Meno pre dievčatko - Lívia, Melissa, Vivien, Arianna
Baby poraďte pekne meno pre dievčatko.
Priezvisko Balážová, mne sa páči Lìvia, Melissa, Vivien, Arianna.
Melissa sa páčila aj nám,ale už ich bolo v okolí dosť, takže vyhrala Elisa ❣️ dajte na vlastný pocit, s ktorým menom ste najviac stotožnení 👍
Simona
Ja by som dala Michaela Balážová, Veronika, Zuzana....ale to mne sa páčia tieto mena a uvazujem nad nimi ked budem mat svoje. Kazdopadne Michaela sa mi celkom hodi k priezvisku.
Držím palce s vyberaním . My keď sme čakali pred pár mesiacmi bábo tak sme nevedeli či chlapec alebo dievča celych 9mesiacov az do pôrodu . Tak sme bojovali hlavne s dievčenským menom 😁 lebo mne sa páčia čo boli kedysi a môjmu teraz moderné ... Ja som chcela Anna , Alžbetka , Dobrotka , Mária len môji povedal ,že také mená sú ako zo salaša ktoré sa dávali kedysi . Môj stale len Vanesia, Sofia a atď tak som mu to zatrhla. Keď som našla meno Valentína , Galina sa mi páčili lebo nik také nemá (a páčia sa mi mená s ktorých sa nedajú spraviť žiadna zdrobenina nic)... To mi tiež natrhol ... Tak nakoniec prišiel že Amalia meno sa mi páčilo ale ja som chcela Marína . Takže som mu povedala ,že keď sa postaví na hlavu tak to bude Marína a nakoneic sme mali chlapca .
Ale ak sa raz rozhodnem pre ďalšie bábo (čo už nebude) tak dievčatko by sa volalo Marína ♥️♥️♥️
@alina765 my mame alexandru
Olivia
Moja staršia dcéra je Melissa, za mna najkrajšie meno na svete. Ale nehodí sa mi k priezvisku Balážová, ani tie ostatne. Pre moje uši je lahodiace k tomuto priezvisku nejaké tradičnejšie meno. Ale tak páčiť sa to musí hlavne vám ☺️
@alina765 mam doma Vivien, takže to 🙂 a Oliviu, Lívia sa mi nepáči 🙂
Ja som mala spoluziacku. Volala sa Veronika Balazova. Z tych tvojich sa mi najviac hodi Livia alebo mozno nie Ariana ale dala by som Adriana Balazova. Ale v konecnom rozhodnuti aj tak budes vediet a citit ktore meni je to prave pre babatko ;)
Ja som za Liviu, mne sa paci, ked je v priezvisku L, nech je aj v krstnom mene, je to cool 😄
Z tychto naj Livia alebo Olivia, alebo uz to tu padlo - Adriana. K vasmu priezvisku by som mena ako Vivien ci Melissa nevyberala. Ale v konecnom dosledku ako sa dohodnete take meno bude mat.
Ja sa volám Lívia, čiže za mňa je to jednoznačné 😊
@alina765 mne sa veľmi páči kombinácia melissa balazova
Livia je pekne ale k priezvisku sa mi viac hodi Olivia 🙂 prezyvat ju mozte rovnako Livka, ale aj Oli a podobne....

Ja mam Gretku...paci sa mi aj Natasa, Marina, Lujza.