Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
Nino je moja srdcovka. 😍 ak este budem mat syna bude Nino.
Ja poznám chlapcov v okolí s menami Noel, Artur, Albert, Rudolf, Alan, Jergus, Áron.
@desgaire Tobias, Elias (bez mäkčeňov)
@desgaire moj brat na dvoch chlapcov Jonáša a Jáchyma 😉
@desgaire starší sú Alex a Adam 👍 najmladší je Artur .. no pri mene je vždy najlepší kompromis .tá kombinácia s priezviskom mi celkom pasuje 🤔🧐 aj keď je to komplikovanejšie na výslovnosť... ale asi celkovo záleží na tom, aké je to priezvisko celé.. to už musíš ty najlepšie vedieť ☺️
Ja som si pôvodne ani Artura nevedela predstaviť, chcela som Alberta 😁, a teraz si neviem predstaviť, že by sa volal inak.
@lilianka28 U nás v škole to učitelia pletú, v jednej triede je Tobias, v druhej Tobiáš, v ďalších Lukáš a Lucas, takže to všelijako zamieňajú potom 🤷🏻♀️ To isté Sarah a Sára, Hana a Hannah…
@biankaaaa kamoska ma 4 chalanov a volaju sa presne tobias, timotej, benjamin a damian 🙂
@magdalenal to vážne?? Krásna "zbierka" 😍
pre mňa zatiaľ najviac zvláštne meno, ktoré som počula je Maršál. Ani neviem ako sa to píše, ale volá sa tak jedno dieťa. Ani neviem ako ho volajú v zdrobneline😇
A mne sa páči Bruno
@desgaire mne este napadlo krasne meno Vratko ❤
Mne sa strašne páči Silvester a Roderik
@desgaire my čakáme Artura 💙 už teraz ho tak voláme alebo aj Arturko a Arturito (zo seriálu 😃)
Ja nemám doma nič nezvyčajné ( Adam, Mathias, Sebastián) ale páčilo sa mi meno Evan , no to mi neprešlo.
Alexander, Damon (čítaj Deimon), Mateo.
Možno sa mi tie mená páčia preto, lebo si ich spájam s konkrétnymi osobami, ktoré poznám.
My máme Dominik a Henrich
Mne sa páči Aaron, Alan, Dejan, Dean, Fredy, Matjaz
@desgaire ja mam doma Christiana a Sebastiana 🥰
@alexka89 aj my mame Henricha 🙂
Viacero mien sme napísali,ktoré sa nam páčili a ona nám vybrala najvhodnejšie...je to také zvláštne?
@queeninthenorth Artutito z Casa de papel? 😁 nás syn sa vola Lenny. Lena je bežné meno, Lenny vôbec, často vysvetľujeme 😬

@desgaire Tak aj ten Artur je fajny 👍 mne uz znie tak "drsnejsie". Inak moj muz je z Ciech a tam je Albert supermarket... ale odklepol mi ho 😃