Nevieme sa zhodnú na mene pre dievčatko
Ahojte baby, poradteeno pre dievčatko, už máme Anabelku a manžel má Sarku.. On by chcel Antoniu alebo Anastaziu.. Mne sa pacia Valentina, Noemi, ci Zoja.. A.. Babka zase, ze by to malo byť nieco jednoduche a nie divočina.. Jooj problem s tymi menami 😆😝😳🙄
@aninkaninka mam kamosku Anastaziu a volame ju Zia. Mne sa to meno paci a potom este Zoja
@aninkaninka tak skus ako by ste ich volali - Antónia/Tonka, Anastázia/Stázka... ze ci sa vam pacia aj zdrobneniny ... Zojka si budu asi robit srandu deti ze sojka..
@dzejsik v zivote som nepocula, zeby anastaziu volali stazka 🙈 a to ich poznam viac
Daj Aničku. 😜
@ankare Anabela a Annamaria je tiež dobré, alebo Anabela a Izabela
@zazvorka87 videla, ale toto si nepamatam. A pochybujem, ze ten film vidia ci budu vidiet rovesnici toho dievcatka
@petulda333 mali sme jednu Stázku tento rok na detskom tabore 😁
@karolinakr Ja odpadneeeem aký preklep som dala😄😄😄
Valentinka je pekne meno pre male dievcatko,ale uprimne,v dospelosti by som sa tak predstavovat nechcela. Ako by ma volali Valentina stale,alebo Vali? To uz je potom Valeria. Ani Noemi by som nedavala,k SK priezviskam sa to vobec nehodi a este ked to kadejako sklonuju ako Noemka🙈Zoja je fajn,neda sa nijako skomolit. Anastazia je pekne,kym jej nebudu hovori Nasťa🙈
máme v rodine Noémi volajú ju Noika, Noi mne osobne sa to nepáči
Valéria/Valentínka je Valika, ani to mi nejako nesedí...
@vanda323 poznáš tú skupinu Zóna A, so Sveťom Korbeľom? Ja by som si asi pomyslela, že si asi ich fanúšik. Aj Dorota Nvotova bola za gitaristu Whiskyho vydatá...Ale aj tak je to sranda 🙂
@petulda333 ahoj, dávno zabudnuty príspevok, no googlim si meno Anastázia a doviedlo ma to aj sem 🙂 môžem sa, prosím, opýtať, ako inak ľudia skracujú meno Anastázia, kedze ich poznáš viacero? U nás tiež len Stázka, Stazina, ale sú to už babičky.
@jesenna ja co poznam tak tiez Stazka ale hlavne Zia
My sme tiež pred rokom a niečo vyberali meno pre dievčatko ..nechcela som na ich zložité ,dlhé ani nejako extrémne zahraničné ..nevedeli sme sa zhodnúť ..mne sa veľmi páčilo meno Hana,ale mužovi nie ..tak sme spísali zoznam mien ktoré sa páčia mne a jemu a hľadali zhodu .Tiež sme chceli doladiť mení knostatnym keďže ja mám dve deti a in tiež 😉Tak je z nej nakoniec Nela (ostatné : moje Tadeáš ,Linda ..jeho : Laura a Sofia )

@simona1998 v súčasnej dobe pestrých mien sa deti kvôli menu vysmievajú minimálne. To dospelí majú zbytočné komentáre.