Meno Ragnar
@deti95060810 vo Vikings 😀
ak budeš žiť v zahraničí tak tam sa to možno stratí, na SK budú ľudia meno komoliť... 😉
@zuzka2610 mne sa skandinavske mena pacia, no konkretne toto mi pride take tvrde. Pre dospeleho muza ok, ale pre babatko a maleho chlapceka? 🤷♀️
Ak sa ma narodit maly gunar tak v pohode.
@viestta muzske.
A dosť zle sa ti vyslovuje.
Radsej Ignác.
To je nejaká skrátená verzia "Ragnarok" (Avangers)? 🤔
Dnes sa tu vrece roztrhlo s netradicnymi menami
Prečo práve Ragnar? Poznáte hru ragnarok? podľa mňa super hra, velmi rada ju hrávam...odporúčam skúsiť 🙂 čo sa týka mena vpohode a originálne, všetko je lepšie ako nazvať dieťa podľa jedného s rodičov
Ragnar Kováč, Ragnar Huba, Ragnar Štrba, Ragnar Kubíček, atď... Úžasné. 😁
To chceš pre korytnačku?
@simsalabim presne ako pises, ked som bola v Norsku alebo na Islande, tak som bola priam fascinovana ake skvele mena maju. Mne sa velmi pacia, no vzhladom na to, ze zijem na SK a mam priezvisko ake mam, tak sa mi to sem proste nehodi 🙂...
@misulkar
@zuzzinkaa je to normalne skandinavske meno https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ragnar
@simsalabim v poriadku, ale moja prvá asociácia bola Avangers - Ragnarok 🤷♀️
@viestta Erik sa mi paci. Aj Sven, Morten, Tore, Dag, Aelric, Ari, Knut, Leif... keby som mala rodneho syna, asi by to bol Sven 😅
To meno je hrozne, tazko sa vyslovuje, neviem, ako pekne by som povedala babatku s takym menom.
Ale v pohode by som take meno dala napriklad - bagru
Vlčiakovi by som ho dala.
Mne sa Ragnar paci viac ako "Kandy", Honey alebo podobne otrasne, akoze zlatuckeeee mena, co tu obcas citam (chudata deti). Ak mate zahranicne priezvisko a hodi sa to, tak som za 😀 👍
No, bol to vikingský vodca a nachádza sa v hromade severských básní a príbehov. Ste nejak spriaznení so seberskou kultúrou, alebo si to proste plácla jak Frančesko Lakatoš? 😆😆
Čo ti to dieťa urobilo?😕
@zuzka2610 deti dlho nevedia povedať R tak si predstav, ked sa ho budu pytat, ako sa volá a bude hovoriť jagnaj, vagnav a pod.
@sulejmanka to potom aj Robert Rastislav Richard Roman atd Ved deti nevedia povedat R tak kratko. A niektore vobec nemaju problem povedat r. Moj syn mà od 16m najoblubenejšie slovo Roar. Toto by bol najmensi problem. Kopec deti nevie prve roky povedat svoje meno spravne. Znama ma Tahiri a prve 3roky sa volala Titi Lebo to nevedela povedat a uz vie a nic z nej neubudlo.

to si kde vyhrabala...🙄