Páči sa vám meno Lada?
Paci sa vam meno Lada?
Toto je podľa mňa strašne stupídna otázka pýtať sa ľudí na názor ohľadom mena. Väčšina by take meno nedala lebo im pripomína buď komunistické auto alebo tu princeznú ktorá je sympatická asi ako vred na riti. Ale takych prirovnani sa dá nájsť ma každé meno. Väčšina mien je ako pre psa, ďalšia časť su ľudia ktorých nemám rada a nepáčia sa mi bezdôvodne. Ale to iste by som si vypočula aj na moje meno, meno mojej dcéry. Keby veľmi chceš, dokážeš každého meno ofrflat a nájsť niečo čo pripomína. Dôležité je aby ste sa zhodli s mužom, na ničom inom nezáleží. Veď aj tu vidíš ze sa to rozdelilo na dva tábory. Čo si z tej diskusie vezmeš?
Mne sa páči 😊 pripomenula sa mi princezná. Ale aj keby nie, meno je pekné, ženské.
No Lada sa mi nepáči pre ženu, ale poznám jednu a tá sa volá Perla😁😁 ešte lepšie meno😃
Mne sa to meno veľmi páči . A v dnešnej dobe už snad deti nie sú také hlúpe , ako bola naša generácia a tým že je kopec rôznych mien , tak majú širší rozhľad a nepoznajú iba mena z maximálne vedľajšej ulice
Nič neprekoná Jenovéfu v Čechách.
Áno páči,mám rada tu rozpravku
@ina2405 to ano, najma ak jej sestra ma obycajne meno. Francuzska verzia je ale velmi pekna.
To áno, ale aj Elisabeth je nádherná verzia Alžbety, Rosalie krásna verzia Ruženy. Veľa "poslovanštených" mien neznie tak pekne, ako v inej reči.
Nie...skôr Vladka, keď už
@simona20201309 b 😉
Celkom pekne meno.
Páči sa mi,hoci by som ho dcére nedala.
My máme iné rozprávkové mená - jedno z Princeznej ze mlejna a druhé z Perinbaby.
Podľa mňa celkom pekné meno. Asi tu viaceré narážajú na žigulák,ktorý už dnešné deti nepoznajú ,jedine ak chodia na veteránske zrazy . Ale nové lady sú podľa mňa oveľa lepšie ako napríklad dáka stará multipla 😅 . Aj na starých nivách ešte bežne chodia poľovníci,to sú nesmrteľné autá. Každopádne si tiež myslím,že si to v budúcnosti nemusia spájať s autom ani šijacím strojom ani rozprávkou ,ktorú nebudú poznať. Krajší je ten význam slovanského mena.
My máme Timoteja a teda je ich teraz požehnane ,no nikto sa nesmeje ,že sa volá ako šampón alebo kondicionér 🙈🤷🏻♀️
Petra je tiež značka cigariet, na trhu už cez 35 rokov, stále ich predavajú a hoc už toto meno nie je populárne, poznám malé deti s týmto menom. A? No tak niekto použil ženské meno na predaj výrobku. Keď som bola v Hamburgu, v DeSy pomenovali urýchľovač častíc ako PETRA. Všetci sa ma pýtali, či naozaj mám meno po urýchľovači. Odpovedala som, že nie-nie, urýchlovač častíc sa volá po mne, ja som staršia 🙂 Pri Lade je to to isté.
Poznám jednu a hodí sa k nej. Je to určite unikátne meno, veľa ich nebude po Slovensku behať. A vždy iba Lada, žiadne zdrobneliny.
Zaujímavé meno, netradičné, ak by sa mi veľmi páčilo, pomenovala by som tak dcéru.
My máme Máriu. V dnešnej dobe tiež pomenej používané. A na názoroch druhých mi v našom prípade nezáleží. Vždy som vedela, že jedno z mien mojej žabky bude Mária. Manžel nechcel dve krstné mená, tak zhoda bola Mária. Vlastne som mu to len oznámila a súhlasil. Ani náznak, že by chcel iné alebo, že by sa zamýšľal nad iným - teraz si tak uvedomujem.
Lada je podľa mňa pekné meno.
Mne sa páči ❤️
Pozvám babu, tanečnicu a tá dala dcere meno Lada, po princeznej Ľade z rozprávky, dievčatko má teraz už 12 rokov a meno je podľa mňa krásne ❤️
Laďka, Ladenka, Laduška. Poznám dve, obom meno svedčí
Keď už, tak potom miesto Lady Porsche (syn mal spolužiačku v škôlke)
Fuha, nadherne honosne meno, pre zenu ktorej bude patrit svet. Dik za tip ak by som este porodila dievca 😍
Nepaci.
Mala som spolužiačku ktorá sa volá Ladislava a všetci ju vždy volali Lada, laďa... Neznášala to... A nečudujem sa jej.
U mňa to evokuje auto lada niva🙈