Nezvyčajné mená pre dievčatko na Slovensku
Poraďte nejaké nezvyčajné mená pre dievčatko,nie veľmi otrepané a zároveň pekné.. priezvisko nie je tipicky slovenské(skôr maďarské aj keď manžel nie je Maďar a žijeme na Slovensku,ale priezvisko je odtiaľ)
Maďarské, nezvyčajné a celkom pekné by mohlo byť Hajnalka.
Preboha Vám už načisto hrabě s týmy měnami....dieta sa Ti podakuje
Svea
@radacak Mária. V pôrodnici mi povedali, že bude jediná v triede. A naozaj v škôlke nikto s takým menom, ani na ihrisku....len toto leto sme spoznali jedno dievčatko Máriu....a to ma dcérku už 6 rokov.
Zoja.
Larisa
Socorro
Leona
@radacak Ester 🤗❤️
@rorino Orsolya, velmi pekne meno inak, mala som kolegynu s tymto menom
@mapypotkancek popravde mne sa až tak nepáči,mne sa viac páčia slovenské mená,to mi len napadlo,že maďarské priezvisko
Marika, Kinga, Anett, Detti, Fruzsina, Csenge, Orsi, Tunde, Virág
Rachel
Nayara, Frida
Ava, Violeta, Manuela, Aurora, Aurélia, Flavia, Juliana, Alessia, Virginia.
Alina, Eliana,Elena,Julia,Zora, Valentína,Stela,Melany☺️
@radacak Naylei
Leila, Evelyn, Noemi, Mellissa su tiez velmi pekne mena.
Ja som raz našla v kalendári Tomáška a Mikuláška..... 😀 ale to píšem len tak, sú nezvyčajné, ale pochybujem, že by ich niekto reálne dal dievčatku, trpeli by celý život.
Chiara Mária ( číta sa Kiara)...my máme 🤓. Karin, Melissa, Vanessa, Mia, Matilda, Lillien, Alexia, Amelia, Anabela, Viktória, Melinda, , Ester, Eugenia, Charlotte, Selena.
Ok, ide o to, ake velmi nezvycajne chces, lebo vacsina z tychto su extremy. My mame napr. Lujzu- relativne "normalne" meno, ale nie prilis otrepane.
Anita , Doris

Enikő, Mercédesz, Gyöngyvér, Ráhel, Csenge, Zsuzsanna, Ildikó, Emőke, Gyula, Györgyi, Zsófia, Gyárfás, Lenke, Anikó, Renátó,