icon

Páči sa vám meno Gregor?

26. jún 2025

Paci sa vam meno gregor? Dali by ste ho?

Strana
z3
deninka233
26. jún 2025

Páči, veľmi, preto som si ho vzala 🤷‍♀️ Teraz sme všetci Gregor 😆

alina765
26. jún 2025

Krásne meno

tulipanik12
27. jún 2025

Ja len neviem pochopiť načo sa pýtaš ľudí na názor, ak potom očakávaš len pozitívne reakcie 🫣

queen_el
27. jún 2025

U nás bol Gregor favorit u môjho manžela, keď sme čakali syna. Ale k nášmu priezvisku sa absolútne nehodí takže sme ho nedali. Ale inak aj mne sa páči, pekné neotrepané meno. Pripomína mi moderátora Gregora Mareša 😀

nelka93
27. jún 2025

Nepáči a nedala

doris11
27. jún 2025

Keď sme vyberali meno nedávno tak som ho párkrát spomenula 😀 nakoniec sme ho nemali na finálnom zozname ale poznám dokonca aj malého Gregora a za mna pekne meno 🙂

ik70
27. jún 2025

Nie, nepáči. Keď bude maliký, budú ho volať Gregorík? 😀

zuzanockamt
27. jún 2025
@ik70

Nie, nepáči. Keď bude maliký, budú ho volať Gregorík? 😀

@ik70 A prečo by sa malé deti nutne museli volať zdrobneninou?

margotka17
27. jún 2025

Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣

faustine
27. jún 2025

Podľa mňa jedno z najkrajších mien pre muža. Chlapčekom je len chvíľu. Gregor alebo Gregory obe varianty mená sú nádherné.

bu1bu
27. jún 2025

Pre mna je to jedno z najkrajsich mien vobec. Mam rada silne muzske mena a Gregor k nim jednoznačne patri. Mame v rodine Gregora, volaju ho Gregor, Gregory, maly chlapček u ktoreho maju babky tendenciu pouzivať zdrobneniny ale rodicia si to nepraju, tak mu hovorime Gregor a je to rozkošny chlapček, myslim si ,ze ked bude dospely rozhodne sa nebude za meno hanbiť. Rastie z neho silna osobnosť.

poleva
28. jún 2025

Nie..nepači

maya_hi
29. jún 2025

Ano veľmi. Chcela som Gregora 😊 Ale dcéra a muž ma prehlasovali 🤷🏻‍♀️ Je to pekné chlapské meno 😊

maya_hi
29. jún 2025
@margotka17

Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣

@margotka17 😍 Ja som pri synovi zvažovala presne Gregora a Gorana 😊

michellemary
29. jún 2025

Gregor ako také je v poriadku, ale máme jedného v širšej rodine, a všetci okrem mňa ho volajú Grešo/Greško, a to je za mňa tak príšerné, že by som v živote to meno nedala.

ahojka5
29. jún 2025

Aj mne sa veľmi páči. Hodilo by sa vám k priezvisku? 🙂

libusak
1. júl 2025

Mne sa to hodi pre dospeleho statneho chlapa 😅 ale inak pekne meno 😊

maisynka
3. júl 2025

vobecccc

aliziana
3. júl 2025

Mne nie, ale poznám 2 deti s tým menom.

lenka.25
4. júl 2025

Podľa mňa super meno , hlavne už aj pre dospelého muža . Mne sa veĺmi páči , ale nedala by som ho , už len z toho dovôdu , ako tu už bolo spomenuté , keby náhodou ráčkoval .

feuille
4. júl 2025

Nie. Ale nie každý ma vkus 😅

slavomira236
4. júl 2025

Kamoska ma teraz promuje uz. Vola ho Gregor. Ked bo maly Gregorko

mikella912
4. júl 2025

mne sa páči

anonym_302fd1
30. júl 2025

Gregor alebo aj Gorok