Páči sa vám meno Gregor?
Paci sa vam meno gregor? Dali by ste ho?
Mne nie,lebo poznam cloveka s takym priezviskom a viac mi evokuje priezvisko ako meno,ale ty kludne daj.
Mne nie.lebo neviem ako by som ho volala skratene..tiez svojho richarda nevolam cely cas richard alebo risko.rišo.napriklad..tak to by mne na tom vadilo..ale inak kazdemu sa paci nieconine
Mne sa páči- zvučné, neokukané 🙂 Synovi sme ho trochu “zmodernizovali”, tak je Gregory 😊
Mne nie.lebo neviem ako by som ho volala skratene..tiez svojho richarda nevolam cely cas richard alebo risko.rišo.napriklad..tak to by mne na tom vadilo..ale inak kazdemu sa paci nieconine
@henka123123 voláme ho buď celým Gregory alebo Gregor, najčastejšie Gregy. Dcéra keď bola menšia volala ho Gogo, tak aj to mu sem-tam ostalo
mne osobne sa nepáči.....ono je dôležité či sa páči tebe a tvojmu partnerovi, nie iným.....vždy sa nájdu takí čo sa im bude hociaké meno páčiť a aj skupina ktorej sa to isté meno nebude páčiť.....preto dávame každý iné mená podľa seba a nie podľa toho čo sa páči iným
Mne sa paci, ja mám synátora Gregora 🙂 Ked som ho cakala, tak kamoska mi vravi, suseda maju chlapca a vies ake hrozne meno mu dali ? Ze Gregor..........a ja na to, co oooh, take meno.... par sekund rozmyslam, vies co, ved je to pekne meno, zaujimave, neokukane......no a o par mesiacov sme mali Gregora 🙂 Volame ho Gregor, Gregi, ja este obcas Gregorko (uz ma 12 rokov) a este obcas ked ho chcem na nieco upozornit Gege... moj otec mu este hovori Gregorik 🙂)) Je to krasne meno a nech si hovori kto chce co chce. A uz podla nas dali, viem ze dve zname tiez meno Gregor......
Mne sa náhodou páči. Znie mužne. Chlapec bude len pár rokov a pre chlapa je to meno 👍🏼.
Meno sa mi spája s Gregorom Chalupeckym z kapely Helenine oči, šikovný chalanisko a kľudne by som dieťaťu toto meno dala 😊
Meno je pekne ☺️ kamarátka ma tiež Gregora. A hodí sa Vám aj k priezvisku?
Nie,nepaci
Do mojho top vyberu by sa nedostal ale nie je zle 🙂
Mne sa nepáči, ako tu už bolo spomenuté dve G a dve R sú na mňa veľa. A ešte mám k nemu aj zlé asociacie, pracovala som kedysi na táboroch a každý raz tam bol jeden Gregor alebo jeden Goran, ktorí mali asi tak o kolečko menej.
Nie je vôbec škaredé, ale ja si vždy pri tomto mene predstavím toho psa z Jáchyme hoď ho do stroje 🤷
Ale ako som písala, mne sa to meno páči. Viem si predstaviť oslovovať chlapa Gregori😌
Mne sa paci, mam rada take tvrdo znejuce mena.
Nepaci
Áno. Je pekné a veľmi dobre znie.
ano, veľmi pekné meno 🙂
@tulipanik12 @deti95060810 @domkakvet názor sa dá vyjadriť slušne, máte u veľa príkladov.
@vakatko myslím, že slovo otrasné je slušné vyjadrovanie
To si rada vypočujem od osoby niečo úctivosti, ktorá uverejňuje svoju otázku ako anonym 🤪
Ja som ho mala v zozname ako TOP, vždy sa mi strašne páčilo... nakoniec vybrala dcérka a máme Krištofa 🙂
To si rada vypočujem od osoby niečo úctivosti, ktorá uverejňuje svoju otázku ako anonym 🤪
@tulipanik12 a co je na tom ze to je anonymne? Registrujem tu zopar mamiciek z okolia, a kedze o mojom tehotenstve vie uzky okruh ludi, naco to takto roztrubovat? Pre mna si rovnako anonymna ty
Mam Gregora. Ze mna je to najkrajsie meno. Este aj Fedor ale to vela slovakov sprzni ako Feďo a vyherca bol jasny 😇
@vakatko myslím, že slovo otrasné je slušné vyjadrovanie
@tulipanik12 záleží v akom kontexte ho použiješ, tu to slušne nevyznelo.
Teraz zastupujem kolegynu a ma v triede gregora, vzdy mi to bolo take divne meno a ked som spoznala to dieta, fakt sa mi aj meno zapacilo.
Asi to bude tym, ze mena mame spojene aj s jeho nositelmi.
Mame doma 8 mesačného Gregora a podľa mňa je to nádherné meno 🙂 len špekulujeme s mužom, či ho nepremenujeme na Gregory 😀
Tak autorka, akekolvek meno das, priprav sa na to, ze budu ludia komentovat- jedni ze ake pekne meno ste dali, a druhi ze to take meno ste dali ? Na to sa treba pripravit, ja som to zazila 5 x 🙂)) Komenty hore dole, na kazde meno...Na jednu dcerku sme dostali otazku od jej prababky- ze : A to krajsie meno nebolo ? Na co som povedala, ze nie, krajsie uz nie je !
Gregor sa mi páči. Gregory ani trochu 🤔 Ale mala som veľmi fajn kolegu a neskôr aj šéfa Gregora, možno aj preto.
Syn má spolužiaka Gregora. Za mňa v pohode.
Áno páči

Mne sa páči, keď som čakala syna tak som nad ním rozmýšľala