Nina alebo Klára
Pre ktore meno by ste sa rozhodli vy?
Klára 🤩
Mame Klarku. ;D
Nina❤
Jasné že Nina 🙄😀
Ktoré by mi krajšie znelo s priezviskom a ak by som sa fakt nevedela rozhodnúť, tak by som podla toho, aby boli pekne meniny a narodeniny v roku rozdelené, lebo ja ich mam na kope 😂
Ja hlasujem za Klára 😊to meno sme mali vybraté pre dievčatko (mám dvoch chalanov 😁).
Ja mam Ninu😊volam ju Ninuška😊
Nám by sa nehodila ani jedna ale hlasujem za Kláru.Nina sa mi nepáči a v rodine máme tetu Kláru a aj jedna známa už má 10ročnú Kláru zamňa krásne meno
Asi poznam prilis vela Klár na to, aby som bola schopna pomenovat takto svoju dceru 😀
Za mna Nina.
Nina je krásne, nežné 👍
Obe su pekne, ale Nina asi častejšie. Paci sa mi aj Klára.
Nina 🩷
Klára - krásne, nezvyčajné a jedinečné meno, moje vysnené pre dievčatko 🤍
Za mňa Klára. Nina je dnes každé druhé dievčatko, aj keď meno je to tiež pekné 🙂
Aj ja mam doma jednu krásnu Ninušku❤️
Obe mená som uvažovala pri najmladšej .Nina sa mi dlho páčilo,ale viaceré kamošky už majú Ninky...keby nie ,určite by sa tak volala aspoň jedna dcéra 😁
Ale veľmi sa mi páči aj meno Klára,toto mi neschválil muž .Za celý život som Kláru stretla iba jednu .
Teraz je malých dievčatiek Niniek veľa. Malú Kláru nepoznám.
Klára 😊
My máme Ninku 🙂 Nie preto, že je to moderné, nie som nadšená že ich je tak vela :D , ale volila som prioritne k priezvisku (aby sa hodili písmenká a aby to bolo krátke jednoduché meno, keďže máme hrozne dlhé komplikované priezvisko).
Ale aj Klára sa mi páči, ale záleží na druhom mene...
Mám dcéru Kláru. Voláme ju Klárika. Ešte sme ju len čakali a už v bola jasná Klarika. Ma 12 rokov.
Skor Nina.
Ja som tiez za Klaru. Rozmyslala som aj nad Ninou, ale je ich dost a je to take nijake. Ma vyznam "pochadzajuca z mesta Ninive". Klara je ako Lucia, znamena svetla, jasna
Nina
Klara ❤️
Obe sú pekné, ale Nina je moja srdcovka 🙂 😍
Klára
Klára je brutálne pekné meno ale vraj si to meno nesie veľmi zlý osud😆 ako nie žeby som na také verila, ale odradilo ma to od toho mena trošku keď som o tom všetko čítala 😄😄
Klára

Zalezalo by od priezviska, ak si mam vybrat len z tychto dvoch, tak Klara, lebo Nina je teraz velmi oblubene, kazde druhe dievcatko sa tak vola, ako kedysi Katky :D