icon

Petrana, Petra alebo Petronela

6. máj 2025

Ktoré meno sa vám pozdáva najviac? 🙂 Páči sa mi Peťka ale neviem, či chceme klasickú Petru alebo niečo zriedkavejšie

izabela181
6. máj 2025

Keby si mám vybrať z týchto, tak Petronela 😊 Petrana určite nie, alw to len kvôli tomu že som pozerala Ružu pre nevestu a bola tam ta hlúpa Petrana 😅 podľa mna každý má mená, ktoré sa mu negatívne spájajú s nejakým človekom a take meno by dieťaťu nedali

koniarova
6. máj 2025

Jednoducho. Petra.

vanilkovazmrzka
6. máj 2025

Petronela. Krasne meno, a poznam jednu Petronelu a je to krasna zena, tak mam k tomu menu pozitivnu asociaciu 🙂

lenka.25
6. máj 2025

Mne sa veľmi páči Petra . Za posledné roky ani žiadnu malú Peťku nepoznám , Petranely dve a Petrana sa mi vôbec nepáči a poznám jednu.

nelca84
6. máj 2025

Ja som Petronela, tak hlasujem za 😉

anavixy
6. máj 2025

Ja mam kmotru Petru a volam ju Petronela 😄 dala by som asi len Petru, suhlasim, ze v dnesnej dobe je vynimocnejsie, ak ti teda na tom zalezi 🙃

stela567
6. máj 2025

Za mňa Petrana. Je to zaujímavé a pekne meno.

belaanabela
6. máj 2025

Klasika Petra alebo Petrana# za mňa Petronela neexist. , 👧🏿

malalala14
6. máj 2025

Poznám jednu Petronelu. Nikto ju tak nevolá buď je Peťa alebo Nela. Dokonca ona sama sa predstavuje ako Nela. Ja by som dala asi normálne Petra.

talia16
6. máj 2025

Ja by som dala Petra, ako jeden div sveta

euka210
6. máj 2025

Petra 🤗 ...bolo to moje meno pre dievca ♥️...ale mame 3 chlapcov 🤷‍♀️

petronelaproki
6. máj 2025

Waw zasnem,ze niekto uvazuje dnes nad menom Petronela 🤪,nic v zlom 🙂. Je take nezvycajne, ja sa predstavujem Peta,neznasam Petra, a len na margo je to dlhe meno 😄

jeennyv
6. máj 2025

Petronela je moja kamoska a paci sa mi to meno, jej vsak nik nepovie inak ako neli nela nelka

susitko
6. máj 2025

mne sa velmi paci Petra.ale aj Petronela.obe krasne.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ankare
6. máj 2025

Petronela

matky
7. máj 2025

Za mňa Petra, v jednoduchosti je krása, a tá už je sama o sebe v dnešnej dobe zriedkavejšia 🙂

martinadomianova
7. máj 2025

Z týchto troch tú Petronelu.

mamkatramka
7. máj 2025

Ja som mala byť povodne Petronela ale potom mi naši dali meno Petra ☺️ Petronela je pekne meno, síce dlhšie, ale oslovovať ju môžete Peťka alebo Nela, Nelka. Petranu by som nedávala. Tak už je na vás, čo chcete, skúste aj porovnať ku priezvisku ktoré sa vám hodí viac 🙂

leveta
7. máj 2025

Mne sa páči Petra <3
A každá jedna v mojom živote, bola príjemná, milá usmiata, pozitívna osoba. Snáď si to nesú tiež s menom 😍

majkaalexia
7. máj 2025

Určite Petronela

jamidea
7. máj 2025

Petra

slavka1988
7. máj 2025

Petra 🙂

gab1sol
7. máj 2025

Máme 9-ročnú Petru. V pôrodnici mi povedali, že to meno už dlho nepočuli… Inú Peťku v detskom veku momentálne nepoznáme. Takže za mňa Petra.

tetapetra
7. máj 2025

Vďaka nicku sa vyjadrovať ani nemusím 😂

margotka17
7. máj 2025

Máme v rodine Petru. Všetci jej od malička hovoríme Petka.

cupiii
9. máj 2025

My máme Nelku doma. Aj v rodnom liste ma Nela ale meniny oslavuje na Petronelu 🙂

anonym_15d72c
30. júl 2025

Petrana