Páči sa vám meno Igor?
Caute zienky zaujima ma vas nazor ci sa vam paci toto meno 😊 alebo rozmyslam pripadne este nad Michalom taka klasika
Michalov je plno, Igor je menej frekventovany, co moze byt vyhoda, nebude mat piatich spoluziakov Miskov ;)
Budem vdacna za vase odpovede lebo realne sa neviem rozhodnut a toto mi pomoze 😊 ved predsa musim jedno meno vybrat manzel je Michal inak 😅
Urcite Igor, pekne neokukane meno.
Ja nie som za davanie mien podla rodicov, to vzdy budu s privlastkom maly-velky, neskor mlady-stary...
michal je nadherne meno a podla mna ich nie je tak vela. v mojom okoli je to samy oliver samuel tobias hugo a este zopar dalsich mien. ja by som este do 2019 proti menu igor nic nemala, ale teraz to mam nenormalne prepojene s matovicom a nevedela by som sa nejak odosobnit
@dori2 ano tak to chapem mne sa meno Igor pacilo uz veeeelmi velmi davno este ked Matovic nebol na scene az v takejto miere 🤣
Nie poznam 3 a za mna hnusne meno, a to a i nehovorim o Matelkovi
Igor je normlane fajn meno, sedi aj na dospeleho, co casto ti Benjaminkovia a Sebinkovia ani nie😉
ale ja to mam aj v pravi tak ze ked spoznam nejake meno s nesympatickym nositelom, nejak mi odpadne od chuti
Nie
Igorko😂🤦
Igor je pekne meno...ale nech sa nazyva Igor, ziadne zdrobneniny ako Igi, Igorko...skrátka IGOR.
Hmmmmm teraz ako pisete baby zacinam uvazovat nad tym Michalom ako je manzel ale paci sa mi to meno inak
Vravela som ze mi pomozete sa rozhodnut 😅
Igor je môj mladší brat...Michal je otrepane
Ja by som po otcovi dietata meno nedala ak bude mat aj rovnake priezvisko. Zbytocne budes vyrabat ,,klony".
Poznam jedno dieta skolskeho veku s takym menom a zdravia ho "cau matovic" 😂
@iwesska preboha 🤣😆😅😅 chuda dieta
Nie v zlom ale pre mňa Igor čisto slizké meno na muža nie to ešte chlapcovi to dávať.
To potom radšej klasika Michal určite.
Dobre baby tak ked meno po otcovi nie este mam 2 mena jedno je ROMAN a druhe je SAMUEL takze nakoniec ste ma celkom odhovorili ale aj tieto dve mena sa mi velmi pacia ❤
mne sa viac páči Michal z týchto dvoch
Michal, Misko ❤️ Krásne
Igor? Žiaľ vďaka matovicovi bude dlho znieť veľmi negatívne
Tak ako istý čas Vladimír.
a co tak Ivan?
@karhu Ivan je ako tak pekne meno nic proti nemu ale to meno asi nie
Pokiaľ sa ti páčia také tradičnejšie slovenské mená, mne pekne znie Ondrej
Roman je pekne👌Neda sa mu povedat skaredo,ani ho spotvorit divnou skratkou,max. Romi.
Michal, Misko je super... a z tych dalsich dvoch skor Roman
Igor tak pre kocúra, pre dieťa nie 🤷
Jednoznacne Igor. Neda sa velmi prznit. Iba ak nasilu.
V MŠ mám v triede 3 Miškov. Aj my sme chceli mať Michala po dedkoch, ale je to baba. Michalov je už podľa mňa až-až. A Samuel je už tiež na každom kroku, dokonca aj sestra má Samka. Zobrať kalendár a len hľadať, kým niečo nepadne doslova do oka.

igor 👎 michal 👍