icon

Páči sa vám meno Vladimír?

29. jún 2022

Žienky, páči sa vám meno Vladimír? Muž chce hrozne prvorodeného syna po sebe a ja s tým menom nie som až tak stotožnená. Bez ohľadu nato, že chce muž meno po sebe mi povedzte svoj názor, či sa vám toto meno páči a ako by ste synčeka volali? Ďakujem za každý názor.

Strana
z5
kaca222
5. júl 2022

Ja by som nedala, príde mi to ako meno z minulosti 😀 ale to vám môže byť úplne jedno, v prvom rade by ste sa mali vy s partnerom dohodnúť na mene, ktoré sa páči obom 🙂 nevidím dôvod, prečo by sa syn musel volať po otcovi. My sme s manželom vyhodili z výberu všetky mená, ktoré sa jednému z nás nepáčili a budeme vyberať z toho, s čím sme obaja ok

miiceencoovaa
5. júl 2022

Ja som chcela pre syna tiež meno Vladko, ale rodina naliehala, nech mu dám “jeho” meno (Vladimír bol môj starký) 🙂

misinkaha
5. júl 2022

Ako sa vraví 100 ľudí 100 chuti. Ja mam doma 6 ročného Vladka (Vladuško, Vladenko). Vôbec ma nezaujíma, že sa tak volajú nejaký neželaný ľudia. Malý to meno miluje, a je rád, že sa tak volá aj dedko. Mne sa zase nepáčia iné mená, ale pokiaľ sa páčia rodičom je to ich voľba, ale nedovolím si povedať, že je to meno škaredé. 🙂

lenkavb
5. júl 2022

Nie😁

wedwiolet
5. júl 2022

Nepaci, staromodne meno

lunademonica
Autor odpoveď zmazal
smolkatravel
6. júl 2022

Ja si myslim, ze OBAJA rodicia by mali mat radi vybrate meno. Kedze sa pohybujeme “medzinarodne” toto meno by som nevybrala, zda sa mi dost “stare”

obcanka123
6. júl 2022

@0silvia0 problém to môže byť najmä právny,keď sú nejaké problémy. Potom sú naťahovačky kto to prevzal a neprevzal.

evuska32
8. júl 2022

Nieeee ..môj muž je Vlado....svokor je Vlado....ex je Vlado....🥴

lenkavb
9. júl 2022

@evuska32 😁😁😁😁

brendaa
9. júl 2022

Môj otec bol Vlado, to meno mu velmi sedelo, brat je Vladko tiež a sedi mu to..
Svokor tiež Vlado, svagor tiež 😁.

nanajanka2311
1. aug 2022

Ahoj, my máme synčeka menom Vladimír a aj jeho tato je Vladimír aj jeho starký je Vladimír a mne sa to meno veľmi páči. Voláme ho Vladko, Vladík, Vladinko.😉
Druhé dieťatko je zachvilu tiež na svete a bude to dievčatko a bude sa volať Vladimíra. Sú to veľmi pekné mená a malo sa poslednú dobu dávajú deťom aspoň tú u nás po okolí. My sme nechceli nezvyčajné meno.

sunshine_18
1. aug 2022

Nie

huginko
1. aug 2022

Áno, Vladko je krásne meno...

Strana
z5