icon

Páči sa vám meno Igor?

4. júl 2022

Caute zienky zaujima ma vas nazor ci sa vam paci toto meno 😊 alebo rozmyslam pripadne este nad Michalom taka klasika

Strana
z3
karhu
4. júl 2022

igor 👎 michal 👍

maranta_leuconeura
4. júl 2022

Michalov je plno, Igor je menej frekventovany, co moze byt vyhoda, nebude mat piatich spoluziakov Miskov ;)

autor
4. júl 2022

Budem vdacna za vase odpovede lebo realne sa neviem rozhodnut a toto mi pomoze 😊 ved predsa musim jedno meno vybrat manzel je Michal inak 😅

nelca84
4. júl 2022

Urcite Igor, pekne neokukane meno.
Ja nie som za davanie mien podla rodicov, to vzdy budu s privlastkom maly-velky, neskor mlady-stary...

dori2
4. júl 2022

michal je nadherne meno a podla mna ich nie je tak vela. v mojom okoli je to samy oliver samuel tobias hugo a este zopar dalsich mien. ja by som este do 2019 proti menu igor nic nemala, ale teraz to mam nenormalne prepojene s matovicom a nevedela by som sa nejak odosobnit

autor
4. júl 2022

@dori2 ano tak to chapem mne sa meno Igor pacilo uz veeeelmi velmi davno este ked Matovic nebol na scene az v takejto miere 🤣

eeffka
4. júl 2022

Nie poznam 3 a za mna hnusne meno, a to a i nehovorim o Matelkovi

kofa77
4. júl 2022

Igor je normlane fajn meno, sedi aj na dospeleho, co casto ti Benjaminkovia a Sebinkovia ani nie😉

dori2
4. júl 2022

ale ja to mam aj v pravi tak ze ked spoznam nejake meno s nesympatickym nositelom, nejak mi odpadne od chuti

otvorena
4. júl 2022

Nie
Igorko😂🤦

krasaniejevsetko
4. júl 2022

Igor je pekne meno...ale nech sa nazyva Igor, ziadne zdrobneniny ako Igi, Igorko...skrátka IGOR.

autor
4. júl 2022

Hmmmmm teraz ako pisete baby zacinam uvazovat nad tym Michalom ako je manzel ale paci sa mi to meno inak

autor
4. júl 2022

Vravela som ze mi pomozete sa rozhodnut 😅

alexka89
4. júl 2022

Igor je môj mladší brat...Michal je otrepane

maranta_leuconeura
4. júl 2022

Ja by som po otcovi dietata meno nedala ak bude mat aj rovnake priezvisko. Zbytocne budes vyrabat ,,klony".

iwesska
4. júl 2022

Poznam jedno dieta skolskeho veku s takym menom a zdravia ho "cau matovic" 😂

autor
4. júl 2022

@iwesska preboha 🤣😆😅😅 chuda dieta

nic0le
4. júl 2022

Nie v zlom ale pre mňa Igor čisto slizké meno na muža nie to ešte chlapcovi to dávať.
To potom radšej klasika Michal určite.

autor
4. júl 2022

Dobre baby tak ked meno po otcovi nie este mam 2 mena jedno je ROMAN a druhe je SAMUEL takze nakoniec ste ma celkom odhovorili ale aj tieto dve mena sa mi velmi pacia ❤

kinderzwillinge
4. júl 2022
xena0
4. júl 2022

mne sa viac páči Michal z týchto dvoch

pribinak
4. júl 2022

Michal, Misko ❤️ Krásne

Igor? Žiaľ vďaka matovicovi bude dlho znieť veľmi negatívne
Tak ako istý čas Vladimír.

karhu
4. júl 2022

a co tak Ivan?

autor
4. júl 2022

@karhu Ivan je ako tak pekne meno nic proti nemu ale to meno asi nie

evita_g
4. júl 2022

Pokiaľ sa ti páčia také tradičnejšie slovenské mená, mne pekne znie Ondrej

iwesska
4. júl 2022

Roman je pekne👌Neda sa mu povedat skaredo,ani ho spotvorit divnou skratkou,max. Romi.

kat_
4. júl 2022

Michal, Misko je super... a z tych dalsich dvoch skor Roman

sindla
4. júl 2022

Igor tak pre kocúra, pre dieťa nie 🤷

beata_k
4. júl 2022

Jednoznacne Igor. Neda sa velmi prznit. Iba ak nasilu.

viera77
4. júl 2022

V MŠ mám v triede 3 Miškov. Aj my sme chceli mať Michala po dedkoch, ale je to baba. Michalov je už podľa mňa až-až. A Samuel je už tiež na každom kroku, dokonca aj sestra má Samka. Zobrať kalendár a len hľadať, kým niečo nepadne doslova do oka.

Strana
z3