icon

Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?

29. aug 2025

Páči sa vám meno Zuzka pre bábätko?

1sally12
29. aug 2025

Nie

tibor79
29. aug 2025

Krásne tradičné meno

x_mery_x
29. aug 2025

Ano v poslednej dobe sa mi velmi paci. 🙂

martinka13
29. aug 2025

Pre bábätko...? Bábätko veľmi rýchlo vyrastie. A áno, Zuzana je veľmi pekné meno ( podľa mňa)

barka1
29. aug 2025

Zuzana je krásne nadčasové meno, vhodné pre dievčatko aj zrelu ženu, podobne ako Anna, Hana, Helena, Magdalena. Medzi dievacatmi do 20r nie je vobec časté. Takže za mna ano.

marusiao
29. aug 2025

Pekné meno .

anonym_475c56
29. aug 2025

Krásne meno. Mne sa páči.

anonym_823aec
29. aug 2025

Ja sa tak volam a som spokojná. Do očí mi nik nepovie Zuza, to je hrozne. Volajú ma Zuzka, Zuzana, Zuzanka, Zuzi. Mne z tých oslovení znie najkrajšie Zuzana.

katesocka
29. aug 2025

My sme sa rozhodovali medzi Zuzkou a Luckou, syn vybral Lucka, aj tak ju občas náhodou oslovim Zuzka 🙈 ale mám aj sestru Zuzku, tak možno preto sa mi to mýli 😅

anonym_f8eba1
29. aug 2025

Aj my rozmýšľame nad Zuzanou 🙂 Mne sa páči aj Michaela...
Je dôležité, že sa páči vám

anonym_c235f4
29. aug 2025

@anonym_autor áno, je krásne

laskonka_lasky
29. aug 2025

Ano paci 🙂

xena0
29. aug 2025

Prečo nie 🙂 pekne meno

anonym_251e33
29. aug 2025

@anonym_autor Ano, teraz uz vela Zuziek nie je.

guiseppinka
29. aug 2025

11.8. oslavovala u nas polka rodiny 🤭 medzi nami je generacia preskocena, ale tradicia pokracuje u segry. Za mna krasne meno a ma aj v zahranici vela podob.

nevenka
29. aug 2025

Mam sestru Zuzanu a moja dcera bude mat 10 rokov a na izbe v porodnici som bola s maminkou, co dala dcerke meno Zuzana a aj v sirsej rodine mame Zuzany. Nadcasove meno podla mna. Ale docitala som sa tu nedavno, ked mala meniny Jana, ze aj to je skarede meno...😅. Take bezne mena, ktore sa davali v 80-tych rokoch. Syn s dcerou nemali za cele roky v skolkach a skolach ani jednu Janu a co chodi dalsi syn do skolky, tak ani tam. Keby som sama nebola Jana a nemala sesternicu Janu, ktora ma dceru Janku, tak by som nasmu druhemu dievcatku asi dala po sebe meno tiez, lebo dnes je raritne uz. Zuzana je castejsie, ale tiez dost malo oproti Sofiam, Miam, Nelam, Emam, atd...

rorino
29. aug 2025

@anonym_autor veru,toto u nás udomacnene meno je už skoro rarita

mane01
29. aug 2025
@anonym_960bfe

Kedysi meno, ktoré sa dávalo ostošesť, viď. generácia dnešných 50-60-čiek.. spolu s menami ako Jana, Soňa, Martina.. Pre mňa je nepredstaviteľné, že v ére Sofiniek a Niniek by sa zrazu ocitla malá Zuzana, ale to je len o zvyku.😄Meno je to podľa mňa v pohode, ak sa vám páči, dajte ho. 🙂

@anonym_960bfe dcera ma v triede tri Zuzky, vazne, a Sofiu ani jednu…

anonym_960bfe
29. aug 2025
@mane01

@anonym_960bfe dcera ma v triede tri Zuzky, vazne, a Sofiu ani jednu…

@mane01 nehadam sa😊, vravím len moje dojmy z môjho okolia.. ja to mám zasa presne naopak🙂, až si ani neviem predstaviť nejaké male dievčatko - Zuzku.. ale som rada, že sa to meno ešte dáva.

puupava15
29. aug 2025

@anonym_autor mam jednu doma, pre mňa najkrajšie meno, a ani nie časté v mojom okolo, rovesnicok s takým menom poznám habadej ale dievča je v okolí jedine

deti95060810
29. aug 2025

máme doma. výmysel mm. zvykla som si. jej veľmi pristane.
v dnešných časom sa už ani nedáva. keď sa narodila dcéra tak prišla za mnou detská lekárka že chce vidieť maminku čo dala meno Zuzka - za posledný polrok nemali žiadne takéto meno.

lalenka33
29. aug 2025

Ja som Zuzana, po starkej. Bola som prvé vnúča. A som spokojná. Meno sa mi páči. Nechcela by som sa volať Lea, Nea, Tamia, Cecilia...

euka210
29. aug 2025

@anonym_autor ano, pekne, slovenske, v sucasnosti malo pouzivane pre deti

anonym_47c808
30. aug 2025

@anonym_autor Zuzana, Alžbeta, Lucia sa teraz vracajú do módy

1ryba
Odpoveď bola odstránená
blanblan
30. aug 2025
@zuzanita1609

A koľko môže mať podôb... Zuzi,Suzi,Zuzka,Zuzisko😉,Zuza,Zuzúlik, Zuzička, Zuzanka,Zuzanisko 😁,Suzan,Suzina a aj Suz som už počula.

@zuzanita1609 u nás Zuzu, potom som ešte skrátila na Zuz, keď ma naštve tak Zuzisko, (často 🤣), Zuzinka, Zuziatko keď je dobrá

ika02
30. aug 2025

Ahoj, Zuzana (Zuzka) je pekné, ale keď dievčatko v škole deti volajú Zuza, to sa mi nepáči.

kristiii
6. sep 2025
@ika02

Ahoj, Zuzana (Zuzka) je pekné, ale keď dievčatko v škole deti volajú Zuza, to sa mi nepáči.

@ika02 presne. Odradzala by ma jedine prezývka Zuza, lebo tak volali, hlavne chalani, všetky Zuzany, ktoré poznám. Ale inak meno pekné.

slovakboy
6. sep 2025

@anonym_autor joj krásne meno pre bábätko aj pre dievča aj pre ženu. Zuzka.

portret7
6. sep 2025

@anonym_autor pre nasu generaciu to bolo “otrepane” meno, pretoze ich bolo vela… pre generaciu dnesnych deti ho hodnotim ako krasne❤️