icon

Páči sa vám meno Vlasta?

1. jan 2025

Paci sa vam meno Vlasta?

Strana
z2
tairyx
1. jan 2025

Mne osobne nie.. ale páčia sa mi iné mená, napríklad Anna, Eva, Zuzana, Zdenka..
Na Vlasty a Margity este asi nedozrel cas 😁

jaja20
1. jan 2025

Poznám 3 Vlasty, ale všetky sú už v dôchodkovom veku. Za mňa existujú aj krajšie "retro" mená,ak by si nechcela niečo tuctové.

janababana
1. jan 2025

Ako pise tairyx, na nove Vlasty este nedozrel cas ☺️

ibrunova
1. jan 2025

Ale zase nie je to žiadne hrozné meno, možno začneš vlnu jeho návratu.

barka1
1. jan 2025

Nie. Tak ako sa mi nepáči Božena, Viera, Nora, Blažena, Soňa, Olga,
Ale zato sa mi páči Anna, Helena, Magdalena, Hana, Marína, Eva, Milada. A nepáčia sa mi Chiara, Ela, Lea, Nela.
Takže vyber meno, ktoré sa ti páči, okolie si zvykne. Trebars nedávno sa tu riesila Lada. Ja jednu učím, oslovujeme ju všetci Lada a je to krasne, originálne a pritom tradičné meno.

kp7333
1. jan 2025

Pri tomto mene mi ako prve napadne pesnicka Vlasto, pod se mnou za sto, pod se mnou za stodolu... Inak je pekne.

beata_k
1. jan 2025

Nie. A Vlasticka uz vobec nie.

laurinka27
1. jan 2025

Nie. A aj ked sa tebe paci, nedavaj ho dietatu. Lebo proste nie je pekne. :D

deti95060810
1. jan 2025

nie, nepáči.. poznám ,ale to sú už všetko ženy v rokoch
okolo 60 tky.
Vlasta, Františka, Margita, Štefina, Božena... tieto mená sa mi nikdy nepáčili.

martinka13
1. jan 2025

Nie. Hrozné meno

katica06
1. jan 2025

Nie, poznám štyri staršie ženy a jedno dievča puberťáčku, ktorá dostala meno po nebohej babke

lucia13022023
1. jan 2025

Ee.

zuzana76
1. jan 2025

nepáči, a poznam len starsie zeny, ale raz som učila jedno dievčatko Martu a to bolo take pekne dievcatko, ze aj to meno som povazovala za uplne ok, inak jedno jedine dievča v mojej kariere s tymto menom, rovnako ako Bernadetta a Jordana

dzulli1980
1. jan 2025

Ja mám 26-ročnú kolegyňu, volá sa Justína ... no neviem, mne sa pri týchto retro menách premietnu moje tety, babky, nie mladé baby, deti už vôbec nie ... za mňa Vlasta tiež nie.

deti95060810
1. jan 2025

v širšej rodine máme Justína... priženil sa .
za mňa zvláštne meno.

lentilka
1. jan 2025

Mame v rodine. Mne sa sice velmi nepaci, ale asi by som dala radsej toto ako nejake kvazi zahranicne skomoleniny.

estellas
1. jan 2025

Veľmi sa mi páčia také staršie mená ale Vlasta sa mi nepáči znie to veľmi tvrdo pre mňa.

negymama
1. jan 2025

@zuzana76 syn mal spolužiačku Bernadettu a volali ju Detti. Ale bola to maďarská ZŠ. Tak tam sa vyskytovali také iné mená casto

zuzana76
1. jan 2025

@negymama toto bola Slovenska

bloger
2. jan 2025

Mne sa to meno páči. Aj poznám s týmto menom veľmi talentovanú speváčku, heligonkárku.

mimikarol
2. jan 2025

Nie. Je to škaredé meno. A keby chceš povedať zdrobneniu tak Vlastička je ešte horšie ako Vlasta.

kristiii
2. jan 2025

Nepáči. Mama mala veľmi dobrú kolegyňu, čiže nie je pre mňa nejaké extra neokukané ani mi nejak po nikom nevadí, len sa mi proste nepáči. To už skôr Vanda, Valéria, Valentína..

bielasovicka
2. jan 2025

@deti95060810 Justína - sa priženil? 🤣

deti95060810
2. jan 2025

@bielasovicka prepáč - zle čítaš ... píšem o mužovi s menom Justín...

bg92
2. jan 2025

nie. tetkovske.

lenka.25
2. jan 2025

Moja kamarátka sa tak volala , už ako dieťa sa predstavovala úplne inak . Dva roky som vlastne ani nevedela , že sa originál vola Vlasta , cely život sa za to hanbila . Ale tak ona si chúďatko naozaj užila s tým menom , lebo veď známa Vlasticka z nemenovaného filmu ju prenasledovala celu ZŠ .
Nie , nepáči sa mi to meno

sunyrose
2. jan 2025

Nie, nepáči a rovnako sa mi nepáči ani Matilda, hoci dnes je opäť v kurze..., ospravedlňujem sa..., nechcela som nikoho uraziť...

mamaaja82
2. jan 2025

Dcera ma druhe meno Vlasta,moja mama sa jej nedozila moj brat ju vola vlasticka,ludom naokolo sa to paci.

autor
2. jan 2025

@mamaaja82 krasne

marlene
3. jan 2025

Mne sa stare mena pacia. Anna, Apolonia, Jozefina , Vilma, Kristina…pacia sa mi ivela viac ako. Napr. Sofia ktora je v podstate slovenska Zofia. Zahranicne sa mi oacia tiez , ale mali
By sa hodit k slovenskym priezviskam

Strana
z2