icon

Názory a skúsenosti s menom Elisa

Včera o 16:20

Ahojte, prosím aký máte názor na meno Elisa? Celkom sa mi začalo páčiť nepoznám ani jedno dievčatko s takým menom. Videla som ho dokonca v kalendári. Len ma zaujímajú skusenosti s týmto menom. Možno aj vyjadrenia mamičiek,ktoré majú Elisu doma, ako ich voláte a či nemáte problémy, že vaše detičky si často mýlia s Eliškou. Máme slovenské priezvisko, ale nie typu Hrušková a podobne. Nechcem aby dcéra mala nejaký problém, že sa jej budú vysmievať, ale fakt ma zaujalo. Ďakujem za každý jeden názor.

adri266
Včera o 16:27

@anonym_autor zhodou okolnosti v jednej triede mame dievca Elisu aj Elisku. Nie, nemylime si ich, obe su pekne mena.

anonym_370dbf
Včera o 16:29

Elisu budú volať pravdepodobne Eliza, Líza, Lízka

anonym_feb329
Včera o 16:40

Mali sme Elisu v jasliach, volali sme ju Eli 🙂 krasne meno

anjelok
Včera o 16:58

Mne evokuje vysetrenie, ale inac pekne.
Vyšetrenie ELISA (Enzyme-Linked Immunosorbent Assay) je imunoanalytická laboratórna metóda.

anonym_99bacd
Včera o 17:13

U nás mš je Elizabeth, Eliška, Elisa, Elza, Ela aj Ella. Až na dve posledné ich volajú Eli.

anonym_c6c7ea
Včera o 17:38

@anonym_autor pracujem s novorodencami a stretla som sa zatiaľ s tromi Elisami - krásne meno no mne sa jeho výslovnosť strašne páči v angličtine (Elajza) ale predpokladám že u nás ich budú volať normálne Elisa

biba_18
Včera o 18:01

kamoška má vnučku elisu, vyslovuje sa elisa a volajú ju elie alebo elisa

anonym_84f6ab
Včera o 18:20
@anonym_370dbf

Elisu budú volať pravdepodobne Eliza, Líza, Lízka

@anonym_370dbf poznam 2 Elizy aj Elizabethu,ani jednej nehovoria Lizka 🙈 Eli,Ellie,Eliza,alebo len EL.
Za mna velmi pekne meno.dcerka ma v skolke v triede Ellu,Elie,a 2 Elišky.za mna tiez pekne mena

kitycat
Včera o 18:24

Podla mna je to divne, v anglictine ma smrnc, ale v slovencine je to ako lizat, vylizat a ine blbe vyrazy mi idu... 🙈

biba_18
Včera o 18:32

@kitycat no vieš jak sa hovorí 🤷‍♀️

sazumak
Včera o 18:38

Mne sa páči, pekné meno 🙂

anonym_370dbf
Včera o 18:40
@anonym_84f6ab

@anonym_370dbf poznam 2 Elizy aj Elizabethu,ani jednej nehovoria Lizka 🙈 Eli,Ellie,Eliza,alebo len EL.
Za mna velmi pekne meno.dcerka ma v skolke v triede Ellu,Elie,a 2 Elišky.za mna tiez pekne mena

@anonym_84f6ab Aj Lízočka, takto už pred desiatkami rokov volali Elišku

anonym_0876e5
Včera o 19:12

V mojom okolí sú za posledný pol rok 4 dievčatá s týmto menom.

anonym_b56b15
Včera o 20:12
@anonym_84f6ab

@anonym_84f6ab moja mala je Elizabeth a doma ju volame Bibi ☺️ este z cias ked bola v brusku ☺️

anonym_bb3677
Včera o 20:50

@anonym_autor nepoznám žiadnu, ale nepáči sa mi to meno a mohli by ju volať kadejako, lenže ako to už v realite chodí, keď chce niekto niekoho šikanovať, zámienku si nájde.