Páči sa vám meno Vlasta?
Paci sa vam meno Vlasta?
Poznám 3 Vlasty, ale všetky sú už v dôchodkovom veku. Za mňa existujú aj krajšie "retro" mená,ak by si nechcela niečo tuctové.
Ako pise tairyx, na nove Vlasty este nedozrel cas ☺️
Ale zase nie je to žiadne hrozné meno, možno začneš vlnu jeho návratu.
Nie. Tak ako sa mi nepáči Božena, Viera, Nora, Blažena, Soňa, Olga,
Ale zato sa mi páči Anna, Helena, Magdalena, Hana, Marína, Eva, Milada. A nepáčia sa mi Chiara, Ela, Lea, Nela.
Takže vyber meno, ktoré sa ti páči, okolie si zvykne. Trebars nedávno sa tu riesila Lada. Ja jednu učím, oslovujeme ju všetci Lada a je to krasne, originálne a pritom tradičné meno.
Pri tomto mene mi ako prve napadne pesnicka Vlasto, pod se mnou za sto, pod se mnou za stodolu... Inak je pekne.
Nie. A Vlasticka uz vobec nie.
Nie. A aj ked sa tebe paci, nedavaj ho dietatu. Lebo proste nie je pekne. :D
nie, nepáči.. poznám ,ale to sú už všetko ženy v rokoch
okolo 60 tky.
Vlasta, Františka, Margita, Štefina, Božena... tieto mená sa mi nikdy nepáčili.
Nie. Hrozné meno
Nie, poznám štyri staršie ženy a jedno dievča puberťáčku, ktorá dostala meno po nebohej babke
Ee.
nepáči, a poznam len starsie zeny, ale raz som učila jedno dievčatko Martu a to bolo take pekne dievcatko, ze aj to meno som povazovala za uplne ok, inak jedno jedine dievča v mojej kariere s tymto menom, rovnako ako Bernadetta a Jordana
Ja mám 26-ročnú kolegyňu, volá sa Justína ... no neviem, mne sa pri týchto retro menách premietnu moje tety, babky, nie mladé baby, deti už vôbec nie ... za mňa Vlasta tiež nie.
v širšej rodine máme Justína... priženil sa .
za mňa zvláštne meno.
Mame v rodine. Mne sa sice velmi nepaci, ale asi by som dala radsej toto ako nejake kvazi zahranicne skomoleniny.
Veľmi sa mi páčia také staršie mená ale Vlasta sa mi nepáči znie to veľmi tvrdo pre mňa.
Mne sa to meno páči. Aj poznám s týmto menom veľmi talentovanú speváčku, heligonkárku.
Nie. Je to škaredé meno. A keby chceš povedať zdrobneniu tak Vlastička je ešte horšie ako Vlasta.
Nepáči. Mama mala veľmi dobrú kolegyňu, čiže nie je pre mňa nejaké extra neokukané ani mi nejak po nikom nevadí, len sa mi proste nepáči. To už skôr Vanda, Valéria, Valentína..
@deti95060810 Justína - sa priženil? 🤣
@bielasovicka prepáč - zle čítaš ... píšem o mužovi s menom Justín...
nie. tetkovske.
Moja kamarátka sa tak volala , už ako dieťa sa predstavovala úplne inak . Dva roky som vlastne ani nevedela , že sa originál vola Vlasta , cely život sa za to hanbila . Ale tak ona si chúďatko naozaj užila s tým menom , lebo veď známa Vlasticka z nemenovaného filmu ju prenasledovala celu ZŠ .
Nie , nepáči sa mi to meno
Nie, nepáči a rovnako sa mi nepáči ani Matilda, hoci dnes je opäť v kurze..., ospravedlňujem sa..., nechcela som nikoho uraziť...
Dcera ma druhe meno Vlasta,moja mama sa jej nedozila moj brat ju vola vlasticka,ludom naokolo sa to paci.
@mamaaja82 krasne
Mne sa stare mena pacia. Anna, Apolonia, Jozefina , Vilma, Kristina…pacia sa mi ivela viac ako. Napr. Sofia ktora je v podstate slovenska Zofia. Zahranicne sa mi oacia tiez , ale mali
By sa hodit k slovenskym priezviskam

Mne osobne nie.. ale páčia sa mi iné mená, napríklad Anna, Eva, Zuzana, Zdenka..
Na Vlasty a Margity este asi nedozrel cas 😁