icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

luuinka
27. apr 2022
dada0902
Autor odpoveď zmazal
veroniik22
27. apr 2022

@desgaire Joachim 😁

michellemary
27. apr 2022

@sasanka605 Ja som poznala jedného Adolfa, nech mu je zem ľahká, bol to skvelý človek, a ten mi rozprával, že jeho rodičom zaplatili,aby mu dali to meno. (Rozhovor vyplynul z toho, že sme sa raz na rodinnej oslave čudovali, ako je možné, že má také meno...)

iconka
27. apr 2022

Ja mám syna menom Timon - široko - ďaleko jediný. Voláme ho Timi, alebo Timo , svokor mu hovorí Timko.

ivkadarko
27. apr 2022

@ayfer sú veľmi pekné, len keď počujete na ulici že tak volajú na psíka 🙈🙈🙈tak neviem no 2 mena už som z týchto počula u psíka, škoda 🥴☹️

ivkadarko
27. apr 2022

@veroniik22 ja zase JÁCHYM

zina234
27. apr 2022

@abet a toro je smutné, keď ďalšia generácia už nebude poznať, ale sú pravé slovenské mená. Chválim Štefana ❤️

lentak1223
27. apr 2022

@desgaire Artur bude za chvíľu v top 20 a Maxim nie, ale Max určite😀

anettt183
27. apr 2022

@desgaire my máme doma Adama a Artura (zatiaľ ho voláme mimi alebo starší syn Arťom kezde to ešte nevie vysloviť)

nell77
27. apr 2022

Nas je Alan, po domacky Ali...sam je velmi spokojny..

050506
27. apr 2022

@danielaaa212 Aj ja mám Aurela, už má o chvíľu 16 rokov a tiež ho voláme Ajo.Iného v okolí nepoznám 😉

sasanka605
27. apr 2022

@michellemary starkej sestra bola Adolfina, pisem ale o Česku teda, mozno na Slovensku to neplatilo a fakt bolo netypické. A neplatil im nikto 😄 proste najstaršie dieťa dedilo toto meno.

ayfer
27. apr 2022

@ivkadarko to sa môže stať s každým menom , susedia majú psa Filipa...inak nám to nevadí , vacsina nežije na Sk.

lenjaja84
27. apr 2022

@desgaire jozko , janko🙂 bohuzial tieto mena vymieraju takze uz netypicke meno 🙆🏻‍♀️

evadp
27. apr 2022

Tradičné no málo používané má synček Mikuláš 🥰

nikola81
27. apr 2022

Syn ma v skolke noveho spoluziaka a vola sa Axel
Velmi pekne meno

erikavasilova
27. apr 2022

My budeme mať Maxim

nttnnt
27. apr 2022

znami maju Eliáša tiež mi prislo celkom nezvycajne

beeruska555
27. apr 2022

My mame synčeka a vola sa Theo 🤍 v preklade Boži dar a voláme ho Teuško 🙂

gabu_lienka
27. apr 2022

@desgaire náš syn sa volá Bernard, vsetci sa cudovali, co je to za meno, pritom je normalne v kalendári. Ďalšie, z ktorých by som si teraz vedela vybrať: Felix, Artur, Leonard, a muž zahlásil este Ferdinad 😁 mne sa velmi paci meno Bartolomej, ale to je prilis dlhe (k nasmu priezvisku). Ale budeme mat dievcatko, a tam je pre mna vyber narocnejsi ako z chlapcenskych mien 🤷‍♀️

1bubino2
27. apr 2022

známa má syna menom Rodan

sonia1712
27. apr 2022

Moji synovia sa volajú Peter a Juraj, dcérka je Elena, všetko mena gréckeho pôvodu, klasické ale už menej používané ☺️inak chlapčekovia v okolí Radko, Darian, zoran, Jozef, Jonáš, Noel, Ruben, Hugo, Natan /nathaniel, Jeremias, Benjamín, Jonatan, Tobiaš, Dalibor, Metod (malý Metik, podľa mňa úplne naj z tých všetkých
) ☺️všetko rodičia Slováci

silvia2013
27. apr 2022

@anjelicek26 Bruna mame asi 5tich v okoli, dokonca aj svokrin pes sa tak volá

dkb070
27. apr 2022

Ja som za kazdym filmom sledovala zaverecne titulky. Tam najdete tolko zaujimavych mien ;)

silvia2013
27. apr 2022

Jonáš, Sebastián, Izák, Samuel

janulkaa82
27. apr 2022

My máme Tobiáš ❤️ /Tobi, Tobinko, Tobiáško, Tobinko/.

chikita29
27. apr 2022

@desgaire ja mám Nathana a voláme ho NATY 😊

terez26
27. apr 2022

My mame prveho Mateja a druhy je Simeon...bibl.meno ..ludia prevracaju ocami za to ze nie je dalsi samko kubko....ziadne chl.meno sa nam nepacilo...ked mal 1.syn asi rok to meno som zahliadla ked si spoluz.brala za muza simeona a som sa zamilovala do toho mena...a som muzovi povedala ze bude raz druhy syn bude to Simeon😍

k16k18
27. apr 2022

U nás má jedna mamička, ktorú stretávam na ihrisku chlapčeka menom Amir... Tiež zaujímavé a netradičné meno počula som ho prvýkrát