icon

Páči sa vám meno Anja? Позnáte niekoho s týmto menom?

27. jan 2024

Paci sa vam meno Anja? Poznate nejaku?

Strana
z2
aeruginosa
27. jan 2024

Nepoznam ziadnu a asi som toto meno ani nikdy nezachytila, minimalne ze by sa tak niekto v okoli volal. Nepride mi zle, je zaujimave, ale dietatu by som take nedala.. podoba sa mi na nase Anna, tak skor nad takym by som premyslala.

autor
27. jan 2024

@aeruginosa Anna nie, ta ma velmi vela hanlivych prezyvok bohuzial

aeruginosa
27. jan 2024

Ano, ano.😬 Anna v zakladnom tvare je krasne meno, ale tie prezyvky.. suhlasim, aj ked tie sa daju hanlivo ku kazdemu menu vymysliet..

juliacenc
27. jan 2024

Nepoznam. Cita sa to anja alebo aňja ? Inak pekne

januska12323
27. jan 2024

Nepoznám ale ak sa obávaš prezývok je úplne jedno aké meno dáš. Prezývka sa dá vymyslieť na všetko.

andreakotesova
27. jan 2024

Aj Anju možno volať Anča, Anči, Ančurka 😉

andreakotesova
27. jan 2024

@juliacenc bez mäkčeňa

autor
27. jan 2024

@andreakotesova urcite nie

andreakotesova
27. jan 2024

Určite áno 😁

autor
27. jan 2024

@andreakotesova Vies co, ty si znama aj z inych diskusii. Vsade chodis zaparat. Zamysli sa nad sebou.

andreakotesova
27. jan 2024

Ja??? Určite si ma mýliš.

andreakotesova
27. jan 2024

Keď dokážu urobiť napr. z Filipa Fifo, z Kristiana Kiko (pre mna tiez neprípustné a hrozné skomoleniny), tak nebude problém urobiť z mena Anja Anču.

mclissa
27. jan 2024

Poliaci tak volaju Annu, Aňa.

autor
27. jan 2024

@mclissa Anja sa necita Aňa.

mclissa
27. jan 2024

Ale ver tomu, ze vsetci ju budu tak volat.

autor
27. jan 2024

@mclissa 🙈

tanyag
27. jan 2024

Poznám, síce je cudzinka z Litvy, pekné meno. Ale jej meno je Anyja a volame ju Anja 😁

fairyy
27. jan 2024

na balkane a v rusku bezne meno - ale citaju ho naoazaj Aňa

rivini
27. jan 2024

Poznam. Anja je nemecke meno. Tu, ktoru poznam na SK, prezyvali Andža, findža…to sa mi uz Anča paci viac.

autor
27. jan 2024

@fairyy Nie na celom Balkane, len napr Bosna, Chorvatsko. Ale napriklad Slovinsko ma Anju. Original sa jedna o severske meno s vyslovnostou Anja.

barny
27. jan 2024

Mam kolegynu polku Anja sa cita a pise sa Ania a mne sa paci to meno

katarinka289
27. jan 2024

Ucim Anju v skolke.Je z Ukrajiny

fairyy
27. jan 2024

Slovinci su specialni oproti zvysku balkanu 😊 a ano maju vela nemeckych vyslovnosti a slov... ja som tym chcela len povedat, ze budes opravovat na Slovensku ludi bohuzial, lebo maju blizko ludia k tym krajinam... avsak vadi ti, ze opravis cloveka? ved to nebude casto...

thoughtfulweirdo
27. jan 2024

Za mňa pekné meno, ale je fakt, že dieťa si neskôr samé vyberie skratku mena alebo prezývku, ktorou chce byť volané a rodičia si môžu aj zuby vyškrýpať 😄 takže sa kľudne môže stať, že aj Anja zatúži po volaní Aňa, Anka alebo kľudne aj Jaja 😄 ja mám napríklad Anetu, ktorá si hovorí Aňa, odkedy sa to ako batoľa naučila povedať. A ešte väčšia sranda, ja som Tamara a dlllllllhé roky som si ako dieťa hovorila Bibi a nechala sa tak oslovovať 🤷🏻‍♂️😅

eviq
27. jan 2024

Mne sa pacia aj mena Anna a Hana, Anja som este nepocula, ale je to krasne meno podla mna. Chcela by som sa tak volat. 😍

taga
27. jan 2024

Ako prve mi v hlave zaznelo Andža 🤣

katarinka289
27. jan 2024

Mne sa to meno paci a volam ju Anja.Niektore kolegyne klasika slovenska Anička 😁

kristiii
27. jan 2024

Mne sa páči, ale nepoznám žiadnu. Volala by som ju tak, ako by sa mi predstavila. Inak som si meno prečítala normálne Anja. Ak by to nebolo správne, snáď by ma teoreticky opravila.

zuzanka.zuzu
27. jan 2024

a ako teda chceš aby sa to čítalo? anja, aňa, andža, endž?

vevebono
27. jan 2024

napríklad ja Som Veronika a nikto mi inak nepovie. jedine manžel, ale to je iné. mám dcéru Cataleyu, a budú ju volať Cataleya.
Takže autorke Anja je krásne meno, mne sa veľmi páči, ešte som ho nepočula. decká sú decká, ale ak bude Anja trvať na tom, že je Anja a nijak inak, tak ju tak budú volať 😉 samozrejme pri posmeškoch je to iné, tam nevysletlíš 🤷‍♂️

Strana
z2