icon

Meno Ragnar

zuzka2610
8. dec 2021
Strana
z3
deti95060810
8. dec 2021

to si kde vyhrabala...🙄

miadi
8. dec 2021

@deti95060810 vo Vikings 😀

deti95060810
8. dec 2021

ak budeš žiť v zahraničí tak tam sa to možno stratí, na SK budú ľudia meno komoliť... 😉

simsalabim
8. dec 2021

@zuzka2610 mne sa skandinavske mena pacia, no konkretne toto mi pride take tvrde. Pre dospeleho muza ok, ale pre babatko a maleho chlapceka? 🤷‍♀️

maminkadeticiek
8. dec 2021

Ak sa ma narodit maly gunar tak v pohode.

viestta
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
8. dec 2021

@viestta muzske.

markaterka
8. dec 2021

A dosť zle sa ti vyslovuje.

stanulienkat
8. dec 2021

Radsej Ignác.

misulkar
8. dec 2021

To je nejaká skrátená verzia "Ragnarok" (Avangers)? 🤔

ailiba
8. dec 2021

@zuzka2610 ach jaj, len aby nerackal... Prepáč, ale podla mňa je to fakt úlet... Najma ak máš slovenské priezvisko. No ale je to tvoje dieťa...

martinkatinka
8. dec 2021

Dnes sa tu vrece roztrhlo s netradicnymi menami

zuzulka689
8. dec 2021

Prečo práve Ragnar? Poznáte hru ragnarok? podľa mňa super hra, velmi rada ju hrávam...odporúčam skúsiť 🙂 čo sa týka mena vpohode a originálne, všetko je lepšie ako nazvať dieťa podľa jedného s rodičov

evamea
8. dec 2021

Ragnar Kováč, Ragnar Huba, Ragnar Štrba, Ragnar Kubíček, atď... Úžasné. 😁

zuzzinkaa
8. dec 2021

@misulkar to bolo prvé čo aj mna napadlo 🤗

lesana25
8. dec 2021

To chceš pre korytnačku?

barbora0308
8. dec 2021

@simsalabim presne ako pises, ked som bola v Norsku alebo na Islande, tak som bola priam fascinovana ake skvele mena maju. Mne sa velmi pacia, no vzhladom na to, ze zijem na SK a mam priezvisko ake mam, tak sa mi to sem proste nehodi 🙂...

simsalabim
8. dec 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
misulkar
8. dec 2021

@simsalabim v poriadku, ale moja prvá asociácia bola Avangers - Ragnarok 🤷‍♀️

miadi
8. dec 2021

Ak tatko vyzera podobne tak fajn 😀

simsalabim
8. dec 2021

@viestta Erik sa mi paci. Aj Sven, Morten, Tore, Dag, Aelric, Ari, Knut, Leif... keby som mala rodneho syna, asi by to bol Sven 😅

taga
8. dec 2021

To meno je hrozne, tazko sa vyslovuje, neviem, ako pekne by som povedala babatku s takym menom.
Ale v pohode by som take meno dala napriklad - bagru

rora
8. dec 2021

Vlčiakovi by som ho dala.

ndrag
8. dec 2021

Mne sa Ragnar paci viac ako "Kandy", Honey alebo podobne otrasne, akoze zlatuckeeee mena, co tu obcas citam (chudata deti). Ak mate zahranicne priezvisko a hodi sa to, tak som za 😀 👍

miadi
8. dec 2021

@taga sak Ragnarko 😀 inak meno je to krasne ale malo by sa hodit k priezvysku a aj chlap by mal byt ako hora Proste nie daky Sheldon geek 😄

ella_price
8. dec 2021

No, bol to vikingský vodca a nachádza sa v hromade severských básní a príbehov. Ste nejak spriaznení so seberskou kultúrou, alebo si to proste plácla jak Frančesko Lakatoš? 😆😆

janinah
8. dec 2021

Čo ti to dieťa urobilo?😕

sulejmanka
8. dec 2021

@zuzka2610 deti dlho nevedia povedať R tak si predstav, ked sa ho budu pytat, ako sa volá a bude hovoriť jagnaj, vagnav a pod.

miadi
8. dec 2021

@sulejmanka to potom aj Robert Rastislav Richard Roman atd Ved deti nevedia povedat R tak kratko. A niektore vobec nemaju problem povedat r. Moj syn mà od 16m najoblubenejšie slovo Roar. Toto by bol najmensi problem. Kopec deti nevie prve roky povedat svoje meno spravne. Znama ma Tahiri a prve 3roky sa volala Titi Lebo to nevedela povedat a uz vie a nic z nej neubudlo.

Strana
z3