Meno Teo
Ahojte mate niektora synčeka s tymto menom? Podla charakteristiky ma ze ich slabou stránkou su zúbky . Je to pravda? ak môžte posúdiť tie co sa ich tak synček vola dakujem ❤️
@minesasubu ďakujem ❤️
Je rok 2023, naozaj veríš na takéto veci?
Zuby sú záležitosť genetiky a čistenia a stravovania. S mením nemajú nič spoločne
@pribinak ano predstav si ze verim …na moje meno väčšina sedi tak ako aj na znamenie .ked nemusis nevyjadruj sa ..ja sa pytam ty ked nevies neodpovedaj!!
Wau aká nervózna
@pribinak ja som Monika a väčšina mi sedi a aj na muža Tomáša … a nekomentuj pekny den !
No ,nikdy predtým som sa nad tým nejako nezamýšľala..ale keď som si teraz prečítala charakteristiku mena môjho syna ,ako keby to písali o ňom ..ale má spolužiaka s.rovnakym menom a povahovo sú rozdielni,tak to asi na každého nesedí .Ale moja charakteristika má tiež celkom vystihuje ,ale teda,mňa aj moje znamenie 😁
Meno nijak neovplyvňuje zuby.
No daj sem tu charakteristiku mien Monika a Tomas
@magimary ďakujem ❤️
@belllinka tak si to vygoogli 🤦🏼♀️
@mamkalentedkova 😁😁
Nedaj mu to meno, je to pravda vsetky zuby sa mu budu kazit!!!skusila by som jurka, alebo matka, tym sa to nestava😃. Uz skonci s tymito zaostalymi prispevkami.
@guliver19 dobre nedam dakujem
Nehnevaj sa ale zuby s menom nič nemajú. To že na teba sedí charakteristika mena je náhoda. Ja mám kamošku s rovnakým menom ako som ja a sme úplne odlišné. Znamenie na mňa tiež nesedí. A mám syna s menom Teo a zúbky má krásne.
Poznam Tea, ktory ma otca zubara. ;)
Mame doma 9-mesacneho Teodora,dost place ked mu idu teraz vrchne zuby,ale myslim ze nie viac ani menej ako ostatne deti 🙂
Dakujem meno Teo nakoniec nedame pekny den kazdej
@autor Skvelé! Aspoň ušetríte na zubárovi.
Môj sa vola Theo ma 4 roky bez kazu, biele zúbky ako sneh 😂 takže toľko k tomu
meno a zuby 🤣 co vy nevymyslite 😂
@aeruginosa 🤣
Suseda má kocúra s menom teo a ten ma zuby o.k 🤷
Ja mám narodky na Teodora. A zúbky ukážkové 😄 Tak si vyber🤷♀️
Syn uz je na svete a vola sa Jonáš
Jonáš býva sebecký, impulzívny, ale zuby by mal mať v poriadku 😀 Pekný výber
Jonas je krasne meno 😍

ahoj, zuby su podmienene dedicnostou cize meno na to nema vplyv avsak ak sa ti meno paci kludne ho daj 🙂 kamoska ma syna a nic take nespominala