Meno Vanda
Čo hovoríte na to meno?
Normálne meno, môže byť. Mám kamošku Vandu, oslovujeme ju Vandi.
Paci sa m, mam kamosku Wandu a oslovunjeme ju Wanda, ako ju oslovovali babicky netusim
aj mi mame Vandu v praci, volame ju Vandi, Vendi....praveze sa neda povedat tak ako Zuza , Hana..uplne v poho
Mne napadne jedine vandastore, obchod s kočíkmi 😁 nepáči sa mi to meno, je veľa oveľa krajších mien 🙂
Ja som Vanda a radsej by som mala ine meno.
Zdrobnelina moze byt Vandus, Vanduska, Vandi
Mne sa paci🙂 ale teda ako to citis ty?
To ma len tak napadlo, nepoznam žiadnu Vandu a ..neviem.. manžel sa nevyjadril ,bol ticho tak neviem či súhlasil či nie😆 ale take meno no, tvrde dosť asi..nemáme ani žiadne iné vo vybere a priezvisko mame slovenské čisto
Vanda je super meno, u nas bolo vo vybere..
Mne sa nepáči, ale zase aspoň nebudú štyri v triede, keďže sa takmer vôbec nevyskytuje. Budete výnimoční. A to je pri menách fajn.
Neter je Wanda, zvyknú jej v rodine vravieť aj Wanduš.
poznam jednu Vandu, kým bola dieta, vraveli jej Vandi, Vanduš, Vanduška...dnes je to dospelá žena a volajú ju Vanda, Vandi...za mna velmi pekne meno
Ahoj, v praci sme mali vandu, mne to meno prislo tvrde, ako za trest, ako nadavka, prepac.
Teraz mame vo vzdialenej rodine vandu - dievca, volaju ju vanda, vanduska,ked bola dieta, tak vava. Je to stihle, vysoke, tichsie dievca, vobec sa jej to meno nehodi
Asi od 16tich som chcela dceru vandu (nepoznam ziadnu) a drzalo ma to. Otehotnela som v 31 a zrazu som vandu uplne vylucila. Dcera je Naďa a vyberala som z makkych mien.
Mne sa to meno veľmi páči.
Moze byt
Paci sa mi. Zdrobnelinou by som ju oslovila Vanduska.
Sestra je Vanda. Je to pekne meno 🙂
Ja mám s týmto menom spojený film Všetko alebo nič 🙂 inak je to také "tvrdšie" meno ako napríklad Marta, Hedviga a pod...ale v tom filme sa mi páčilo...
Pekné neotrepané, je to proste Vanda. Mne sa páči. Niečo na štýl Linda.
Ani mne sa nepáči
Za mňa nie.
Pekne meno
Princezná Vanda z rozprávky Soľ nad zlato,chamtiva sestra Matušku,ale meno pekne

nepáči sa mi, akou zdrobneninou ju budes oslovovať? Vandička? Prepác, ale vo mne to evokuje niečo ako handra...