icon

Páči sa vám meno Lada?

30. dec 2024

Paci sa vam meno Lada?

modramacicka
30. dec 2024

@bu_bu_bubak Mňa pobavilo zase toto :D.. Každopádne autorka, mne sa to meno páči práve kvôli spomínanej rozprávke, hoci ja by som ho svojmu dieťaťu asi nevybrala (preferujem mená, ktoré sa dajú milo zdrobňovať a hodia sa k priezvisku) 🙂

kitycat
30. dec 2024

Mne sa paci

basulaak
30. dec 2024

Nie, to je ako Larisa…moja mama tak volala deku. Podaj mi larisu…to iste Lada…evokuje hned ruske auto. Nie. Ale paci sa mi meno Mína…zial ma to nepekny vyznam.

simona20201309
30. dec 2024

@cina1 ale mercedes je luxusné auto aj dnes 😅
Lada evokuje v ľuďoch starinu...staré prestare auto s potrhanymi sedackami a scuchanym volantom. Ble...
Ešte par rokov potrvá kým to nebude v ľuďoch evokovat staré auto
Laduška, Laďka, Ladička....

terezkaarthuramax
30. dec 2024

Moj kamarát ma auto Ladu..
Je to iba tvoja a manzelova vec ako dieta pomenujete.. nezalezi ci sa paci ci nepáči cudzim ludom.

vandica
30. dec 2024

Odhliadnuc od toho, že my všetky poznáme také auto, čo by som ale riešila najmenej, lebo dnešné malé deti o tom nebudú mať ani páru, tak mi to znie divno niekomu povedať Lada. Asi mi to príde že je to z mena Ladislava a chces jej povedať škaredo Lada 🤷 Rozmýšľala by som nad iným menom.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
cina1
30. dec 2024

@simona20201309 no ako komu co evokuje...je to normalne meno...ak sa im paci nech daju, ak nie nech nie...mne sa paci, tebe nie, lebo...ale to je v poriadku...

xsuzannex
Autor odpoveď zmazal
xsuzannex
30. dec 2024
xsuzannex
30. dec 2024

@simona20201309 no neviem,ci stare prestare auto s potrhanymi sedackami 😉 a pre tvoje info, je to dobre auto 🙂

vesimelonimarsista
30. dec 2024

Nie, nepaci sa mi to meno.

miadi
31. dec 2024

Nepaci sa mi ale Snad to nie je podstatne.

mamamasama
31. dec 2024

Na Slovensku ok. V zahraničí bude "Lejda" 😁

ina2405
31. dec 2024

Keby sa mi páčilo, dám ho a názor nikoho iného ma nezaujíma. Ale celkom slušne som sa pobavila na komentároch (Ladnička🤣)a teda nechcela by som sa na vybratom mene rehotať, takže za mňa nie.

milanemila
31. dec 2024

Ja mam 32r a viem, ze nejake auto Lada existovalo, ale ani netusim ako vyzeralo a nic to vo mne neevokuje.
Podla mna je to zaujimave a povedala by som, ze pekne meno. Jednoducho sa vyslovuje, nenabadza k vselijakym blbym zdrobneninam a komoleninam.
Vobec by som nebrala do uvahy, ze pre 40+ to je pripomienka nejakej “starej herky”, nuz damy aj my budeme vsetky stare herky za chvilu 🤷🏼‍♀️
To, ze by sa jej deti raz mali kvoli menu vysmievat, tak to je iba zrkadlo primitivnosti rodicov a kazdy normalny svoje dieta uci, ze to nie je ok a nevysmieva sa z nema, vyzoru ani z nicoho podobneho.

struhanka
31. dec 2024

Je to pekné, zvučné meno. Netreba žiadnu zdrobneninu (nie každé meno ju potrebuje). Poznám ženy, ktoré sa oficiálne volajú Danka alebo Janka a liezlo im hore krkom, keď ich volali ich menom, ktoré je vlastne zdrobneninou. Radšej sa nechali oslovovať Dana, Jana.

Kto chce, dôvod vysmievať sa z mena, výzoru či iného, si niečo vždy nájde. Podľa “logiky” volá sa tak nejaký produkt, výrobok, jedlo, nápoj, by sa mali pri výbere mena zavrhnúť rôzne. Mercedes - auto, Babeta - moped, Maťko - šunková pena, Felix - kapsičky pre mačky, škola, Albert - supermarket, Mila, Lina, Marína - keksy, Milena - tyčinka, Tatiana - bonboniéra, Janko, Jolanka - čučo, Eva, Emma, Vlasta - časopisy, Kamil - krém na ruky, Milka - čokoláda. Atď. atď. atď.

huginko
31. dec 2024

Áno, paci, syn mal spolužiačku Ladu. Pristalo jej to.

elviku11
31. dec 2024

Ale zdrobňuje sa. Poznám jedno dievča, ktoré volajú Laďka 🙂 Pasuje jej to meno

elviku11
31. dec 2024

@basulaak ale larisa je naozaj jeden druh deky, teda skôr tkaniny. Taký hrubší, umelý, čo pichal. Aj my sme mali u babky niektoré deky larisy.

hedviga2
31. dec 2024

Studené. Stačila jedna princezna

hedviga2
31. dec 2024

@elviku11 Laďka je u nás Ladislava, či skomolená Vlaďka

basulaak
31. dec 2024

@elviku11 sno poznam viem presne. Mame ich este u rodicov doma. 😃

nynia
31. dec 2024

Mne sa veľmi páči doknca ako dieťa som mala kamošku s tým menom a myslím, že jej aj celkom pristalo to meno.

kittykat22
31. dec 2024

@hedviga2 nahodou, co sa ti nepaci na princezne? Hned by ma napadlo ze dievcatko s tymto menom je mala princezna. Vidiet ju v satickach tak sa by som sa roztomilostou roztopila ako snehuliak 🙂

lucy_ms
31. dec 2024

Moja mladšia dcéra sa volá Lada. Meno má slovanský pôvod, Lada bola pramatka všetkých slovanských bohov. A práve preto sme toto meno vybrali. Väčšina ľudí si pri jej mene spomenie na princeznú Ladu. Ja jej občas pri bláznení sa zo srandy poviem niva alebo vesta, podľa značky auta - Lada niva, Lada vesta. Voláme ju Lala, Ladka, Ladenka, občas Lady, ale aj Lada. Ona sa cca do troch rokov predstavovala Lala, teraz Ladka.

simona20201309
31. dec 2024

@xsuzannex a? ???

ghostsgirl
31. dec 2024

Lada je nádherné meno.

nikyball
31. dec 2024

🤣🤣🤣 podla mna je nejaka sutaz, ktora vyberie najblbsie a najnevkusnejsie meno