Meno Rachel
Čo si myslite o mene Rachel ? Máte prípadne niekto doma ? A aké prezývky používate ?
@abcdefgahc to nám hovorili pri Agáte, Zite aj Judite 🙂 dali sme mená, aké sa nám páčia. A dnes už každý povie, že neotrepané mená, že im sedia. Sto ľudí, sto chutí. Ale mne sa Ráchel páči. My sme zvažovali Rút 🙂
@evaachesa Mne sa zase hneď vybavila tá Ráchel, čo v Ke vyskočila zo siedmeho poschodia :(
@abcdefgahc nasa mala susedka, 9 ročne dievčatko,je Rachel...volaju ju pekne celým menom,Rachel, nepočula som este zeby na nu zavolali inak.
Ja mam znamych, co davaju detom zásadne biblicke mena a teda sa tam nachadzaju naozaj krásne, vznešené mena, jedno dievča sa vola Ráchel, podla mňa je to nádherné. Kráľovské a vznešené. Určite by som ju neoslovovala Rachelka, to znie hrozne, niektoré mena treba nechať v ich pôvodom tvare.
Už jedna taká bola 🤣 chudák dievča a mamička si žiadala ju volať Rejčl 😂😂😂 skončila vykrstená ako Rajčina
Kamarátka je Rachel a ked sa jej narodila dcérka, rodina navrhovala meno po mame, ale ona rázne odmieltla s tým, že nechce aby ju prezývali Rachel chrachel, ako ju, ked bola mladšia.
@mandarinka555 och o tom som nepočula :(
@karpina jemine a tá prezývka že niekto toto vymyslí, rozum sa mi zastavuje...ale tak deti sú kreatívne 🙄