Meno pre dievčatko - Lívia, Melissa, Vivien, Arianna
Baby poraďte pekne meno pre dievčatko.
Priezvisko Balážová, mne sa páči Lìvia, Melissa, Vivien, Arianna.
@alina765 aja mam priezvisko Balážová ja by som dala Lívia alebo Melissa hlavne nech je to zdravé bábätko veľa zdravia želám 🥰
priezvisko je 4slabicne, skuste vybrat kratke najviac 2slabicne krstne meno.
@anabel2341 Dakujem😍😍
Mám Melissku pred viac ako 8 rokmi som o žiadnej inej nevedela teraz je pravda že ako ich majú influencerky tak sú častejšie 🫣 ale zas nie je ich toľko ako Emma, inak môj muž chcel tiež Vivien veľmi ale výklad mena nie je moc dobrý, tak to som hneď zatrhla, ale hrozne som chcela Rebecu a muž ani počuť 😏 Melissa bolo jedine ktoré sa nám páčilo obom
Ja mám doma Vivien...páči sa mi Vivien a Melissa 🙂
@alina765 My mame Liviu - je to krasne meno, nepocut ho bezne a hodi sa tak pre dieta ako dospeleho cloveka (akoze uvahy, ze ako budu dieta volat ked bude stare su total mimo misu, podla mojho nazoru - who cares ?? 🤣🤣)
Livia je fakt paradne, elegantne a nadcasove 👍 (nehovorim to preto, ze jednu mame ;) )
@alina765 z tych, co si napisala, len Livia
Lívia je super. Sedí to dievčatku, aj staršej žene. Mala som na strednej profesorku Líviu, mala okolo 60, veľmi pekná, distingvovaná dáma, vždy krásne upravená, tak sa mi to meno spája s ňou 👌
Livia. Ostatne ako z osady.
Livia je krásne meno. Poznám jednu, veľmi krásna žena je to.
Veď dajte Líviu a vybavené😊 pekné meno ste vybrali. Ak by som mala dcéru, tiež by bola Lívia
@alina765 Liliana,Linda,Lenka
@alina765 mne v tehu doktor celý čas tvrdil že to bude dievčatko tak som sa rozhodovala medzí Melissa, Elisa , Nina nakoniec sme sa rozhodli že to bude Melissa no a na svet nám prišiel chlapček 😊 Samuel ❤️ takže mne sa páči meno Melissa ak niekedy budem mať dievčatko tak určite sa bude volať Meliska
Sú to pekne mena,mne sa napríklad páčia mena
Lara,Ashley číta sa to (Ešly) ,Cathy,Shanaja...
@panizima herečku Libušku Šafránkovú volal jej muž Josef Abrhám Lila do konca života, aj keď už bola babičkou štyroch vnúčat, takže si myslím, že aj autorkina Lívia bude Lila stále, a nik s tým nebude mať problém. 🙂

@alina765 mám dcéru Melissu pred 8 rokmi jediná v meste a teraz každá druha 🙈🙈