icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

terez26
27. apr 2022

@januska20 jeej aj my😍

zarin
27. apr 2022

My máme Maxima, on je spokojný s menom,my by sme vybrali znovu, volajú ho v skole Maxim, inak veľmi ani nechce. Sesternica žije v DE, majú Alberta, veľmi pekne to znie kéd ho tak oslovujú, paci sa mi to.

tomiho24
27. apr 2022

My mame Tadeáša😉 a voláme ho aj Tedy aj Tado aj Tedo keď je zlý🤣

danielaaa212
27. apr 2022

@050506 Je to uzasne meno. ❤ Verim,ze aj Vas syn je skvely chalan. Ten nas je fakt paradny a dobry chlapec. Vela ludi sa cudovalo,ale to meno zapadlo medzi ostatne ..ani sme nevedeli ako. 😁 Bol to najlepsi mozny vyber. Dceru mame Ameliu...aj ked ja som chcela Milicu. 😁 No chlapcu vyhrali. 😁

mizunka19
27. apr 2022

Keď tam čítam,všetky tieto "netradičné " mená sú až moc rozšírené 😄 My máme Tibora ,čo je úplne normálne meno ,ale veruze v jeho veku tu v okolí ani jeden Tibko neni :D ma 4 roky a sám mi povedal,že má pekne meno,lebo nikto také nemá :D

zaira2016
Autor odpoveď zmazal
zaira2016
27. apr 2022

@desgaire my máme Alana❤️

giannkak
27. apr 2022

@dundulica mi mame Achilleas

vevesh
27. apr 2022

@ivkadarko su to prevazne turecko-arabske mena, najdes ich miliony, kedze su to najrozsirenejsie. I ked v nasich koncinach netradicne. A u znamych sa volali kravy - Zuza, Anca a Kata a dnes idu do mody ako netradicne....😃😃

sundew
27. apr 2022

@nikola81 dvojitý alebo trojitý ? 🤣

oliverceky
27. apr 2022

@desgaire Eliáš, Elias

heymissg
27. apr 2022

@yanni fakt máte Auréliu? To je nádherné meno! Aj ja som ho chcela, ale manzelovi sa vôbec nepáči 🙄 ale v zásobe mám Anastáziu🙂 tá by bola aj keby nechcel😀

a_da99
27. apr 2022

My mame Jonáša, priatel chcel povodne aby sa volal Zachariáš.

martina28p
27. apr 2022

@desgaire mne sa paci Hugo ☺️

valerya
27. apr 2022

Simeon, Demian, Natan, Aurel

sjuzir
27. apr 2022

@miselka007 aj my máme Rudka, po mužovi a dedovi... A veru bol jediný v škôlke aj teraz v škole .. a máme aj Richarda to je moja srdcovka ❤️

ibrunova
27. apr 2022

Quido, Oskar

inana11
27. apr 2022

Nevítala som všetko ale mame doma Huga a Oskara a ešte som sa nestretla s inym Hugom a Oskarom😃 v hre bolo ešte Félix,leonard,Krištof a ja som neskutočne chcela cypriana a nepreslo mi to😭Huga som vymyslela ja a k Oskarovi sme nejak prisli na niekoho navrh. A aj za Huga som veľa bojovala,keby nelezim dva tyzdne v nemocnici a muž má neľutuje tak by asi na to nepristal😃🤷‍♀️Ale spokojni sme obaja a všetci sa čudujú že s takými menami ešte nepoznajú nikoho… aj keď sa mi zdá že ´Hugo” sa nejak rozmáha

tianna
27. apr 2022

@luisadam kedy prosím oslavuje Luis meniny? 🙂

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
zafir01
27. apr 2022

@valerya my máme 4, 5 ročného Simeona ❤️

mathias232
Odpoveď bola odstránená
gumkac19
27. apr 2022

@lenjaja84 ja mám Janika, v pôrodnici sa divili pred 2rokmi že či to po ockovi (nie po ockovi), že také meno sa už nedáva 😀

mvagusta
27. apr 2022

@desgaire ja som vzdy snivala ze jed xhlapec tak Maxmilian alebo Leonard…(mam Juliu a Valeriu:DD )

domininini
27. apr 2022

My mame Hugo 🙂

toscania
27. apr 2022

Moj druhy syn je Melichar a stvrty Manfréd❤❤ Maximov a Gregorov je teraz velka kopa....

luisadam
27. apr 2022

@tianna 15.3. podľa španielskeho kalendára

tarinkanarcis
Odpoveď bola odstránená
yanni
27. apr 2022

@heymissg Ano starsia je Antonia a mladsia, teraz trojrocna, Aurelia. Jej to meno aj pasuje. Znamena "zlata". Ona vyzera uplne anjelsky ale ked sa rozcerti, tak taka anjelska uz nie je😂 Inak Anastazia je super. Ma v skolke vychovavatelku Anastasiu. Pravu Rusku. Taku śladu, prijemnu, ukecanu. A suseda mojich rodicov stale zabudne ano sa mi deti volaju a teraz, ked sme cez Velku noc boli u nasich, tak uz kricala, "jeeeeej Anastazia prisla"🙈😂

yanni
27. apr 2022

@toscania jejej to je super. A ostatne deti sa ti ako volaju? Manfreda som mala kolegu. Ale my sme v DE, tu je to meno bezne. Hlavne nasa generacia a generacia nasich rodicov. Deti uz velmi nie. Skor na dedinach sa este drzia taketo tradicne mena.