Netradičná Mirabela alebo tradičná Melánia
Nevieme sa rozhodnúť medzi dvomi menami pre dievčatko. Netradičné sme si vybrali Mirabelu, ktorá sa nachádza aj v rozšírenom kalendári. Volali by sme ju Mirabelka alebo Bela. Nepáči sa mi však prezývka Mira a Mirka, pretože mi to evokuje Miroslavu, ktorú by som nedala. Ako tradičné meno sme si vybrali Melániu. Páči sa mi význam mena. Volali by sme ju Melany, Mel, Meli, Melanka. Obe mená sa hodia k priezvisku. Ktoré sa vám pozdáva viac?
Určite Melania.. ja som mala v zálohe aj meno Melisa 🙂
Ja by som v zivote nedala meno Melania, kvoli tej zene co je po boku toho hrozneho oranzoveho.
Nepomozem si, to meno je fakt hrozne. Mirabelka je omnoho krajsia podla mna.
Ja by som v zivote nedala meno Melania, kvoli tej zene co je po boku toho hrozneho oranzoveho.
Nepomozem si, to meno je fakt hrozne. Mirabelka je omnoho krajsia podla mna.
@veselo_neveselo kto je hrozny oranzovy?
@veselo_neveselo kto je hrozny oranzovy?
@terezkaarthuramax, Trump
Ja som vôbec nevedela , že Mirabela je slivka, ešte že je ten MK🙂 obe mená sú pekne. Ale veď keď sa ti páči Bela, tak dajte len Bela.
@belllinka nie je dolezite kolko percent to vie. Ale deti su a vzdy boli zakerne.
@muchotrafka298 nie nie, zákerní sú rodičia, ktorí k týmto asociaciam svoje deti vedú. Deti si vymyslia prezývky a kdečo (nie len podľa mena), ale taký impulz zosmiešňovať meno, lebo niečo znamená, je zastaralé či naopak príliš moderné, k tomu ich vedú rodičia.
Mne sa oveľa viac páči Melánia alebo Melanie.
Mirabela je druh slivky. Urcite by som nenazvala dieta po odrode slivky. Ale je to primarne vasa vec ako rodicov, ako sa bude volat vase dieta. A ze sa jej budu posmievat deti, ze sa vola ako slivka je len maly detail.
@muchotrafka298 deti sa posmievaju, lebo to maju od rodicov.. mali by sa hlavne rodicia nad sebou zamysliet..
@muchotrafka298 deti sa posmievaju, lebo to maju od rodicov.. mali by sa hlavne rodicia nad sebou zamysliet..
@karolinakr_ba moja reč
@muchotrafka298 nie nie, zákerní sú rodičia, ktorí k týmto asociaciam svoje deti vedú. Deti si vymyslia prezývky a kdečo (nie len podľa mena), ale taký impulz zosmiešňovať meno, lebo niečo znamená, je zastaralé či naopak príliš moderné, k tomu ich vedú rodičia.
Mne sa oveľa viac páči Melánia alebo Melanie.
@kristiii ja mam klasicke, nicim vynimocne meno, ake maju na Slovensku tisice zien. Napriek tomu som mala v detstve fakt nie pekne prezyvky od inych deti. Na zaklade mojej skusenosti by som pre dieta nevolila ziadne netradicne alebo vystredne meno. A uz vobec nie v style, ze je to Melania ale musite ju volat Melany alebo sice sa dieta vola Isabella, ale tuto prosim oslovovat ako Bella.
Mirabela to ako morská panna alebo vila, to asi nie Melánia, Mel, isto lepšie
@babushkaem prosim kde? U nas neviem o ziadnom mieste.
@terezkaarthuramax bývam na dedine pri Ba
Bude to mirka a celkovo mirabelka by bol pre dieta tazky udel
4 slabiky je dosť, počítaj s prezyvkou a skratkou
Melánia ale znamená čierna. Mňa to odradilo - dali sme radšej Amélia a voláme ju Meli 😃 Mirabel znamena vynikajúca.
Ja naozaj nechapem, preco sa o mene rozhodujes na zaklade prezyvok, ktorymi ju budes volat... to v zahranici nie je, tam sa len skracuje 🙂
Ja som za Mirabelu
lenže hocijake meno sa da priradiť k hocičomu, mne sa dlho pačilo Ariel, Margot a Linu maš tyčinku, Tatiana bonboniera, mirabela som nevedela, že su slivky, jedine, čo ma odradza, že je dlhé a na 100% ju budu volať prezyvkou alebo Anabela
Mirabela

Mirabela je ovocie.
Mňa napríklad celú strednú školu volali Maribell, a tak by som sa chcela kľudne volať 😁. Skrátene ma volali Mari (nie Mery).