Páči sa vám meno Vladimír?
Žienky, páči sa vám meno Vladimír? Muž chce hrozne prvorodeného syna po sebe a ja s tým menom nie som až tak stotožnená. Bez ohľadu nato, že chce muž meno po sebe mi povedzte svoj názor, či sa vám toto meno páči a ako by ste synčeka volali? Ďakujem za každý názor.
Nie je to prave meno co by som dala synovi ale urcite lepsie ako Marco, Markus, Sebastian, Damian.... tych mien je uz plna rit. Mamicky davaju take mena lebo si myslia ze tych mien az tak vela nie je a jej dieta bude mat netypicke meno ale opak je pravdou a tych mien je tolko ze sa mi z toho uz zle dycha.
Vsade naokolo poznam len Tobiasa, Damiana, Marka, Markusa, Daria....
Tiez sa mi to meno nikdy nepacilo. Bez ohladu na aktuálnu nepopularitu. Ale každý ma iny nazor. Neexistuje meno, ktore by sa pacilo kazdemu. Musi sa pacit vam dvom. Obom.
Môj ocino aj brat sú Vladimirovia...brat má syna a volá sa tiež Vladko a voláme ho Vladino, Vladusko, Vladinko. Brata volám ešte Waldo ;) podľa mňa je to meno pekné. A za dalsie hlavne že dieťa bude zdravé nie? 🙂 Tak akokoľvek sa rozhodnete prajem veľa zdravicka.
Môj otec je Vladimír, ja som Vladimíra, a nie som po ňom, ale mojej mame sa to páčilo vtedy..mne osobne sa nepáči, každý mi vraví inak, otcovi väčšinou vravia Vlado, Vladeno, mňa rodičia volali Vladka, v škole Vlaďa, z manželovej rodiny Vladena a u svokry som Laďa 🤔...ja by som nedala synovi ani dcére také meno. Ale sto ľudí, sto chutí...
Môj manžel je Vladimír, narodil sa na Vladimíra a jeho otec je Vladimír… Je to pekné meno ale ak s tým nie si stotožnená dala by som ho ako druhé meno a prvé by som vybrala také ktoré sa páči obom. Keď bude väčší uvidíte ktoré meno sa mu bude páčiť viac 🙂.
Mne sa to meno páči. Vladko/Vlaďo je podľa mňa fajn. U mňa patrí do skupiny kráľovských mien (Vladimír, Viliam, Peter, Richard atď.) 🙂
Čudujem sa koľkým ľuďom sa páči. Ja by som také meno nedala 🙈
Veľmi pekné....Vladko
Keď sa tak volá manžel,tak prečo nie?Mala som kolegu v práci a volali sme ho Vladko, kolegyňa Vladimír 🤣
A dcéra má v škole spolužiačku volá sa Vladka otec sa jej vola Vladimír 🤗Ja by som bola za
Nie.
Áno páči aj my sme mali mať Vladimíra a máme Vladimíru 😉 je to faj Vladimír, Vlado, Vladko, Vladík ani sa nedá škaredo povedať.
Meno je pekne, nebyt toho, ze tvoj muz ma identicke. Aj moj bol chvilu nadseny predstavou, ze sa maly bude volat po nom, ale som sa ho spytala, ci chce aby ho volali stary Milan, lebo tak by to dopadlo a bolo po tuzbe 😆. Jeho otec, dedko aj ujo, sami Milanovia v rodine a tazko sa v konverzacii orientovalo, jeho mamina ma podporila ze dalsi Milan byt nemusi. Nie je to nic nezvycajne, praxovala som na urade prace v BA a robila nanovo evidenciu a cca v kazdej tretej rodine sa deti volali po rodicoch. Ked mi rozpravali kolegyne v praci nieco, niekedy som nevedela ci hovoria o manzeloch alebo o synoch, takze som vedela, ze ak budem mat syna, nebude sa volat po otcovi. Sli sme na veceru, nasli rozsireny kalendar mien a spravili si zoznam co sa nam paci a vybrali sme spolocne. A tak mame Timotejka 🥰
Mne sa meno vôbec nepáči avšak určite by som nedala na názor druhých. Každému sa môže páčiť niečo iné. Ak s tým menom nie si stotoznena hľadajte kompromis. Ako ze chápem väčšina otcov chce dieťa po sebe 🙂
Kaslite na to co sa komu paci, co sa paci alebo nepaci cudzim ludom vam moze byt ukradnute.... .. Bude to vas syn a vy sa musite dohodnut ake meno date....
Ja mám doma Vladka, ma 6 rokov a je jediný Vladko v meste ak nerátam starších vladkov nad 30. Je na to patrične hrdý že je jediný, tiež sa dozviem všetky neresti čo popacha v škôlke pretože keď sa šušká o vladkovi - je to na 100% ten môj. 😂👌 Ľudia sa často za nami obzeraju keď skríknem na ulici Vladkooooo ostanú v šoku, obzru sa zaskočení ale napokon sa milo usmeju že aha - konečne nejaké staré pekne meno. Voláme ho Vladko, Vladino ale aj Nino pretože si tak sám hovoril keď bol mimi. Keď mám nervy tak Vladimír a mala sestrička ho volá Bauo 😂
Krasne meno 🙂
Aj my mame Vladka 😉
Ja mám doma tiež syna Vladimíra a voláme ho Vladko a keď bol veľmi maličký tak sme ho volali aj Vladuško alebo Vladinko. Mne sa náhodou páči toto meno.
Meno sa mi páči. Volala by som ho Vladko. Ale aj s ohľadom na budúcnosť je lepšie keď sa nevolajú deti ako ich rodičia,lebo potom môže byť problém pri preberaní pošty a pod.
Mne sa páči. Znie to tak mužne. Poznám viacerých ale každý ich vola Vlado. Podľa mňa je to 👌
@obcanka123 moja kolegyna si prave toto preberanie posty velmi chvali. Volaju sa s dcerou rovnako a mozu si navzajom preberat postu, ked su niekde na dovolenke...
Nikdy
Vidis a u nas je to naopak,muz je Vladimir,ja som velmi chcela maleho Vladka, ale muz ani pocut!🙂 podla mna velmi pekne meno…ale to ze sa paci mne alebo dalsim xy ludom nic neznamena…musite sa s muzom dohodnut, ak ty nechces,muz to musi akceptovat a musite hladat meno,ktore sa paci vam obom.drzim palce!
Áno,mám Vladka syna aj oca.
Voláme ho Vadimko,Vladko,Vladimírko.
Potom ešte Vadim
Ja mam doma Vladka po tatikovi. Najprv som si to tiez nevedela predstavit a teraz si neviem predstavit, ze by sa volal inac 😁...a volame ho Vladko, Vladi, Vladik, Vladino 🙂 je to pekne meno...a hlavne, nie je velmi pouzivane v dnesnej dobe...takze sa vam nestane, ze budu mat v triede 5 Vladkov...ako 5 Jakubov, al. 5 Adamov ak nie viac ;)
Ja som tusim 3 Vladov za život poznala
@moni73 ja mam Vladku...aj ja som Vladka 😉

Mne sa to meno paci, moj otec bol Vladimir a aj synovi som chcela dat to meno (mam dceru) alebo Radim (to sa mi paci viac). Len mne sa nepaci ked davaju rodicia meno po sebe, takze ja ny som volila ine.