Názor na dievčenské meno Lara
Ahojte zaujíma ma váš názor na toto meno. Nestretavam sa s nadšením. Poznáte nejaké dievčatká s týmto menom? Ďakujem
@anonym_autor pekne
Mne sa tiez paci😊
znamej dcerka sa vola Lara, kedze mne sa konkretne spaja s touto Larkou tak sa mi paci (ma 19r)
Ja poznám fenku, čo má meno Lara. Takže dievčatku by som ho nedala.
My máme v rodine dievčatko s menom Lara,zo začiatku mi to prišlo divné ale zvykli sme si a je to pekné meno ..🙂
Nepoznam, len som pocula na ihrisku Larka, znelo mi to dost divne, evokovalo mi to psa Lajku. Ja by som nedala, ale teba to nemusi trapit, ak sa ti paci.
Mne sa páči, viac než Laura, aj ked normalne som proti tymto "novým netradicnym" menam. Ale kedze sa mi spaja s Ruskom, tak by som ho nedala.
A nie, ziadnu Laru nepoznám.
Mne sa to stále spájalo s fenkami, keďže som poznala asi 3 psov s takým menom.
Kamoši majú dcéru Laru, volajú ju Larinka. Zvykli sme si. Teraz už viac vnímam to meno v okolí, začína byť časté.
Ale osobne by som nedala.
Poznam niekolko dievcat s tymto menom - dnes uz bezne meno - a aj zenu v mojom veku - ta sa vola Larisa, ale vsetci ju volaju Lara. Ked bola ona mala, bolo to nezvycajne meno, typicky ruske.
@anonym_autor Je to pekne meno, ale ako sa pise vyssie, strasne casto sa teraz dava psom. Sama takych poznam.
@anonym_autor pekné meno. Meno dávaš ty s partnerom a ostatných je nič do toho. Keď sa Vám páči tak dajte, ostatní si zvyknú proste.
V pohode
Mne sa celkovo tieto supermoderne kratke mena ako Mia, Lara, Zara... vobec nepacia a spajaju sa mi skor s domacimi milacikmi.
Kamarát má mačku menom Lara 🙂
Poznám jednu. Žije vo Švajčiarsku.
Lara podla mňa nie je pekne, je to ako larva
Moja dcera Klara hovorieva, "to som ja, ale bez K" 😃
@anonym_autor poznám, ale nepáči sa mi
@anonym_autor moja dcera sa tak vola uz 13 rokov. Ale my mame aj tak juhoslovansky znejuce priezvisko a k tomu sa to hodi. Ale taka Lara Pagáčová by znela asi divne🤷♀️
@anonym_autor krásne meno
maminka emily má aj laru 🙂
a meno lara nie je ani náhodou ruské ...
poznam dve dievcata s tymto menom, jedna 13 rocna, druha 2 rocna. nemam k menu nejak extra ziadne vazby a pocity. ked sa ti paci, tak preco nie 🙂
@anonym_autor kľudne ho daj, aspoň nikto také meno nebude závidieť 😅
Ja poznam dve 20 ročné Lary (velmi krásne baby) a potom infulenserka Ema Lacová ma malu Laru. Mne sa toto meno páči, lebo mám k nemu dobré asociácie. Kludne ho dajte, na dnešnú dobu je moderné 👍🏻 Nemechajte sa odradiť negatívnymi komentármi, na každé meno sa dá niečo vymyslieť, ale vaša dcéra sa s tým nemusí v živote stretnúť. Ja som napriklad nikdy nepočula, že by niekto povedal Sáre, že je židovka za to, že má meno takého pôvodu, alebo že také meno mal aj susedov pes, alebo že mi to pripomína sardinku 🤦🏻♀️
@anonym_autor ano, mame susedu aj syn ma spoluziacku. Pri tych vsetkych menach, co dnes rodicia davaju detom si myslim, ze jedno z tych prijatelnejsich. Zara mi trha usi viac.

@anonym_autor ahoj, ja nepoznám nikoho
Mám rada takéto "tvrdšie" znejúce mena ,ale toto by som nedala
Ale nenechaj sa odradiť ,keď sa predsa tebe páči a je to aj fajn,keď ich nie je na každom kroku veľa, za mňa 😌