Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
@desgaire Joachim 😁
@sasanka605 Ja som poznala jedného Adolfa, nech mu je zem ľahká, bol to skvelý človek, a ten mi rozprával, že jeho rodičom zaplatili,aby mu dali to meno. (Rozhovor vyplynul z toho, že sme sa raz na rodinnej oslave čudovali, ako je možné, že má také meno...)
Ja mám syna menom Timon - široko - ďaleko jediný. Voláme ho Timi, alebo Timo , svokor mu hovorí Timko.
@veroniik22 ja zase JÁCHYM
@desgaire Artur bude za chvíľu v top 20 a Maxim nie, ale Max určite😀
Nas je Alan, po domacky Ali...sam je velmi spokojny..
@danielaaa212 Aj ja mám Aurela, už má o chvíľu 16 rokov a tiež ho voláme Ajo.Iného v okolí nepoznám 😉
@michellemary starkej sestra bola Adolfina, pisem ale o Česku teda, mozno na Slovensku to neplatilo a fakt bolo netypické. A neplatil im nikto 😄 proste najstaršie dieťa dedilo toto meno.
Tradičné no málo používané má synček Mikuláš 🥰
Syn ma v skolke noveho spoluziaka a vola sa Axel
Velmi pekne meno
My budeme mať Maxim
znami maju Eliáša tiež mi prislo celkom nezvycajne
My mame synčeka a vola sa Theo 🤍 v preklade Boži dar a voláme ho Teuško 🙂
@desgaire náš syn sa volá Bernard, vsetci sa cudovali, co je to za meno, pritom je normalne v kalendári. Ďalšie, z ktorých by som si teraz vedela vybrať: Felix, Artur, Leonard, a muž zahlásil este Ferdinad 😁 mne sa velmi paci meno Bartolomej, ale to je prilis dlhe (k nasmu priezvisku). Ale budeme mat dievcatko, a tam je pre mna vyber narocnejsi ako z chlapcenskych mien 🤷♀️
známa má syna menom Rodan
Moji synovia sa volajú Peter a Juraj, dcérka je Elena, všetko mena gréckeho pôvodu, klasické ale už menej používané ☺️inak chlapčekovia v okolí Radko, Darian, zoran, Jozef, Jonáš, Noel, Ruben, Hugo, Natan /nathaniel, Jeremias, Benjamín, Jonatan, Tobiaš, Dalibor, Metod (malý Metik, podľa mňa úplne naj z tých všetkých
) ☺️všetko rodičia Slováci
@anjelicek26 Bruna mame asi 5tich v okoli, dokonca aj svokrin pes sa tak volá
Ja som za kazdym filmom sledovala zaverecne titulky. Tam najdete tolko zaujimavych mien ;)
Jonáš, Sebastián, Izák, Samuel
My máme Tobiáš ❤️ /Tobi, Tobinko, Tobiáško, Tobinko/.
My mame prveho Mateja a druhy je Simeon...bibl.meno ..ludia prevracaju ocami za to ze nie je dalsi samko kubko....ziadne chl.meno sa nam nepacilo...ked mal 1.syn asi rok to meno som zahliadla ked si spoluz.brala za muza simeona a som sa zamilovala do toho mena...a som muzovi povedala ze bude raz druhy syn bude to Simeon😍
U nás má jedna mamička, ktorú stretávam na ihrisku chlapčeka menom Amir... Tiež zaujímavé a netradičné meno počula som ho prvýkrát

@desgaire Max