icon

Páči sa vám meno Vladimír?

29. jún 2022

Žienky, páči sa vám meno Vladimír? Muž chce hrozne prvorodeného syna po sebe a ja s tým menom nie som až tak stotožnená. Bez ohľadu nato, že chce muž meno po sebe mi povedzte svoj názor, či sa vám toto meno páči a ako by ste synčeka volali? Ďakujem za každý názor.

basska_b
30. jún 2022

@fajnova Ved predsa Volodymyr je aj hrdina dnesnych dni, Sluha naroda 😃 tak sa to s Putinom vyvazuje

domculik
30. jún 2022

Vladimir je pekne, take silne a muzne meno podla mna 🙂.

queen_el
4. júl 2022

Nepáči a nedala by som
A nedala by som ani po manželovi (a po nikom inom)

1angelika
4. júl 2022

mne sa celkom páči, v pohode 🙂 ale zas sa mi nepáči keď má syn a otec rovnaké..

queen_el
4. júl 2022

A moj oblubeny argument je pri akomkolvek tradicnejsom mene, ze “lepsie alo tie moderne mena” Lebo nic ine neexistuje. Len Vladimir a Kevin, ze🤣
To z neho este nespravi pekne meno 🤦‍♀️

penelope2066
4. júl 2022

Nepáči.A keby sa mi aj páčilo po otcovi by som meno nedávala.Mne sa nikdy nepáčilo keď malo dieťa meno po rodičoch,bez ohľadu na to či je to dcéra alebo syn.

kamagma
4. júl 2022

Nie

lenjaja84
4. júl 2022

Nie vobec, vladimir sa mi vobec nepaci, mna by ani partner nenutil dat meno po nom, aj ked ma celkom pekne meno “Maros”😬, Lukasko, Oliverko, , Jakubko,Tobiasko, vsetko co som mu navrhla mi schvalil, no mame dievcatko Nelku 🙋🏻‍♀️🙂

lenjaja84
4. júl 2022

@penelope2066 ano presne tak, ani mne sa to nepaci

mooonika1975
4. júl 2022

Nepáči a nikdy by som nedala meno po mužovi, museli by sme sa zhodnúť na spoločnom mene

penelope2066
4. júl 2022

@lenjaja84 podľa mňa je dieťa samostatná osobnost a má mať svoje meno.Ale to je môj názor a nech si každý robí po svojom.Moj manžel tiež chcel aby sa náš syn volal po ňom ale nesúhlasila som 😁 Keby sme mali dceru,tiež by som nechcela aby sa volala po mne.Takze syn sa vola tak ako som chcela ja a manžel je nakoniec spokojný.

soulmate9
4. júl 2022

Krasne Slovanske meno ! Za mňa určite ano

lubigabrikova
4. júl 2022

Nie

vanilka83
4. júl 2022

Áno jasne je to meno môjho otca...normálne vladko.Ja som za,paci sa mi keď sa mena vracajú. Všade sami Teo,Leo,Nathan...paci sa mi hipsterska rodinka budete

lenkaaa25
4. júl 2022

Mne sa páči. Dala by som 😉

3nka
4. júl 2022

Nie nedala by som synovi také meno... Sú krajšie slovenske mena.... Moj nazor

vahcaac
4. júl 2022

Mám 4 mesačného syna a dala som meno po ňom, lebo to tak chcel. Nepáčilo sa mi. Už by som to nespravila 🙂

misinka0611
4. júl 2022

Nie a ani sa mi nepáči keď sa deti volajú po rodičoch. Každopádne čo si ja myslím nieje podstatné. Budeš tu mať pre aj proti 🙂

jarka26011
4. júl 2022

Tu vôbec nejde ani tak o to, či sa nám pači, alebo nepáči. Ja by som nedala dieťaťu meno s tým, že nie som s menom stotožnená a len ho dám kvôli tomu, lebo muž si dupol a on chce 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

natali2103
4. júl 2022

Mne sa to meno nepaci.Uz je ina doba a neni dobre ked je meno po otcovi.Pekne je moderne napr Matias Alex Marko.

inguska3
4. júl 2022

Ja mam syna Vladimíra, brata, otca a aj starký bol.. Sestra a neterka sú Vladimíry... Takže u nás není problém 😉😉😉
Ú nás nešlo. Po. Mužovi, ale rad dal na mňa... Lebo náš Vladko je jediný chlapec u nás z vnúčat, brat ma 4 dcéry...
Ú nás je dedičné a nieje v tom. Žiadny problém.... Ale to je na kazdom

verini
4. júl 2022

Dôležité je ako to ty vnímaš. Más 100 ľudí 100 názorov. Ale náhodou je to lepšie ako Jozef. Vladkovi nič nechýba

inguska3
4. júl 2022

A ešte brata voláme Dado... A nášho malého Vladko

fadama
4. júl 2022

Pre mna otrasné 🙊

laskonka80
4. júl 2022

Nepáči

iwesska
4. júl 2022

Tiez mame v rodine a nepaci sa mi. Akoze clovek si zvykne,ale je toolko krajasich mien. A tiez poznam rodinu,kde po 3.generaciu su chlapci Vladovia,ale kedze ziju spolu,je v tom akurat tak chaos.

anickaaa6aaa
4. júl 2022

Mne sa nepáči. A nepáči sa mi ani to prečo by sa mal syn volať silou mocou po ocovi. Velmi originálne. Ale to je len môj nazor.

rebeka7501
4. júl 2022

Je to pekné meno. A snáď ho nikto nebude v 20tich rokoch volať Vladko.
Z každého mena sa dajú spraviť skratky......

nika_23
4. júl 2022

Nie.Ale ak sa páči vám ako rodičom,čo iných do toho 😊

karolinakr
4. júl 2022

Quido Maria Rachardelli Plavucha ( vo Fanrozzim sa tam volal jeden predstavený,)