Muž nesúhlasí s iným menom
Čakáme dievčatko, a muž si praje veľmi, aby sa volalo po mne. Ja s tým nesúhlasím, on iné nechce pripustiť, vraj nič si nepraje tak aby som povolila a dala meno po sebe. Už sa k nemu pridali aj svokrovci a moji rodičia, že oni proste dúfajú že to meno dám. Mne sa to meno nepáči, nechcem aby sa tak volalo moje dieťa, nemám to meno rada. Už som mu vravela, že keď sa odmieta baviť o menách a trvá na len na tom jednom mene, tak proste meno vyberiem sama ja také aké sa páči mne a je mi to fuk. Ja ani neviem čo chcem počuť, viem že si to musíme vydiskutovať sami, ale proste ma to trápi, že naozaj žiadne iné meno u neho nepripadá do úvahy. Už neviem ako to vyriešiť, myslím že aj keby som dala to meno po sebe, tak by som sa s tým nevedela dlho stotožniť a zvyknúť si na to. Termín už mám o týždeň, čiže kľudne môžem už začať rodiť a my sa doma kvackáme na mene 🤔len som to musela dať zo seba von..

Ako to napokon dopadlo mi mame doma tiež hádku o meno už som v strese 😭...muž chce Lukáša inak mi povedal ze odíde z pôrodnej sály a bude všetka starostlivosť na mne ..a ja zase chcem Ondreja už dlho túžim po ňom lebo mam s nim 3 dcéry 😭...co mam robiť tiež nie som s tým stotoznena