Moderné slovenské mená pre chlapčeka
Poraďte prosím nejaké slovenské meno pre chlapčeka. Niečo moderné, ale nie klasické ako Pavol, Jozef, František… nechceme ani Thea ani Thobiasa ani Mathiasa…
Som v 8 mesiaci a žiadne meno sa nám pre syna nepáči. Dajte nejaké tipy prosím, lebo my rodičia sa asi nikdy nedohodneme. Priezvisko máme také obyčajne slovenské
Nas maly je Bruno... meno dostal az treti den po narodeni 😅
Marek, Patrik, Richard, Lukáš, Daniel, Branko
Patrik, Marcel, Marko, Viktor
Marek, Matúš, Eduard, Viliam
Matej, Ondrej, Daniel ,Ján, Juraj
Lukáš,Tomáš,Matúš,Marek,Matej,Juraj,Martin,Michal,
Jerguš, Valentín, Samuel, Jonáš, Emanuel, Florián, Damián, Eliáš...
Peter, univerzálne, aj v cudzom jazyku znie fajn.. aj zdrobneninu vieš urobiť
Sirius, Ruben
Vladan, Adam, Mikuláš, Silvester
Sirius, Ruben
@anonym_490dd1 žijú v zahraničí?
Alexander, Tomáš, Oliver, Michael, Mateo, Lukáš...
Roman, Erik, Boris, Oliver, Alex, Simon, Jakub, Oskar, Henrich, Rastislav, Radovan.
Ak by sme mali syna, volal by sa Adam alebo Marek.
Bratranec dal synovi meno Urban.
@anonym_autor kamaratka ma Janka a vravi, ze mu vybrali velmi exoticke meno, uz ho takmer mali chlapci nenosia. Tradicne a zaroven vzacne.
@anonym_autor Richard, Dominik, Matus, Martin, Maroš, Lukaš, Michal, Adam, Daniel, Adrian...
mne sa také bláznivé, veľa ľuďom nie po chuti páčia
Kornel a Gregor
Ak by sme mali syna volal by sa Peter, bola som takto rozhodnutá pri všetkých tehu, ale mám samé dievčatá
Ak by sme mali syna volal by sa Peter, bola som takto rozhodnutá pri všetkých tehu, ale mám samé dievčatá
@anonym_552e0d Aj my sme dali meno Peter, pre dievča som chcela Natália.
mm chcel Vladimír, Daniel, Matej, Kamil, - nič z toho, máme dievčatá
Keby mam syna, dam mu meno Vincent.
Adam, Artur, Gregor, Markus.
Tibor, Roman, Viktor, Gregor
Ja kebyze mam dalsieho chlapca, tak by sa volal Dalibor
Skus mozno aj pozriet "statistiku" ktore mena patria medzi oblubene. Tam zvyknu byt aj rozne "nezvycajne" aj "moderne" mena.
Mena ako Jakub, Adam to su hadam top uz dlho. Az by som ich priradila k nadcasovym.
Alebo Oliver. Marko. Matej. Artur
Či potom už take ozaj pomenej ako napr Bruno, Elias/Eliáš. Napr my máme aj Jonáša.
Milo
@anonym_autor môj syn má meno málo používané,je v slovenskom kalendari a je podľa mňa pekné Miloš

Daniel, Michal, Filip,Dominik?