icon

Meno pre dievčatko - Olívia, Lara alebo Sofia

9. máj 2025

Ahojte, neviem sa rozhodnúť ktoré meno dať, čakám dievčatko..buď: Olívia, Lara, alebo Sofia ďakujem za rady 🥰

Strana
z2
pribinak
9. máj 2025

Lara? Tak sa vola každý 5ty pes u nás na sídlisku

Sofia a potom Olivia

unicornlady
9. máj 2025

Poznám aj dve Lary, ale sú to psy.

Olívia znie zaujímavo.

dandulla
9. máj 2025

Už dlho som nepočula slovo Olívia, ale všetky tri sú pekné.

felycity
9. máj 2025

Olivia

patka06
9. máj 2025

Olívia

ivik4
9. máj 2025

Ani jedno a meno Olivia ci Oliver sa mi az priam velmi nepaci. Keby fakt musim ,tak z tychto Ta Lara

anjelicek26
9. máj 2025

Kamaratka ma Oliviu, ale hovoria jej Livi... Lara vo veku, ked deti nevedia vyslovovat r co je polka skolkarskeho obdobia celkom komplikovane, hlavne pri takomto kratkom mene... Sofia je klasika, nic nepokazis, nikoho neprekvapis.

terezia74
9. máj 2025

Mne sa páči Olívia.

thereisabear
9. máj 2025

Sofia

jesenzima
9. máj 2025

Olívia

viliama
9. máj 2025

Olívia

sara07
9. máj 2025

olivia aj ked teraz je dost malých dievčatiek s týmto menom ale je krasne

simsalabim
9. máj 2025

Olivia

veronicka1901
9. máj 2025

Z tychto Sofia, ale popremyslala by som, ci sa hodi aj k priezvisku

evcagabi
9. máj 2025

K lare by som pridala u a bola by to Laura 😊

malalala14
9. máj 2025

Kamarátka ma Laru. Ľudia dávajú aj psom ludske mena ale táto Lara je medzi psickarmi veľmi obľúbená tak preto by som ho nedala. Olivia a Sofia je klasika. Mne sa asi viac paci Sofia, ale tiež by som ho nedala lebo každá druhá je Sofia 😄🙈

kp7333
9. máj 2025

Olivia je pekne meno, no pocitaj s tym, ze ju budu deti volat Oliva ci Olivka. Lara bude v skolke Larka ci Larinka. Sofiu zvyknu volat Sofi ci Sofinka, co mi pride na pocutie najprijatelnejsie z tychto 3.

spenat9
9. máj 2025

Vsetky 3 mena su krasne.. preto sa tak vola kazde druhe dievcatko ktore sa narodi.. ja by som skusila pouvazovat nad nejakym menom co mozno nie je az take caste.. podla mna to dieta neoceni krasu toho mena ked sa tak bude volat dalsich xy dievcat v jej okoli.. urcite aj ty mas pekne meno.. ale bolo pre teba niekedy niecim vynimocne? Alebo to bolo proste len meno?

talia16
9. máj 2025

Wau všetky tri mená sú krásne. Ja osobne by som sa rozhodovala medzi Sofiou a Larou. Sofia mi pride také nežnejšie meno oproti Lare, ktorá znie tak tvrdšie kvôli tomu R, ale to už je potom na tebe, čo preferuješ, či nežnejšie mená alebo take čo v sebe nesú silu.

anna_2012
9. máj 2025

My mame doma Oliviu a za mňa je to najkrajšie dievčenské meno ❤️

kristiii
9. máj 2025

1. Sofia 2. Lara. Olívia sa mi nepáči.

talia16
9. máj 2025
@spenat9

Vsetky 3 mena su krasne.. preto sa tak vola kazde druhe dievcatko ktore sa narodi.. ja by som skusila pouvazovat nad nejakym menom co mozno nie je az take caste.. podla mna to dieta neoceni krasu toho mena ked sa tak bude volat dalsich xy dievcat v jej okoli.. urcite aj ty mas pekne meno.. ale bolo pre teba niekedy niecim vynimocne? Alebo to bolo proste len meno?

@spenat9 Musím s vami nesúhlasiť ja sa volám Natália a toto meno tiež patrí medzi 10 najpopulárnejších mien na slovensku, takže áno stretla som sa počas svojho života s menoukyňami, ale aj napriek tomu si myslím, že mi mama vybrala to najkrajšie meno aké mohla. Ja sama to meno vnímam ako krásne a naozaj to viem oceniť, aj keď nás je viac. Určite by som nemenila a radšej som tretia Natália ako jediná Henrieta. S tým že to meno je populárne sa nesie aj to, že sa veľa ludom páči, takže veľakrát mi ho ludia pri predstavení aj pochvália. Ale hlavné je si uvedomiť to že, to meno je časté ešte neznamená, že všade chodíme minimálne vo dvoch 😂 zo 75% sa stáva, že som v skupine jediná Natália.

