Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
My máme Maxima, on je spokojný s menom,my by sme vybrali znovu, volajú ho v skole Maxim, inak veľmi ani nechce. Sesternica žije v DE, majú Alberta, veľmi pekne to znie kéd ho tak oslovujú, paci sa mi to.
My mame Tadeáša😉 a voláme ho aj Tedy aj Tado aj Tedo keď je zlý🤣
@050506 Je to uzasne meno. ❤ Verim,ze aj Vas syn je skvely chalan. Ten nas je fakt paradny a dobry chlapec. Vela ludi sa cudovalo,ale to meno zapadlo medzi ostatne ..ani sme nevedeli ako. 😁 Bol to najlepsi mozny vyber. Dceru mame Ameliu...aj ked ja som chcela Milicu. 😁 No chlapcu vyhrali. 😁
Keď tam čítam,všetky tieto "netradičné " mená sú až moc rozšírené 😄 My máme Tibora ,čo je úplne normálne meno ,ale veruze v jeho veku tu v okolí ani jeden Tibko neni :D ma 4 roky a sám mi povedal,že má pekne meno,lebo nikto také nemá :D
@desgaire Eliáš, Elias
My mame Jonáša, priatel chcel povodne aby sa volal Zachariáš.
@desgaire mne sa paci Hugo ☺️
Simeon, Demian, Natan, Aurel
@miselka007 aj my máme Rudka, po mužovi a dedovi... A veru bol jediný v škôlke aj teraz v škole .. a máme aj Richarda to je moja srdcovka ❤️
Quido, Oskar
Nevítala som všetko ale mame doma Huga a Oskara a ešte som sa nestretla s inym Hugom a Oskarom😃 v hre bolo ešte Félix,leonard,Krištof a ja som neskutočne chcela cypriana a nepreslo mi to😭Huga som vymyslela ja a k Oskarovi sme nejak prisli na niekoho navrh. A aj za Huga som veľa bojovala,keby nelezim dva tyzdne v nemocnici a muž má neľutuje tak by asi na to nepristal😃🤷♀️Ale spokojni sme obaja a všetci sa čudujú že s takými menami ešte nepoznajú nikoho… aj keď sa mi zdá že ´Hugo” sa nejak rozmáha
My mame Hugo 🙂
Moj druhy syn je Melichar a stvrty Manfréd❤❤ Maximov a Gregorov je teraz velka kopa....
@heymissg Ano starsia je Antonia a mladsia, teraz trojrocna, Aurelia. Jej to meno aj pasuje. Znamena "zlata". Ona vyzera uplne anjelsky ale ked sa rozcerti, tak taka anjelska uz nie je😂 Inak Anastazia je super. Ma v skolke vychovavatelku Anastasiu. Pravu Rusku. Taku śladu, prijemnu, ukecanu. A suseda mojich rodicov stale zabudne ano sa mi deti volaju a teraz, ked sme cez Velku noc boli u nasich, tak uz kricala, "jeeeeej Anastazia prisla"🙈😂

@januska20 jeej aj my😍