Páči sa vám meno Anja? Позnáte niekoho s týmto menom?
Paci sa vam meno Anja? Poznate nejaku?
@aeruginosa Anna nie, ta ma velmi vela hanlivych prezyvok bohuzial
Ano, ano.😬 Anna v zakladnom tvare je krasne meno, ale tie prezyvky.. suhlasim, aj ked tie sa daju hanlivo ku kazdemu menu vymysliet..
Nepoznam. Cita sa to anja alebo aňja ? Inak pekne
Nepoznám ale ak sa obávaš prezývok je úplne jedno aké meno dáš. Prezývka sa dá vymyslieť na všetko.
Aj Anju možno volať Anča, Anči, Ančurka 😉
@juliacenc bez mäkčeňa
@andreakotesova urcite nie
Určite áno 😁
@andreakotesova Vies co, ty si znama aj z inych diskusii. Vsade chodis zaparat. Zamysli sa nad sebou.
Ja??? Určite si ma mýliš.
Keď dokážu urobiť napr. z Filipa Fifo, z Kristiana Kiko (pre mna tiez neprípustné a hrozné skomoleniny), tak nebude problém urobiť z mena Anja Anču.
Poliaci tak volaju Annu, Aňa.
@mclissa Anja sa necita Aňa.
Ale ver tomu, ze vsetci ju budu tak volat.
@mclissa 🙈
Poznám, síce je cudzinka z Litvy, pekné meno. Ale jej meno je Anyja a volame ju Anja 😁
na balkane a v rusku bezne meno - ale citaju ho naoazaj Aňa
Poznam. Anja je nemecke meno. Tu, ktoru poznam na SK, prezyvali Andža, findža…to sa mi uz Anča paci viac.
@fairyy Nie na celom Balkane, len napr Bosna, Chorvatsko. Ale napriklad Slovinsko ma Anju. Original sa jedna o severske meno s vyslovnostou Anja.
Mam kolegynu polku Anja sa cita a pise sa Ania a mne sa paci to meno
Ucim Anju v skolke.Je z Ukrajiny
Slovinci su specialni oproti zvysku balkanu 😊 a ano maju vela nemeckych vyslovnosti a slov... ja som tym chcela len povedat, ze budes opravovat na Slovensku ludi bohuzial, lebo maju blizko ludia k tym krajinam... avsak vadi ti, ze opravis cloveka? ved to nebude casto...
Za mňa pekné meno, ale je fakt, že dieťa si neskôr samé vyberie skratku mena alebo prezývku, ktorou chce byť volané a rodičia si môžu aj zuby vyškrýpať 😄 takže sa kľudne môže stať, že aj Anja zatúži po volaní Aňa, Anka alebo kľudne aj Jaja 😄 ja mám napríklad Anetu, ktorá si hovorí Aňa, odkedy sa to ako batoľa naučila povedať. A ešte väčšia sranda, ja som Tamara a dlllllllhé roky som si ako dieťa hovorila Bibi a nechala sa tak oslovovať 🤷🏻♂️😅
Mne sa pacia aj mena Anna a Hana, Anja som este nepocula, ale je to krasne meno podla mna. Chcela by som sa tak volat. 😍
Ako prve mi v hlave zaznelo Andža 🤣
Mne sa to meno paci a volam ju Anja.Niektore kolegyne klasika slovenska Anička 😁
Mne sa páči, ale nepoznám žiadnu. Volala by som ju tak, ako by sa mi predstavila. Inak som si meno prečítala normálne Anja. Ak by to nebolo správne, snáď by ma teoreticky opravila.
a ako teda chceš aby sa to čítalo? anja, aňa, andža, endž?
napríklad ja Som Veronika a nikto mi inak nepovie. jedine manžel, ale to je iné. mám dcéru Cataleyu, a budú ju volať Cataleya.
Takže autorke Anja je krásne meno, mne sa veľmi páči, ešte som ho nepočula. decká sú decká, ale ak bude Anja trvať na tom, že je Anja a nijak inak, tak ju tak budú volať 😉 samozrejme pri posmeškoch je to iné, tam nevysletlíš 🤷♂️

Nepoznam ziadnu a asi som toto meno ani nikdy nezachytila, minimalne ze by sa tak niekto v okoli volal. Nepride mi zle, je zaujimave, ale dietatu by som take nedala.. podoba sa mi na nase Anna, tak skor nad takym by som premyslala.