Páči sa vám meno Gregor?
Paci sa vam meno gregor? Dali by ste ho?
Krásne meno
Ja len neviem pochopiť načo sa pýtaš ľudí na názor, ak potom očakávaš len pozitívne reakcie 🫣
U nás bol Gregor favorit u môjho manžela, keď sme čakali syna. Ale k nášmu priezvisku sa absolútne nehodí takže sme ho nedali. Ale inak aj mne sa páči, pekné neotrepané meno. Pripomína mi moderátora Gregora Mareša 😀
Nepáči a nedala
Keď sme vyberali meno nedávno tak som ho párkrát spomenula 😀 nakoniec sme ho nemali na finálnom zozname ale poznám dokonca aj malého Gregora a za mna pekne meno 🙂
Nie, nepáči. Keď bude maliký, budú ho volať Gregorík? 😀
Nie, nepáči. Keď bude maliký, budú ho volať Gregorík? 😀
@ik70 A prečo by sa malé deti nutne museli volať zdrobneninou?
Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣
Podľa mňa jedno z najkrajších mien pre muža. Chlapčekom je len chvíľu. Gregor alebo Gregory obe varianty mená sú nádherné.
Pre mna je to jedno z najkrajsich mien vobec. Mam rada silne muzske mena a Gregor k nim jednoznačne patri. Mame v rodine Gregora, volaju ho Gregor, Gregory, maly chlapček u ktoreho maju babky tendenciu pouzivať zdrobneniny ale rodicia si to nepraju, tak mu hovorime Gregor a je to rozkošny chlapček, myslim si ,ze ked bude dospely rozhodne sa nebude za meno hanbiť. Rastie z neho silna osobnosť.
Nie..nepači
Ano veľmi. Chcela som Gregora 😊 Ale dcéra a muž ma prehlasovali 🤷🏻♀️ Je to pekné chlapské meno 😊
Celkom pekne meno to je. K nám do firmy chodí pán, ktorého vnucik sa volá Goran. Je to také malé šidlo, keď príde všetko prekladá hore dole 🫣
@margotka17 😍 Ja som pri synovi zvažovala presne Gregora a Gorana 😊
Gregor ako také je v poriadku, ale máme jedného v širšej rodine, a všetci okrem mňa ho volajú Grešo/Greško, a to je za mňa tak príšerné, že by som v živote to meno nedala.
Aj mne sa veľmi páči. Hodilo by sa vám k priezvisku? 🙂
Mne sa to hodi pre dospeleho statneho chlapa 😅 ale inak pekne meno 😊
vobecccc
Mne nie, ale poznám 2 deti s tým menom.
Podľa mňa super meno , hlavne už aj pre dospelého muža . Mne sa veĺmi páči , ale nedala by som ho , už len z toho dovôdu , ako tu už bolo spomenuté , keby náhodou ráčkoval .
Nie. Ale nie každý ma vkus 😅
Kamoska ma teraz promuje uz. Vola ho Gregor. Ked bo maly Gregorko
mne sa páči
Gregor alebo aj Gorok

Páči, veľmi, preto som si ho vzala 🤷♀️ Teraz sme všetci Gregor 😆