ika02
9. máj 2025

Ahoj, mne sa páčia všetky 3 mená, len už Sofií je strašne veľa a Lara je meno, ktoré často dávajú psíkom, tak mi vychádza Olívia. Mne sa páči Tessa, ale mám 2 chalanov.

buba183
9. máj 2025

Mam Sofiu. Je ich veľa v okolií. Teraz uz to meno upadá. Olívia pekné meno dost casto ho teraz dávajú. Lara môže byť. V našej rodine sa narodí onedlho Marína. Určite vyberiete to najkrajšie pre vás 🥰

lenka.25
9. máj 2025

Najviac sa mi páči Olívia, ale aj so Sofiou ich máš v prevej desiatke už roky najčastejšie používané meno - Sofiu na prvom mieste . Lara sa mi vôbec nepáči , ale pri tomto mene by som hlavne prihliadala , že dieťa ho nebude vedieť vysloviť + v dospelosti keby náhodou ráčkovalo , tak to bude dosť divne znieť

nevenka
9. máj 2025

Tak ja som pocula aj inu verziu Sofie, jedna mamicka po svatej omsi hovorila knazovi, ze vola sa Žofia. A teda som sa dost zaducovala, ze dali take meno, teda tuto verziu. Pre tak male babatko mi to prislo take starodavne, zvlastne. Ale aj pre dospelu zenu sa mi az tak nepaci. Zase, ked bude starka, tak starka Sofia mi znie cudne a Žofia dobre...🙃. Sofií je strasne vela. Laru poznam jednu a nie je to pes, je to dievcatko. Ja som zas poznala psa, co sa volal Mia - teda fenka to bola 😅. Jedna z kamaratiek mojej dcery je tiez Mia a vzdy si pomyslim na toho psa, ale tak nesmejem sa z toho. Ved mena davaju ludia rozne. Moja spoluziacka mala papagaja a volal sa Kubo. Dcera mala v triede Oliviu, volali ju Olivka. Ja som sa minule smiala, ze najmladsie dieta sme mali pomenovat Olivia, lebo miluje olivy. Mne sa teda z tychto 3 asi najviac paci ta Olivia.

simona20201309
9. máj 2025

Olívia je pekne meno ale nikdy som nevedela ako mam také dievča osloviť inak. Len olivia. Nehodí sa mi to meno na živú bytosť. Olivka, oliva, Oli, Oľa, ... nepáči sa mi to.
Sofia je už fakt otrepané a strašne časté meno.

Lara je krásne.

michelle567
9. máj 2025

Z týchto 3 by som dala Sofiu. Krásne aj keď časté a čo. Každá doba má svoje mená. Tak ako napísala Natália..

spenat9
9. máj 2025
@talia16

@spenat9 Musím s vami nesúhlasiť ja sa volám Natália a toto meno tiež patrí medzi 10 najpopulárnejších mien na slovensku, takže áno stretla som sa počas svojho života s menoukyňami, ale aj napriek tomu si myslím, že mi mama vybrala to najkrajšie meno aké mohla. Ja sama to meno vnímam ako krásne a naozaj to viem oceniť, aj keď nás je viac. Určite by som nemenila a radšej som tretia Natália ako jediná Henrieta. S tým že to meno je populárne sa nesie aj to, že sa veľa ludom páči, takže veľakrát mi ho ludia pri predstavení aj pochvália. Ale hlavné je si uvedomiť to že, to meno je časté ešte neznamená, že všade chodíme minimálne vo dvoch 😂 zo 75% sa stáva, že som v skupine jediná Natália.

@talia16 no ja mam zase meno ktore bolo svojho casu pravdepodobne top 1 a na zakladke nas s tymto menom bolo v triede dalsich 6.. meno je to pekne ale pre mna absolutne bezvyznamne z uvedeneho dovodu.. originalita sa absolutne vytratila a uprimne poviem ze radsej by som sa volala henrieta.. ked sa niekto vola co i len trosku inak tak to ludi zaujme.. moje pekne ale obycajne meno absolutne nikdy nikoho nezaujalo a tiez mi pri zoznameni uz xy ludi povedalo ze mam pekne meno lebo to aj pekne meno je ale straca to pre mna vyznam ked to meno chvalia kazdej co sa tak vola :D

talia16
9. máj 2025
@spenat9

@talia16 no ja mam zase meno ktore bolo svojho casu pravdepodobne top 1 a na zakladke nas s tymto menom bolo v triede dalsich 6.. meno je to pekne ale pre mna absolutne bezvyznamne z uvedeneho dovodu.. originalita sa absolutne vytratila a uprimne poviem ze radsej by som sa volala henrieta.. ked sa niekto vola co i len trosku inak tak to ludi zaujme.. moje pekne ale obycajne meno absolutne nikdy nikoho nezaujalo a tiez mi pri zoznameni uz xy ludi povedalo ze mam pekne meno lebo to aj pekne meno je ale straca to pre mna vyznam ked to meno chvalia kazdej co sa tak vola :D

@spenat9 prepáčte, ale prídete mi žiarlivá

Strana
z2