icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

basska_b
26. apr 2022

@desgaire Tak aj ten Artur je fajny 👍 mne uz znie tak "drsnejsie". Inak moj muz je z Ciech a tam je Albert supermarket... ale odklepol mi ho 😃

mathias232
Odpoveď bola odstránená
rebekamarcusko
26. apr 2022

Nino je moja srdcovka. 😍 ak este budem mat syna bude Nino.

travelllerka
26. apr 2022

Ja poznám chlapcov v okolí s menami Noel, Artur, Albert, Rudolf, Alan, Jergus, Áron.

mathias232
Odpoveď bola odstránená
lilianka28
26. apr 2022

@desgaire Tobias, Elias (bez mäkčeňov)

miriam2908
26. apr 2022

@desgaire moj brat na dvoch chlapcov Jonáša a Jáchyma 😉

maribell
26. apr 2022

@desgaire starší sú Alex a Adam 👍 najmladší je Artur .. no pri mene je vždy najlepší kompromis .tá kombinácia s priezviskom mi celkom pasuje 🤔🧐 aj keď je to komplikovanejšie na výslovnosť... ale asi celkovo záleží na tom, aké je to priezvisko celé.. to už musíš ty najlepšie vedieť ☺️
Ja som si pôvodne ani Artura nevedela predstaviť, chcela som Alberta 😁, a teraz si neviem predstaviť, že by sa volal inak.

drakvak
26. apr 2022

@desgaire Ešte mi napadli také slovanské mená, syn mal spolužiakov v škôlke - Zoran, Vejan.

drakvak
26. apr 2022

@lilianka28 U nás v škole to učitelia pletú, v jednej triede je Tobias, v druhej Tobiáš, v ďalších Lukáš a Lucas, takže to všelijako zamieňajú potom 🤷🏻‍♀️ To isté Sarah a Sára, Hana a Hannah…

magdalenal
26. apr 2022

@biankaaaa kamoska ma 4 chalanov a volaju sa presne tobias, timotej, benjamin a damian 🙂

biankaaaa
26. apr 2022

@magdalenal to vážne?? Krásna "zbierka" 😍

sasa1310
26. apr 2022

pre mňa zatiaľ najviac zvláštne meno, ktoré som počula je Maršál. Ani neviem ako sa to píše, ale volá sa tak jedno dieťa. Ani neviem ako ho volajú v zdrobneline😇

A mne sa páči Bruno

danielaaa212
26. apr 2022

@desgaire mne este napadlo krasne meno Vratko ❤

majka002
26. apr 2022

@abet My máme syna menom František a tiež sestričky v pôrodnici nechápali že aké tradičné ale na našu dobu už nezvyčajné meno. Také meno tam už velmi dlho nemali.Nemenila by som 😏

sticker
h2
26. apr 2022

@desgaire Maxim je už pomerne dosť časté meno, poznám aj Gregora. Artur je nádherné, medzinárodne použiteľné meno, dala by som to.

ivanka12311
26. apr 2022

Mne sa strašne páči Silvester a Roderik

abet
26. apr 2022

@majka002 jehoo my sme sa rozhodovali medzi Štefanom a Františkom tak že meno pre druhého chlapca už máme vybraté (ak bude niekedy samozrejme) 😁

queeninthenorth
26. apr 2022

@desgaire my čakáme Artura 💙 už teraz ho tak voláme alebo aj Arturko a Arturito (zo seriálu 😃)

erka21
26. apr 2022

Ja nemám doma nič nezvyčajné ( Adam, Mathias, Sebastián) ale páčilo sa mi meno Evan , no to mi neprešlo.

janne318
26. apr 2022

Alexander, Damon (čítaj Deimon), Mateo.
Možno sa mi tie mená páčia preto, lebo si ich spájam s konkrétnymi osobami, ktoré poznám.

alexka89
26. apr 2022

My máme Dominik a Henrich

nebicko43
26. apr 2022

Mne sa páči Aaron, Alan, Dejan, Dean, Fredy, Matjaz

monicka976
26. apr 2022

@desgaire ja mam doma Christiana a Sebastiana 🥰

dalilallit
26. apr 2022

@alexka89 aj my mame Henricha 🙂

gondyo
26. apr 2022

Viacero mien sme napísali,ktoré sa nam páčili a ona nám vybrala najvhodnejšie...je to také zvláštne?

smiling89
26. apr 2022

@desgaire my máme doma Eduarda, voláme ho Edko, Edi.

mer12
26. apr 2022

@blah24 prosím ťa a ako ho doma voláte ? Normálne celým menom alebo máte nejakú skratku? Tiež nad tým menom uvažujem

blah24
26. apr 2022

@mer12 vetsinou Ben, Benik, prarodice Beny

martija
26. apr 2022

@queeninthenorth Artutito z Casa de papel? 😁 nás syn sa vola Lenny. Lena je bežné meno, Lenny vôbec, často vysvetľujeme 😬