Páči sa vám meno Vladimír?
Žienky, páči sa vám meno Vladimír? Muž chce hrozne prvorodeného syna po sebe a ja s tým menom nie som až tak stotožnená. Bez ohľadu nato, že chce muž meno po sebe mi povedzte svoj názor, či sa vám toto meno páči a ako by ste synčeka volali? Ďakujem za každý názor.
Ja som chcela pre syna tiež meno Vladko, ale rodina naliehala, nech mu dám “jeho” meno (Vladimír bol môj starký) 🙂
Ako sa vraví 100 ľudí 100 chuti. Ja mam doma 6 ročného Vladka (Vladuško, Vladenko). Vôbec ma nezaujíma, že sa tak volajú nejaký neželaný ľudia. Malý to meno miluje, a je rád, že sa tak volá aj dedko. Mne sa zase nepáčia iné mená, ale pokiaľ sa páčia rodičom je to ich voľba, ale nedovolím si povedať, že je to meno škaredé. 🙂
Nie😁
Nepaci, staromodne meno
Ja si myslim, ze OBAJA rodicia by mali mat radi vybrate meno. Kedze sa pohybujeme “medzinarodne” toto meno by som nevybrala, zda sa mi dost “stare”
@0silvia0 problém to môže byť najmä právny,keď sú nejaké problémy. Potom sú naťahovačky kto to prevzal a neprevzal.
Nieeee ..môj muž je Vlado....svokor je Vlado....ex je Vlado....🥴
Môj otec bol Vlado, to meno mu velmi sedelo, brat je Vladko tiež a sedi mu to..
Svokor tiež Vlado, svagor tiež 😁.
Ahoj, my máme synčeka menom Vladimír a aj jeho tato je Vladimír aj jeho starký je Vladimír a mne sa to meno veľmi páči. Voláme ho Vladko, Vladík, Vladinko.😉
Druhé dieťatko je zachvilu tiež na svete a bude to dievčatko a bude sa volať Vladimíra. Sú to veľmi pekné mená a malo sa poslednú dobu dávajú deťom aspoň tú u nás po okolí. My sme nechceli nezvyčajné meno.
Nie
Áno, Vladko je krásne meno...

Ja by som nedala, príde mi to ako meno z minulosti 😀 ale to vám môže byť úplne jedno, v prvom rade by ste sa mali vy s partnerom dohodnúť na mene, ktoré sa páči obom 🙂 nevidím dôvod, prečo by sa syn musel volať po otcovi. My sme s manželom vyhodili z výberu všetky mená, ktoré sa jednému z nás nepáčili a budeme vyberať z toho, s čím sme obaja ok