icon

Páči sa vám meno Andrea?

26. okt 2023

Ahojte… len ma zaujíma, ako vnímate toto meno, prípadne ako ste s ním ako jeho nositeľky spokojné? Ďakujem.

Strana
z2
domkakvet
26. okt 2023

Nepaci sa mi.

minka201
26. okt 2023

Mne sa celkom páči.

a_andrejka4
26. okt 2023

Ja by som ine nechcela 😁

andreagartnerova
26. okt 2023

Keď som bola malá sa mi nepáčilo, ale už ako dospelá som spokojná.

mamickalisticka
26. okt 2023

Pekné, momentálne myslím že minimálne zastúpené u malých dievčatiek, takže by bola výnimočná. Keď som bola malá, mala som susedu Andrejku (staršiu odo mna asi o 7rokov a bola pre mňa úplná bohyňa. Keď sa so mnou hrala, tak som mala pocit, že som na oblačiku. Spájam si to s veľmi príjemnou osobou ❤️)

slovakboy
26. okt 2023

Milujem ho.

euka210
26. okt 2023

pekne je

kvadrinkaaa
26. okt 2023

Nepaci sa mi

tosomja
26. okt 2023

Nechcem sa nikoho dotknúť, (ani moje sa nepáči každému) ale mne sa spája s negatívnou osobou.
Pritom som mala aj dve kolegyne s tým menom a oni boli super. Len tá jedna mi to meno zhnusila.

vanilkovazmrzka
26. okt 2023

Not great not terrible

walentina7
Odpoveď bola odstránená
alexandraas
Autor odpoveď zmazal
alexandraas
27. okt 2023

Nie,nepaci

andreatytler
27. okt 2023

Nepaci sa mi. Asi hlavne koli prisernej zdrobnenine Andrejka, to som nikdy nemala rada. Na slovensku su zdrobneniny tak zauzivane ze ak mi niekto povedal Andrea, myslela som si ze sa na mna hnevaju a tak som zila s tou zdrobneninou. Ani Ada, Adka nie je ziadna vyhra - znie to tak o nicom. Andrea posobi dost tvrdo, ale asi koli tomu ze nie je slovanske. Vedela by som si predstavit krajsie, ale nie ze by ma to velmi trapilo.

martyzpp
27. okt 2023

Velmi paci, ak by som mala dceru, volala by sa Andrea.

beloved
27. okt 2023

Nepaci sa mi, v zahranici je pouzivane ako muzske meno 😒

andrejka1974
27. okt 2023

Mne sa to moje meno páči a bolo kedysi dosť populárne, teraz je už nezvyčajne ale pekne

katuskacicuska
27. okt 2023

Nepáči sa mi, kvôli skratke Aďa .. mali sme na škole dievčatá s týmto menom a nikto im nikdy nepovedal inak, vždy len Aďa 🤦‍♀️ ale to je zo všetkými menami tak, ja som Katarína a bola som vždy Kaťa, Janky boli Jany , Zuzky boli Zuzy a atd atd..

ankare
27. okt 2023

Áno, peknw

zorkahorka
27. okt 2023

Chcela som ho dat dcere. Len mam 2 synov 😁

mimikarol
27. okt 2023

Veľmi pekné

kylie1983
27. okt 2023

Mne sa páci. A pravda je, ze tie asociácie s niekym velmi ovplyvňujú názor na komkretne meno.

bloger
27. okt 2023

mne sa veľmi páči

cookie29
27. okt 2023

mne sa paci u inych 🙂

senta_sofia
27. okt 2023

Ano, paci a ako tu padlo, nie je az take rozsirene

guiseppinka
27. okt 2023

Jediny problem, ktory s tymto menom mam je ten, ze ludia ho nevedia vysklonovane spravne napisat🙄 od andrey, dam andrei, o andrei... Inak sa mi meno paci, vo vchode sme mali susedu andreu a na zakladke som mala jednym casom aj spoluziacku a teraz rozmyslam, ze ako sa volala priezviskom...

yanni
27. okt 2023

@beloved len v Taliansku. Andrea je v inych kutoch sveta uplne normalne zenske meno.

yanni
27. okt 2023

@katuskacicuska ja som Katarina a NIKDY som nebola Kat´a. Katka alebo nomalne Katarina. Andreu mam sesternicu a je Andrea alebo Ad´a.

kate0903
27. okt 2023

Nie

beloved
27. okt 2023

@yanni Ano, v Taliansku 🙂

Strana
z2