Meno Tea
Ahojte ma niekto skusenost s menom Tea. Nie je problém ze v angličtine je to čaj?
Ďakujem za odpovede
mne sa paci, ale variant Thea❤, 1000x lepsie ako dalsia vanessa, emma, nella, a v sucastnosti topka eliška🙈
@miriamx tea pekne meno
este som sa s nim nestretla.nemam v oblube moderne mena,ale toto je prijemne meno.caj ma vobec nenapadol. teodora mi pripomenula skor pandoru alebo este horsie-vesticu teodoru,na ktoru kedysi bezala v tv reklama.
@miriamx meno je krasne. Osobne by som asi volila variantu Thea. A k niektorym komentarom - tie deti sa vysmech kvoli menam od niekoho ucia. A tu vidno, od koho. Mam dojem, ze tieto vysmievacky su asi koncentrovane na koniku, alebo som bola pozehnana extra super ludmi v okoli, ktore taketo veci nemaju potrebu riesit. V dcerinej triede su mena od vymyslu sveta (naozaj nadherny mix klasiky a netradicnosti) a naozaj to nikto neriesi. Este sa rodicov ucitelky pytaju na preferovane oslovenie a podla toho ide cela trieda. Aj ostatni rodicia. A naozaj to nie je problem. Kym si ho niekto nevyrobi.
Mne sa páči, krásne a originálne 🙂
Mne hned napadla herecka Tea Leoni, byvala manzelka ktoru mal David Duchovny (moja detska laska) 😊 ona zije v Amerike, vola sa Tea a prerazila vo filmoch, takze podla mna az taku srandu si z nej nerobili kvoli menu. Podla mna, ak aj by tvoja dcera zila v anglicky hovoriacej krajine, tak ked sa povie Tea a tea (ti🙂, tak pocut,ze to je rozdiel aj vo vyslovovani. Podla mna pekne meno.
Tea je velmi pekne meno,poznam aj osobne dievca,kt. sa tak vola...
Kazdy ju oslovuje Tea 🙂.
Ano, spolubyvajuca v nemocnici dala meno Tea 🙂 uplne v pohode.
Je herečka Téa Leoni, takze aj v amerike je to bezne meno.
Nechapem tymto reakciam tu, ale v kazdom pripade aspon budete hned vedieť, kto je pribrzdený v nazoroch a obmedzený v myslení. 😀
Neviem preco sa tu poniektpre hadzete o zem pri mene Tea... Ved je aj ta herecka Téa Leoni alebo ako sa vola... Ved hviezdy maju mena Bronx, Paris... V Spanoelsku fico meno Jesus a Courtney Cox ma dcerki Coco... Gwyneth Paltrow dcerku Apple... Urcite sa tym detom nikto nesmeje ze sa volaju ako mesto, jedlo alebo Mesias... Skor aby to meno pasovalo k priezvisku a po anglicky sa caj cita ako [ti:]
@miriamx Ja som Tea a teda, väčšina sa nad tým vôbec nepozastaví. A tí, čo moje meno okomentovali, boli do jedného mimoriadne pozitívne ohlasy 🙂
Netráp sa, podobnosť s čajom nijaký zrelý človek riešiť nebude. Väčšinou sa aj tak predstavujeme "ústne" a kto počuje "Tea", nezvykne si vybaviť čaj ;)
Pozri ak sa tebe páči... deti si vzdy nájdu nejaké prezývky. Alica - palica, krabica, lavica, Dianka - pijanka, Riško - piško a podobné :D nie je záruka ani pri jednom mene. Ale skor Teodóra..
@bijouterie ďakujem na takúto odpoveď som čakala, vlastná skúsenosť je super.
Dievčatá ďakujemza všetky odpovede. fakt som nečakala negatívne odpovede od dospelých žien ale musím povedať že daktore ma pobavili.
Teodora sa mi nepáči lebo skratka je Dora. Tak preto to neriešim.
Tea je krásne meno a ešte s krajším významom a nasla som aj odpoveď s vlastnou skúsenosťou, na ktorú som sa aj pýtala nie na stupidne názory bez skúseností a poznania tohto mena.
Vieš že absolútne prvým šikanistom dieťaťa je vlastný rodič ?...teda budes to ty ktorá to dieťa odkolají na drahu ťažkého života s takým menom...a kto vie :D možno sa jedného dňa na to za teba naštve
@judar Fuha, az tak sa ti to meno nepaci? Mne sa k dietatu na SK urcite viac nehodi Jessica, Elizabeth, a pod., z chlapcenskych Adolf kvoli historickemu podtextu. Tea mi pride uplne v pohode. Thea sa mi nepaci. Kazdopadne, nazorov na toto meno je tu vela a prevladaju pozitivne, takze byt autorkou, nebala by som sa reakcii okolia, tie negativne budu podla mna v prudkej mensine🙂
Nechápem kritické reakcie niektorých ľudí, Tea je pekné meno, aj keď to je v angličtine čaj, nemusíte písať tak kruté komentáre..

@limetka69 ale Tea a tea sa vyslovuje inak... a nemyslím že angličania sú tak obmedzení že pitvajú mená a ešte k tomu cudzincov. A Stojan - 1.x síce počujem, ale asi to súvisí s tým, že bol za hranicami...on predsa nemôže za to, že zrovna na Slovensku môže niečo stáť.. Apple je apple, /a jahoda bude na svk jahoda/ Tea je skrátená forma iného mena - nechápeme sa? Aj Rose sa rieši v anglicku? Inak my máme margarétu s M v kalendári