icon

Názor na dievčenské meno Lara

1. aug 2025

Ahojte zaujíma ma váš názor na toto meno. Nestretavam sa s nadšením. Poznáte nejaké dievčatká s týmto menom? Ďakujem

Strana
z2
pe_mi
1. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja nepoznám nikoho
Mám rada takéto "tvrdšie" znejúce mena ,ale toto by som nedala
Ale nenechaj sa odradiť ,keď sa predsa tebe páči a je to aj fajn,keď ich nie je na každom kroku veľa, za mňa 😌

anonym_bd52d8
1. aug 2025

@anonym_autor pekne

biglovemom
1. aug 2025

Mne sa tiez paci😊

stvura
1. aug 2025

znamej dcerka sa vola Lara, kedze mne sa konkretne spaja s touto Larkou tak sa mi paci (ma 19r)

hytal
1. aug 2025

Ja poznám fenku, čo má meno Lara. Takže dievčatku by som ho nedala.

janko77
1. aug 2025

My máme v rodine dievčatko s menom Lara,zo začiatku mi to prišlo divné ale zvykli sme si a je to pekné meno ..🙂

modrahruska
1. aug 2025

Nepoznam, len som pocula na ihrisku Larka, znelo mi to dost divne, evokovalo mi to psa Lajku. Ja by som nedala, ale teba to nemusi trapit, ak sa ti paci.

barka1
1. aug 2025

Mne sa páči, viac než Laura, aj ked normalne som proti tymto "novým netradicnym" menam. Ale kedze sa mi spaja s Ruskom, tak by som ho nedala.
A nie, ziadnu Laru nepoznám.

vkatush
1. aug 2025

Mne sa to stále spájalo s fenkami, keďže som poznala asi 3 psov s takým menom.
Kamoši majú dcéru Laru, volajú ju Larinka. Zvykli sme si. Teraz už viac vnímam to meno v okolí, začína byť časté.
Ale osobne by som nedala.

simsalabim
1. aug 2025

Poznam niekolko dievcat s tymto menom - dnes uz bezne meno - a aj zenu v mojom veku - ta sa vola Larisa, ale vsetci ju volaju Lara. Ked bola ona mala, bolo to nezvycajne meno, typicky ruske.

marianarem
1. aug 2025

@anonym_autor Je to pekne meno, ale ako sa pise vyssie, strasne casto sa teraz dava psom. Sama takych poznam.

lenka_matko
1. aug 2025

@anonym_autor pekné meno. Meno dávaš ty s partnerom a ostatných je nič do toho. Keď sa Vám páči tak dajte, ostatní si zvyknú proste.

mimikarol
1. aug 2025

V pohode

nelca84
1. aug 2025

Mne sa celkovo tieto supermoderne kratke mena ako Mia, Lara, Zara... vobec nepacia a spajaju sa mi skor s domacimi milacikmi.

leadan
1. aug 2025

Kamarát má mačku menom Lara 🙂

martinka13
1. aug 2025

Poznám jednu. Žije vo Švajčiarsku.

anonym_d27576
1. aug 2025

Lara podla mňa nie je pekne, je to ako larva

basska_b
1. aug 2025

Moja dcera Klara hovorieva, "to som ja, ale bez K" 😃

anonym_0ecc5c
1. aug 2025

@anonym_autor poznám, ale nepáči sa mi

jajamalka
1. aug 2025

@anonym_autor moja dcera sa tak vola uz 13 rokov. Ale my mame aj tak juhoslovansky znejuce priezvisko a k tomu sa to hodi. Ale taka Lara Pagáčová by znela asi divne🤷‍♀️

rorino
1. aug 2025

@anonym_autor krásne meno

biba_18
1. aug 2025

maminka emily má aj laru 🙂

biba_18
1. aug 2025

a meno lara nie je ani náhodou ruské ...

lucpro1
1. aug 2025

poznam dve dievcata s tymto menom, jedna 13 rocna, druha 2 rocna. nemam k menu nejak extra ziadne vazby a pocity. ked sa ti paci, tak preco nie 🙂

anonym_499879
1. aug 2025

@anonym_autor kľudne ho daj, aspoň nikto také meno nebude závidieť 😅

barka1
1. aug 2025
@biba_18

a meno lara nie je ani náhodou ruské ...

@biba_18 možno nema ruský povod,, ale je tam bezne a mnohým Rusko evokuje.

biba_18
1. aug 2025

@barka1 to je už problém tých ktorým to evokuje ... a nehovoriac o tom, že aj kebyže má meno ruský pôvod - neznamená to že nositeľ je rus - znova je to iba zmýšľanie toho kto posudzuje podľa mena ...

barka1
1. aug 2025
@biba_18

@barka1 to je už problém tých ktorým to evokuje ... a nehovoriac o tom, že aj kebyže má meno ruský pôvod - neznamená to že nositeľ je rus - znova je to iba zmýšľanie toho kto posudzuje podľa mena ...

@biba_18 samozrejme. Vyjadrila som svoj názor. Pluralita názorov je snad v poriadku 😉

talia16
1. aug 2025

Ja poznam dve 20 ročné Lary (velmi krásne baby) a potom infulenserka Ema Lacová ma malu Laru. Mne sa toto meno páči, lebo mám k nemu dobré asociácie. Kludne ho dajte, na dnešnú dobu je moderné 👍🏻 Nemechajte sa odradiť negatívnymi komentármi, na každé meno sa dá niečo vymyslieť, ale vaša dcéra sa s tým nemusí v živote stretnúť. Ja som napriklad nikdy nepočula, že by niekto povedal Sáre, že je židovka za to, že má meno takého pôvodu, alebo že také meno mal aj susedov pes, alebo že mi to pripomína sardinku 🤦🏻‍♀️

senta_sofia
1. aug 2025

@anonym_autor ano, mame susedu aj syn ma spoluziacku. Pri tych vsetkych menach, co dnes rodicia davaju detom si myslim, ze jedno z tych prijatelnejsich. Zara mi trha usi viac.

Strana
z2