Páči sa vám meno Alexander?
Páči sa cam toto meno?
áno
Moj syn je😍
A tebe?
Mne by sa páčilo ale nedala by som ho svojmu dieťatu lebo by som sa bala že ho budu volať Šaňo a to sa mi vobec nepáči
Ano. Nadcasove meno.
Ano. Velmi.
alexander znie pekne ..alex uz nie ..
Krááásne meno... Tak som bojovala s manželom aby naše dieťa malo toto meno... čo vám poviem ...narodila sa dcéra. 😝
urcite lepsie ako sucastne hity🙂
@syslik81 to sú dve rozdielne mená... meniny majú v rozdielne dni...
Mom syn je Alexander
@deti95060810 to áno, ale skrátená verzia je Alex, či?
No, keď som pred vyše 40 rokmi začala randiť s mojou polovičkou, hneď, ako začal hovoriť o možnej spoločnej budúcnosti, som ho upozornila, že syn po ňom nebude (mali tradíciu dvoch mien v rodine, Ladislav a Alexander). Nádejná svokra ho volala Šaninko!!! Ešte teraz mám z toho koprivku. Ale môže byť dcéra s tým menom. Verili by ste, že sa našlo pár exotov, ktorí ju začali volať Šaňka??? Zrušila som ich ako Poľsko v '39!.
Za mňa - áno, Alexander je krásne meno, len odmala nedovoliť volať Šaňo a pod.
@deti95060810 80% ludi si meno alexander ulahcia a bude to proste alex...
Mne sa veľmi páči Alexander, Alex, ale tiež by sa mi nepáčilo keby ho niekto volal Šaňo :D
@kiki68 a ako ho volaju?
Áno, ja som Alexandra a môj otec je Alexander :D narodili sme sa v ten istý deň, pochopiteľne iný rok :D
ano, je prijatelne
Mám Alexa ale šaňo ho nikto nevola🙂🙂sem tam manžel zažartuje že šaňko ale reálne ani rodina ani známy ho nikdy tak neoslovili🙂🙂
❤️
Krasne meno ..
Ofiko vsade Alexander, doma ho volame Lex, Alex, Lexilein. Nezijeme na sk, takze to znie trosku inak.
Ked ma nastve, tak ho titulujem Lexaurin 😂😂😂
@kiki68 😂😂😂
nie...
Svokor sa tak vola volajú ho Šano, šanik. Za mna nie, ale keď už tak len Alex. Nemám rada dlhé mená

Áno