Páči sa vám meno Dayanara?
Ahojte chcela by som sa len spýtať aký máte “názor “ na meno Dayanara?🙂či by mi vôbec dieťa pokrstili alebo či by som ho mohla zapísať do rodného listu aj keby mi ho nepomestili ?😊 ďakujem krásne
Ciganistan 😂 bude chytat premenovanie dajaká alebo dajana
Podla mna skomoleniny vypovedaju maximalne tak o tom, kto ich vypustí z pusy. Poznám jednu Dajanu na Slovensku od detstva a v živote mi nič na ten spôsob nenapadlo. Bola to sestra kamarátky, tak neviem, či mala nejaké "potiaze". Na Dayanara by ma odradilo, že je moc dlhé. Jedine, že máte veľmi krátke priezvisko. Nejaká Dayanara Clark, ok. Dayanara Unterbergerdorfer nie...
@michaelasadlak bez toho ra je to úplne v pohode, dokonca fajn. Dayana
@michaelasadlak sú normálne, pretože meno sa dáva na celý život nie na prvých 5 rokov 🙈 a ver či nie k prezývkam určite príde a deti sú v tomto dosť krute. Keď už chceš zahraničné meno výber také ktoré má aj slovenskú verziu. Za mňa nie - zbytočne dlhé,inak sa píše inak číta, veľa možností na prezyvky atď. Zbytočne dieťaťu komikujete život.
Nie, to meno sa mi vôbec nepáči 😖
Sorry, ale je to styl na Esmeralda, Rosalinda, Carmen, Jennifer, Diadora a spol. - oblubeny styl nasich spoluobcaniek v osadach. Takisto suhlasim s "Dajkou" - nie velmi lichotive. Ale ked sa to meno paci Vam, preco nie, pouzite ho. 🙂 Len tu vyjadrujem svoj nazor ako ostatni, urcite nezhadzujem a viem, ze co sa paci/ nepaci mne, u inych to moze byt opacne a napr. ja by som si svoje dieta pomenovala podla svojho uvazenia, nie nazorov inych. Pekny vecer.
@michaelasadlak no mne sa nepaci...znie to vymyslene...aso ako z greckych baji :D
@michaelasadlak Mne sa to meno páči, a veľmi. Určite daj na svoje pocity. Dôležité je, že tebe/vám sa páči. A ešte aby sa hodilo k priezvisku je dosť podstatné. Inak ostatných maj u prdele pekne povedané. Vždy sa nájde niekto, kto bude šomrať a mať blbé poznámky, dokonca aj keď sa ich nikto na názor nebude pýtať. V dobe Miušiek, Sofiniek, Emiek je to príjemná zmena 🙂
Dokonca ak sa ešte raz zadarí a bola by to baba, určite budem premýšľať aj nad týmto menom.
ы戈水
@michaelasadlak riaď sa podľa seba! To meno sa mi už dlhšie páči kvôli jednému americkému seriálu a až tak,že som si povedala,že Hanu,ktorú som tak dlho chcela,tak ju vymením za Dayanaru.Každá druhá na SK je Hana,Janka atd.Tak nech sa trochu líši od ostatných.Moja dcéra bude isto Dayanara!!!
Mne sa meno nepaci, tazko znie...,ale je to v prvom rade Tvoja vec ako sa rozhodnes 🙂
@michaelasadlak Ale tá puberta príde.. Mysli trochu aj dopredu, nielen terajšiu prítomnosť. Tvoje dieťa sa ti poďakuje potom za takéto meno..
@michaelasadlak prepac ale to meno je osklive.. Nik ju nebude tak oslovovat asi okrem vas rodicov ..Skratka Dajka ,Dajinka aleno Nara,Narka znie este horsie.. Ale ak si presvedcena o jeho krase,vynimocnosti a jedinecnosti,kludne ju tak pomenuj..Ona bude s tym menom zit.. a kym som toto dopisala som zabudla jeho org.znenie a musela sa prerolovat hore..
@michaelasadlak informaciu, ci ti toto meno zapisu, ti da matrika. Aj postup, co robit, ak u nas este nebolo pouzite... Osobne sa mi nepaci.. Prepac, ale pride mi to trochu, akoby nemas cim zaujat, tak vymyslis ohurujuce meno..

@sunny8 Dajaká taká aj je nie? HAK myslím 😂