icon

Nevieme sa zhodnú na mene pre dievčatko

aninkaninka
22. júl 2021

Ahojte baby, poradteeno pre dievčatko, už máme Anabelku a manžel má Sarku.. On by chcel Antoniu alebo Anastaziu.. Mne sa pacia Valentina, Noemi, ci Zoja.. A.. Babka zase, ze by to malo byť nieco jednoduche a nie divočina.. Jooj problem s tymi menami 😆😝😳🙄

Strana
z2
letfenixa
7. aug 2021

@simona1998 v súčasnej dobe pestrých mien sa deti kvôli menu vysmievajú minimálne. To dospelí majú zbytočné komentáre.

petulda333
7. aug 2021

@aninkaninka mam kamosku Anastaziu a volame ju Zia. Mne sa to meno paci a potom este Zoja

dzejsik
7. aug 2021

@aninkaninka tak skus ako by ste ich volali - Antónia/Tonka, Anastázia/Stázka... ze ci sa vam pacia aj zdrobneniny ... Zojka si budu asi robit srandu deti ze sojka..

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
petulda333
7. aug 2021

@dzejsik v zivote som nepocula, zeby anastaziu volali stazka 🙈 a to ich poznam viac

ankare
7. aug 2021

Daj Aničku. 😜

karolinakr
7. aug 2021

@ankare Anabela a Annamaria je tiež dobré, alebo Anabela a Izabela

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
petulda333
7. aug 2021

@zazvorka87 videla, ale toto si nepamatam. A pochybujem, ze ten film vidia ci budu vidiet rovesnici toho dievcatka

dzejsik
7. aug 2021

@petulda333 mali sme jednu Stázku tento rok na detskom tabore 😁

vanda323
7. aug 2021

@karolinakr Ja odpadneeeem aký preklep som dala😄😄😄

iwesska
7. aug 2021

Valentinka je pekne meno pre male dievcatko,ale uprimne,v dospelosti by som sa tak predstavovat nechcela. Ako by ma volali Valentina stale,alebo Vali? To uz je potom Valeria. Ani Noemi by som nedavala,k SK priezviskam sa to vobec nehodi a este ked to kadejako sklonuju ako Noemka🙈Zoja je fajn,neda sa nijako skomolit. Anastazia je pekne,kym jej nebudu hovori Nasťa🙈

lucka_ke
7. aug 2021

máme v rodine Noémi volajú ju Noika, Noi mne osobne sa to nepáči
Valéria/Valentínka je Valika, ani to mi nejako nesedí...

karolinakr
7. aug 2021

@vanda323 poznáš tú skupinu Zóna A, so Sveťom Korbeľom? Ja by som si asi pomyslela, že si asi ich fanúšik. Aj Dorota Nvotova bola za gitaristu Whiskyho vydatá...Ale aj tak je to sranda 🙂

jesenna
3. jún 2022

@petulda333 ahoj, dávno zabudnuty príspevok, no googlim si meno Anastázia a doviedlo ma to aj sem 🙂 môžem sa, prosím, opýtať, ako inak ľudia skracujú meno Anastázia, kedze ich poznáš viacero? U nás tiež len Stázka, Stazina, ale sú to už babičky.

petulda333
3. jún 2022

@jesenna ja co poznam tak tiez Stazka ale hlavne Zia

mamkalentedkova
3. jún 2022

My sme tiež pred rokom a niečo vyberali meno pre dievčatko ..nechcela som na ich zložité ,dlhé ani nejako extrémne zahraničné ..nevedeli sme sa zhodnúť ..mne sa veľmi páčilo meno Hana,ale mužovi nie ..tak sme spísali zoznam mien ktoré sa páčia mne a jemu a hľadali zhodu .Tiež sme chceli doladiť mení knostatnym keďže ja mám dve deti a in tiež 😉Tak je z nej nakoniec Nela (ostatné : moje Tadeáš ,Linda ..jeho : Laura a Sofia )

Strana
z2