Neobvyklé mená
Ahojte.
Veľmi sa mi páčia zvlášne mená.
Simeon, Roderik, Markus alebo Saskia. Poznáte ešte niečo pekné a zvlášne? 🙂🙂🙂 Nech si môžme vybrať to najkrajšie aj pre dievčatka aj chlapcov 😊
@veverickav môj brat sa tak volal pred 35 rokmi, vtedy sa mu smiali že ma meno psa v 15 si ho zmenil, teraz je iná doba a konečne to krásne meno začína byť aj tu bežné, nakoniec si ho naspäť pridal ako stredné meno
@fatimuska och, skoda ze si zmenil? Nebolo mu to uz v 15 luto?
@veverickav ešte nie, to sa spamätával z tej sikany este
@fatimuska skoda, psich mien je viac.😀.. Max, Leo, atd atd 🙈😀 Nam sa tu v dedine pred mesiacom narodil dalsi Aron ❤
@gabu_lienka ako ho volate ak nie celymmenom? 🙂
Nam sa paci Miloslav,Svetozár alebo Slavomír. Prídu mi také dôstojné a hlavne slovenské. Dievcatko Anička alebo Ľudmila,take obycajnejsie.hmm...este nevieme pohlavie.
Sorry,ale niektoré tak možno pre domáce zvieratko 🤓
@levica202 preco
@levica202 preco je to pekne meno je nezvycajne ale krasne a dcerke sa paci
@tajik ak sa môžem spýtať v pohode vám zapísali meno na matrike? Chceme dať meno dcére Tajana
@dominika2409 áno,,žiadny problem.....som spokojná s menom dcérky,môžem ju volať na veľa spôsobov😘😘😘😘
@tajik manžel vymyslel,mne sa veľmi zapáčilo,no v našom okolí s tým menom nikoho nepoznám,tak som maka obavy či to bude na matrike ok 🙂
Je to veľmi pekné meno 😍
@dominika2409 a kde k tomu to menu prišiel?ak smiem vedieť?😉
@tajik pozeral rozpravku Vajana 😀 tak prvý variant bolo to meno, ale keďže také meno neexistuje pátral po mene k tomu najviac podobné 😀
@dominika2409 jaj...super....😊
@tajik a vy ste ako prišli k tomu menu ? 🙂
@dominika2409 len tak som si hľadala zahraničné mena po nete....a Tajana sa mi zapáčilo...😉
@asia83 suhlasim....moja kamarátka ma meno Rút.....vraj v čechách je to bežné meno....rodičia jej dali meno po jednej postave v biblii....a celý život sa každý čuduje jej menu...😲 a to vyrastala na dedine v čase socializmu...priezvisko ma typické slovenské...iná kamarátka dala dcére meno Sanela...a tiež klasické priezvisko.....mne sa páči ak meno nie je dlhšie ako priezvisko....🙂
@andra77 Veru. Ja keby sem napíšem meno mojej sestry, hneď by každý z nášho okolia vedel, o kom je reč, ony sú asi iba dve na celom Slovensku s tým menom. Prečo tým deťom komplikujeme život buď s vymyslenými neznámymi menami, alebo potom naopak, s menami, ktoré má každý druhý človek.
@asia83 pýtali ste sa rodičov, prečo dali také meno? Ty máš klasicke slovenské meno? ja vždy hovorím. že mena na písmeno....D sú veľmi tvrdé mená😉ja mám jedno také....Ingrid, Dagmar, Andrea...😎 zase....tiež je na zamyslenie..ak niekto sa volá Alena...a da dcere Elena, Ladislav a da Vladimír...dosť často sa to pletie v rodine...inač každé meno je pekné., ak sa vyslovuje s láskou.....❤
Autorka a vybralal si si nakoniec nejake meno a je bábätko už na svete, ked si už toľko tipov dostala?
@tommy2113 ahoj aj ty máš tommyho aj ja každý sa robí tomu

Ja má chlapca Nino