icon

Meno pre dievčatko - Lívia, Melissa, Vivien, Arianna

alina765
28. sep 2022

Baby poraďte pekne meno pre dievčatko.
Priezvisko Balážová, mne sa páči Lìvia, Melissa, Vivien, Arianna.

bobo1983
2. okt 2022

Ja mam Gretku...paci sa mi aj Natasa, Marina, Lujza.

wampirek
2. okt 2022

@alina765 Jasminka, Agatka, Amalka, Viktoria...za mna tieto

lenusik296
2. okt 2022

Melissa sa páčila aj nám,ale už ich bolo v okolí dosť, takže vyhrala Elisa ❣️ dajte na vlastný pocit, s ktorým menom ste najviac stotožnení 👍

1011990
2. okt 2022

@alina765 my mame Marínu

dada13288
2. okt 2022

@alina765 mame Líviu doma 🙂 kazdy ze ake krasne meno sme vymysleli. Livka je teraz, ked pojde do puberty bude to Liv a v dospelosti Livia 🙂 ziadne pohorsovanie nad menom, tuctovost

alkapoiuy
2. okt 2022

Simona

ankare
2. okt 2022

@alina765 z týchto livia

livia132
2. okt 2022

@pribinak no z tych mien jedine Livia nie je moderne😁a veru poslednu dobu nedavaju take meno uz.roky som nepocula volat na male dievcata takym menom🤔🙈

livia132
2. okt 2022

@dada13288 suhlasim😁mna volaju vacsinou Livi,v praci som bola Livka a doma Livus😋

livia132
2. okt 2022

@alina765 ku priezvisku sa mi hodi aj Ester(nie Estera)nad tym ste neuvazovali?my mame tiez doma malu 9mesacnu.

alzbet24
2. okt 2022

Ja by som dala Michaela Balážová, Veronika, Zuzana....ale to mne sa páčia tieto mena a uvazujem nad nimi ked budem mat svoje. Kazdopadne Michaela sa mi celkom hodi k priezvisku.

romana1110
2. okt 2022

Držím palce s vyberaním . My keď sme čakali pred pár mesiacmi bábo tak sme nevedeli či chlapec alebo dievča celych 9mesiacov az do pôrodu . Tak sme bojovali hlavne s dievčenským menom 😁 lebo mne sa páčia čo boli kedysi a môjmu teraz moderné ... Ja som chcela Anna , Alžbetka , Dobrotka , Mária len môji povedal ,že také mená sú ako zo salaša ktoré sa dávali kedysi . Môj stale len Vanesia, Sofia a atď tak som mu to zatrhla. Keď som našla meno Valentína , Galina sa mi páčili lebo nik také nemá (a páčia sa mi mená s ktorých sa nedajú spraviť žiadna zdrobenina nic)... To mi tiež natrhol ... Tak nakoniec prišiel že Amalia meno sa mi páčilo ale ja som chcela Marína . Takže som mu povedala ,že keď sa postaví na hlavu tak to bude Marína a nakoneic sme mali chlapca .
Ale ak sa raz rozhodnem pre ďalšie bábo (čo už nebude) tak dievčatko by sa volalo Marína ♥️♥️♥️

lentilka1994
2. okt 2022

@alina765 my mame alexandru

acsa
2. okt 2022

@alina765 Laura 😉

karmen118
2. okt 2022

@alina765 Lívia je pekné meno a podľa mňa sa hodí aj k vášmu priezvisku 🙂

ja_mi
2. okt 2022

Olivia

chrisencore
2. okt 2022

Moja staršia dcéra je Melissa, za mna najkrajšie meno na svete. Ale nehodí sa mi k priezvisku Balážová, ani tie ostatne. Pre moje uši je lahodiace k tomuto priezvisku nejaké tradičnejšie meno. Ale tak páčiť sa to musí hlavne vám ☺️

zuzika44
2. okt 2022

@alina765 My máme doma 6 ročnú Elisu ❤️

nikoleta1234
2. okt 2022

@alina765 mam doma Vivien, takže to 🙂 a Oliviu, Lívia sa mi nepáči 🙂

zuzika44
Autor odpoveď zmazal
kukucka26
2. okt 2022

@alina765 Júlia

zuzy20
2. okt 2022

Ja som mala spoluziacku. Volala sa Veronika Balazova. Z tych tvojich sa mi najviac hodi Livia alebo mozno nie Ariana ale dala by som Adriana Balazova. Ale v konecnom rozhodnuti aj tak budes vediet a citit ktore meni je to prave pre babatko ;)

sa3ka
2. okt 2022

@alina765 ja som bola balazova a som Alexandra. Je to Povodom ciganske meno,ja by som sa s tymi exiperimentami ako je Arianna moc nezahravala 🙈 Ale Ako vyberies,tak budes mat

basska_b
2. okt 2022

Ja som za Liviu, mne sa paci, ked je v priezvisku L, nech je aj v krstnom mene, je to cool 😄

renka30
2. okt 2022

Z tychto naj Livia alebo Olivia, alebo uz to tu padlo - Adriana. K vasmu priezvisku by som mena ako Vivien ci Melissa nevyberala. Ale v konecnom dosledku ako sa dohodnete take meno bude mat.

lunkaa
2. okt 2022

Ja sa volám Lívia, čiže za mňa je to jednoznačné 😊

aurorastone
2. okt 2022

@alina765 mne sa veľmi páči kombinácia melissa balazova

tamvtme
2. okt 2022

Livia je pekne ale k priezvisku sa mi viac hodi Olivia 🙂 prezyvat ju mozte rovnako Livka, ale aj Oli a podobne....

sandra49
2. okt 2022

@alina765 ja som mala spolužiačku s rovnakým priezviskom a volá sa Timea. Volali sme ju Timi, Timejka, Timuška. Takže pri tom priezvisku ma hneď napadne ona..Timi Balaz si to už neskôr v dospelosti upravila 😁

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal