Páčia sa vám mená Cheryl, Rachel a Lina?
Páčia sa vám dievčenské mená : Cheryl,Rachel,Lina?
Nie.
Iba LINA
@trema Ráchel, rejčl isto nie
Mne sa tiež nepáčia.
Keby som bola ale nútená vybrať jedno z týchto troch tak Lina.
Nie 😅
A čo tak Lydia? Bude zaručene jedina
Nie je nejaka stranka, kde je počet mien na Slovensku?
Nie, otras
Nie
💙 máš u mna obdiv dala by som všetky mena nemusia sa ostatným páčiť hlavne že sa páči tebe... moja sestra má netradične srbské meno neni sme odtiaľ ja idem svojmu dieťaťu dať meno čo som ešte v živote nepočula že by niekto mal... ľudia a okolie si najskôr pošomre a potom si zvyknú... a nakoniec bude že aké je to krásne meno... rob srdcom nie ako ovečka lebo ľudia povedia lebo ľudia... nech sa vola ako chce... držím ti palčeky
@prea nepoznam nikoho kto sa vola Cheryl alebo Rachel a ani Linu nepoznam :D lepsie jak keby sa mala volat Natalia alebo Sofia ako kazda druha
Tak na Slovensku určite nie
No lenže to dieťa by sa radšej volalo obyčajne Natália ako keď ľudia nebudú vedieť meno vysloviť. Kamoska mala zložité meno a učenia ju veru volali všelijak. Decká si z nej robili srandu. Keď sa osamostatnila dala si ho zmeniť.
@dzulli1980 😅😂
Všetke tri sú pekné.
Mne sa nepáčia tie slovenské 🤷♀️ ako napr.
František a pod .
🤣🤣🤣🤣🤦🏼♀️ už teraz ľutujem tu malú. A nepíše sa to Sheryl nahodou?
Nie 😁
prepac, ale mne tieto mena pridu ako zo serialu Dva a pol chlapa - Charlieho divoky vecer v LAS VEGAS
..tvoje babatko sa nemusi volat ako kazda druha, ale zase nemusi byt menom exot
Rachel budú nám Slovensku hovoriť Ráchel podľa mňa;(((
Sheryl.nahodou neni škaredé
Ano, krásne
Inak Rachel sa niekde aj vola Rachel, nie,, Rejcl,,??... Mne by sa praveze Rachel pacilo.. Aj tie zvysne dve
Rachel áno 🙂
Vieš volám sa Natalia a nevolá sa tak každá druha aspoň moja generácia bola som sama 👌
@maminkasisa a čo je na mene René? ja síce poznám len jedného - spolužiak, ale keď som to počula prvý krát v 10r tak som si pomyslela "chudák, také meno ako po starom dedovi" čiže nie cudzokrajné, len proste čudné

@kiwi3 jasné, veď aj Timotej je šampón na vlasy a Ema su chrumky v jednote