icon

Najkrajšie mená pre chlapcov. Vaše tipy a návrhy!

sophia
31. máj 2006

Najkrajšie chlapčenské mená podľa Vás.
Napr. - Sebastián, Samuel, Adam

zdenda86
26. dec 2010

@sophia my máme Sebastianka a keď bude raz druhé tak ak chlapec tak Christian aby boli podobné tie mená

lemonkaa
26. dec 2010

Paci sa nam meno Kristian , ale dozvedeli sme ze zdrobnuju meno Kristian ako Kiko ☹ a to sa nam ne lubi .aky zdrobneniny vy viete? dakujeme za odpovede...

lucinka1104
26. dec 2010

Tinko Tino
@lemonkaa

lucinka1104
26. dec 2010

Alexander, Adrián, Tobias, Damián, Dominik

lucinka1104
26. dec 2010

jaj a Oliver

lemonkaa
26. dec 2010

@lucinka1104

dakujem

skippy7
29. dec 2010

@lemonkaa Kristiana by som volala Kris, to je pekne podľa mna...

katecameron
29. dec 2010

a čo tak Viliam tych je malo Kristiána mame kamošíka volame ho Kiko podla mna je to OK kikuš

lemonkaa
30. dec 2010

Čo myslite o mene Roland???

livka299
30. dec 2010

@lemonkaa prepáč mne sa tozdá také rómske 😅 😅 😅
Ja som premýšľala nad Norbertom tiež mi povedali že je 😀

livka299
30. dec 2010

@zdenda86 nó ak to je pekné 🙂
Ja som chcela aby mali všetci meno na S ale už nieje z čoho vyberať 😀

livka299
30. dec 2010

@allanaa Ashley nieje dievčenské??? 😕 To nič, neboj osvieti ťa. Mňa pri Sabinke tiež zo dňa na deň osvietilo predtým 8 mesiacov mala byť Sarah Olívia😀 😀

zdenda86
30. dec 2010

@livka299 neboj nieco sa urcite este najde.pre dievcatko je aj Simonka,Sarka a pre chlapca Simon.ale bez mekcena

livka299
30. dec 2010

@zdenda86 Tak jasné pre dievčatko je toho na výber. Pre chlapcov nie. Mne sa Simon nepáči. Mne Šimon pripomína takého rišavého chlapca pehatého xixi neviem či som mala spolužiaka v škôlke alebo odkial to mám 😀 😀 😀 😀

allanaa
30. dec 2010

@livka299 ahojky Ashley je univerzalne meno a priznam sa ze poznam len chalanov pod tym menom ...stale nevieme,teda moj priatel je za Jordana ale mne nejak nesedi som z toho zufala,chcem aby sme vybrali a boli spokojni obaja ale nejak si nevieme najst jedno meno spolocne .....urobim zoznam a na Novy Rok musi padnut meno🙂)

abbey1
30. dec 2010

@allanaa Obe spomínané mená sú nádherné.Kamarátka mala priateľa Jordana-krásny chalan,tak mi je meno sympatické.A poznám i dievča Ashley.Nech vyberiete ktorékoľvek,výber bude dobrý. 😉

allanaa
30. dec 2010

@abbey1 Ahojky dakujem ti velmi pekne za nazor,si ma potesila si prva komu sa obe mena velmi pacia..mam kamosky ktore sa tiez viac priklanaju k Jordanovi..ako mi livka pisala mozno ma osvieti a zacnem trocha rozmyslat nad tym menom ..vela ludi dava mena aby ladilo s priezviskom no mne vobec ladit nebude ...ale ak dam priezvisko po priatelovi tak to sadne 🙂

abbey1
30. dec 2010

@allanaa Na priezvisko sa neohliadaj.veď človeka oslovujeme len menom.Priezvisko sa používa ozaj len formálne a na dokumentoch.vyber meno,ktoré ti ladí k dieťatku.Prajem krásne tehuľkovanie.ešte si uži bruško a kopančeky.Mne je za nimi trošku smutno. 😉

jabadaba
30. dec 2010

@allanaa tak dajte Liam a basta. 🙂

allanaa
30. dec 2010

@abbey1 ved to kazdemu naokolo tiez vysvetlujem nik sa nebude pytat na cele meno ...dakujem ti velmi pekne,bude z neho futbalista tomu sa kopance riadne pacia...prajem ti pekneho Silvestra a vsetko dobre v Novom roku ...

allanaa
30. dec 2010

@jabadaba aj to je pekne meno 😉

ollski
30. dec 2010

@lemonkaa poznam Roliho a naozaj mu to meno pasuje, je to neuveritelne inteligentny clovek...je to zvlastne pekne meno.... 🙂
@livka299 aj jedneho Nora 😉 ...no je fakt, ze zo zaplavy rovesnikov Petrov a Misov, poznam jedneho Rolanda a jedneho Norberta

jabadaba
30. dec 2010

@allanaa 😉 skoda, ze nemame anglofonne priezvisko, hned by som ho dala nasmu malemu. Tak prajem stastnu ruku pri vybere, ani my este nemame vybrate. je to tazke.

bzuco
30. dec 2010

ja mám v triede žiačika a volá sa Dario, jeho mladší brat je Roland

edita84
31. dec 2010

Ahoj kočky a čo tak Teo čiže Teodor?

lemonkaa
31. dec 2010

@jabadaba

aj my to mame tazke ......teraz manzel chce aby maly volal sa Alex ...... ale ja furt chcem neco ine ,co on ne chce =))))

bzuco
31. dec 2010

kamarát dal synovi meno Teofil - 😖 😖 ...volajú ho síce Teo, ale ten teofil znie otrasne 😔

petruska77
31. dec 2010

Tak my sme dali nasmu synovi meno David, ale mne sa velmi paci aj meno mojho brata, a to Branislav... normalne si ho clovek v kalendari asi ani nevsimne, ale je to velmi pekne meno, ktore ma vela variant Brano, Branko, Branulik... a nie je to ani meno, ktore ma kazdy druhy 😉

hnedka
31. dec 2010

AHOJTE MNE SA OSOBNE PACIA: Jonas,Marko,Joel,Emanuel,Maximilian,Jakob

juliagregor
31. dec 2010

ja si zase osobne myslím, že treba sa pozerať aj na priezvisko, aby to pekne znelo a hlavne aj dobre vyslovovalo...
mm chcel Gabriel a Richard, ale nakoniec sme nedali, lebo by to bola samé g a r....
pekné vyberanie 😉 😉 😉