icon

Pomôžte mi s menom pre dievčatko

30. mar 2021

baby poraďte mi prosím s menom pre dievčatko termín mám za pár dní a na mene sme sa s manželom stále nezhodli

Strana
z3
tatiana1329
30. mar 2021

Mne sa vzdy pacilo Erika. Bohuzial som ho nemohla dat. Uvazovali sme aj nad Melissou a nakoniec mame doma Jessicu. 😁

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
lindous
30. mar 2021

To takto ťažko 😅 ale mne sa napríklad vždy páči, že ak je v priezvisku nejaká zvučná hláska, tak keď sa nachádza aj v krstnom mene, teda napríklad ak je v priezvisku R, tak Karolína, Karin, Šarlota a pod😊 ale záleží no.. Každý ti tu povie niečo iné, ale hádam nájdete inšpiráciu 😊

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
andreatytler
31. mar 2021

Izabela alebo Sofia

pusinka12221
31. mar 2021

Mne sa páči Agatka, Amalka, Johanka a doma máme Julianku 🥰🙂

cookie29
31. mar 2021

Mám rovnaký problém a netuším.

abcmajacba
31. mar 2021

Zoberte si s manželom kalendár, zapíš si ktoré sa vám obom páčia, možno prihliadni na to kedy sú meniny (naša je narodená v októbri, tak sme chceli aby oslavovala aspoň meniny, keď je už teplo) a potom vylučovacou metódou a samozrejme s prihliadnutím k priezvisku vyberte. My sme sa tiež nevedeli dohodnúť a potom sme na to išli takto 😁

lesnajahodka
31. mar 2021

My sme si s manželom prešli celý kalendár, vybrali sme asi 5 mien, na ktorých sme sa zhodli. A nakoniec sme dali meno Dorotka, ktoré v tom našom zozname ani nebolo. U nás to bolo tak, že to meno proste prišlo a vedeli sme, že iné už nechceme🙂

martinalici
31. mar 2021

My sme hladali také meno aby sedelo z priezviskom, aby dieťa malo rovnaké iniciály napr. MM. To ti zúži trochu výber mien 🙂

marci77
31. mar 2021

Lenka, Simonka, Valentinka, Natalka, Miska, Klarka ......alebo ak sa manzel vola napr. Martin, tak dievcatko by mohla byt Martinka .....
ja co mam v okoli, tak teraz sa kazde druhe dievcatko vola Ella, Ema
alebo inspirovat sa mozete aj tu, rebricek najcastejsie pouzivanych mien pre babatka
https://www.cas.sk/fotogaleria/1062207/pozname-...
https://www.slovakwoman.sk/rebricek-top-mien-za...

kristiii
31. mar 2021

Z nášho kalendára Júlia, zo zahraničných sa mi páči Emily, Melany

polodrahokam
31. mar 2021

.

ladybug138
31. mar 2021

Moja dcera sa vola Terezka ❤️

jazula
31. mar 2021

My sme na to šli vyraďovacím spôsobom, vyradili sme mená, ktoré už v rodine sú a tie, pri ktorých mal jeden z nás nepríjemné asociácie, dosť to zúžilo výber 🙂 Vyhrala Alexandra, ešte uvidíme, či s tým menom aj odíde z porodnice 😂

margaretkava
31. mar 2021

Ja som chcela Hanku, Vilmu alebo Apolienu a nakoniec mame Mateja🥳

farkaska
31. mar 2021

Ja mam Terezku😊

kockopes2206
31. mar 2021

Pri prvom som mala vymyslenu Janku, pri druhom Andreu. Mam Matka a Miska.

alexandra2010
31. mar 2021

mam Alexandru a Viktoriu. Ale musi pasovat k priezvisku. My mame kratke prizvisko, tak dlhe krstne velmi pasuje k tomu. A pre dospelu zenu to meno musi sediet samozrejme 🙂

rooberta
31. mar 2021

Vanda, Rebeka, Olivia

elenajezova
31. mar 2021

Mne sa vždy veľmi páčila Danielka. A mam doma Stanku.

mijunik
31. mar 2021

Je veľa krásnych mien, dcérka je Ľubica, voláme ju Ľubka, Ľubi, Ľubinka (už má 15 rokov, takže aj" ty potvora"😁), nádherné meno je Jana, Katarína, Júlia, Juliana. Včera som stretla dievčatko s menom Olinka (Oľga). Tak sa volá aj moja mamina. To meno, úprimne, nič moc, ale forma Oli, Olinka, Olinečka (tak mamine hovori môj tatino) je milá. Aj Elena je zaujímavé meno.

leona45
31. mar 2021

Hanka.

luccija
31. mar 2021

Tamara, Livia,lujza

trema
31. mar 2021

Ja mam zase problem, ze sa mi paci az prilis vela miem.. Barbora, Tereza, Lucia, Anna, Diana, Monika, Daniela, Elena, Martina.. jajajaj ktore vybrat 🙂

sasena21
31. mar 2021

V rodine mame Agatku, Dorotku, Alžbetku. My mame Gretku a na ceste Zojku. Ale paci sa mi aj Julianka, Johanka a sestra mala v zálohe ešte Lujzu.

simona92101
31. mar 2021

@margaretkava moja prababka sa volala Apoliena,pradedo jej hovoril Polka 😉 vzdy mi to meno prislo take vznesene,pre princeznu alebo vílu 😉

evkamotka
31. mar 2021

Iveta, Alica
Mala som toto pred rokom ked som rodila syna. Nakoniec na porodnu salu prisla sestricka a ja som stále nevedela. Tak som povedala manzelovi, co dame? On ze Peter, tak mame Petrika :D

missviolet
31. mar 2021

Elena, Anita, Juliana...

Strana
z3