate zatial vo vybere?
@anonym_752a7e ak by bolo prve dievca, bola by Anna, ale medzicasom ju dala najlepsia kamoska tak to uz nechcem, teraz asi Julia, Elena, mozno este teoreticky Hana, ale tych je v okoli uz vela
@anonym_752a7e ak by bolo prve dievca, bola by Anna, ale medzicasom ju dala najlepsia kamoska tak to uz nechcem, teraz asi Julia, Elena, mozno este teoreticky Hana, ale tych je v okoli uz vela
@anonym_autor keď ona má Annu, tak môžeš mať Elzu🙂🙂. Za mňa ku Gregorovi sa hodí Tereza, Laura, Klára, Lýdia, Hyacint/a
Paula,alebo Paulina
Izabela - Iza
@anonym_autor Magdaléna?
Gregor a Izabella, Adela.... skratene Bella.
@anonym_autor Eliana, Diana
My sme chceli Gretku... Ale Gregor a Anabella alebo Gregor a Johanna su tiez pekne kombinacie...
@anonym_autor ...aj ked sa zeny tu na MK smeju a nevedia pochopit /a podobne narazky/, ze preco by mali mena surodencov ladit, mne sa to jednoducho tak paci 🙂 A tak sme mena aj vyberali....mam Jergusa a Gretu. Z tvojich favoritov by som vybrala asi Elenu, nech maju to "e" spolocne 🙂
@anonym_autor Glória, Augustína, Hedviga, Perla
@martinmmartin uroven ked sa dospely clovek vysmieva z mena 🙂
@anonym_autor a aká je úroveň keď sa meno musí hodiť k menu súrodenca?
Mila

@anonym_autor Agata