Páči sa vám meno Andrea?
Ahojte… len ma zaujíma, ako vnímate toto meno, prípadne ako ste s ním ako jeho nositeľky spokojné? Ďakujem.
Mne sa celkom páči.
Ja by som ine nechcela 😁
Keď som bola malá sa mi nepáčilo, ale už ako dospelá som spokojná.
Pekné, momentálne myslím že minimálne zastúpené u malých dievčatiek, takže by bola výnimočná. Keď som bola malá, mala som susedu Andrejku (staršiu odo mna asi o 7rokov a bola pre mňa úplná bohyňa. Keď sa so mnou hrala, tak som mala pocit, že som na oblačiku. Spájam si to s veľmi príjemnou osobou ❤️)
Milujem ho.
pekne je
Nepaci sa mi
Nechcem sa nikoho dotknúť, (ani moje sa nepáči každému) ale mne sa spája s negatívnou osobou.
Pritom som mala aj dve kolegyne s tým menom a oni boli super. Len tá jedna mi to meno zhnusila.
Not great not terrible
Nie,nepaci
Nepaci sa mi. Asi hlavne koli prisernej zdrobnenine Andrejka, to som nikdy nemala rada. Na slovensku su zdrobneniny tak zauzivane ze ak mi niekto povedal Andrea, myslela som si ze sa na mna hnevaju a tak som zila s tou zdrobneninou. Ani Ada, Adka nie je ziadna vyhra - znie to tak o nicom. Andrea posobi dost tvrdo, ale asi koli tomu ze nie je slovanske. Vedela by som si predstavit krajsie, ale nie ze by ma to velmi trapilo.
Velmi paci, ak by som mala dceru, volala by sa Andrea.
Nepaci sa mi, v zahranici je pouzivane ako muzske meno 😒
Mne sa to moje meno páči a bolo kedysi dosť populárne, teraz je už nezvyčajne ale pekne
Nepáči sa mi, kvôli skratke Aďa .. mali sme na škole dievčatá s týmto menom a nikto im nikdy nepovedal inak, vždy len Aďa 🤦♀️ ale to je zo všetkými menami tak, ja som Katarína a bola som vždy Kaťa, Janky boli Jany , Zuzky boli Zuzy a atd atd..
Áno, peknw
Chcela som ho dat dcere. Len mam 2 synov 😁
Veľmi pekné
Mne sa páci. A pravda je, ze tie asociácie s niekym velmi ovplyvňujú názor na komkretne meno.
mne sa veľmi páči
mne sa paci u inych 🙂
Ano, paci a ako tu padlo, nie je az take rozsirene
Jediny problem, ktory s tymto menom mam je ten, ze ludia ho nevedia vysklonovane spravne napisat🙄 od andrey, dam andrei, o andrei... Inak sa mi meno paci, vo vchode sme mali susedu andreu a na zakladke som mala jednym casom aj spoluziacku a teraz rozmyslam, ze ako sa volala priezviskom...
@katuskacicuska ja som Katarina a NIKDY som nebola Kat´a. Katka alebo nomalne Katarina. Andreu mam sesternicu a je Andrea alebo Ad´a.
Nie

Nepaci sa mi.