icon

Pomôžte mi s menom pre dievčatko

30. mar 2021

baby poraďte mi prosím s menom pre dievčatko termín mám za pár dní a na mene sme sa s manželom stále nezhodli

ketrin
31. mar 2021
ibrunova
31. mar 2021

Lenka Lucia Lujza

karolinakr
31. mar 2021

Nepači sa ti Annabella?
Inač sranda ja ked som bola dieťa, mala som babiku Annabellu
Medzi tymi nezvyčajnymi menami som našla
Haralampoš
a Esti mese - Emese

karolinakr
31. mar 2021

Ked daš Anastazia asi bude jedina v republike ci okrese ( mozno)

ikonica
31. mar 2021

Mame Zojku... A kebyze mame dalsiu dceru, tak neviem co by som vybrala... Mozno Sona, Tamara, Alina, Alena, Elena... Alica, ale to uz v rodine mame.. Aj Ziva sa mi paci, ale pre dievcatko mi pride take tvrde... Preto som tak pomenovala nasho psa 😁

babababka
31. mar 2021

Alžbetka,Eliška,Veronika,Monika

katarina9593
31. mar 2021

@trema my máme Dianu 🥰

iveta6868
31. mar 2021

@evkamotka Joj Iveta, to som davno nepočula. Ja sa tak volam a môj ocko mi ho dal podľa spevačky Ivety Simonovej, ktorú rad počuval. Keď som svojim dceram iba zo strandy navrhovala, tak nechceli ani počuť. A tak mam vnučky Emmku a Miu a moje dievčata su Erika a Klaudia.

karolinakr
31. mar 2021

@iveta6868 odkial peivialo meno Emma? Teraz sa s nimi vrece roztrhalo ale nespominam si spevačku či herečku s tymto menom

ivanka12311
31. mar 2021

Ja mám Michalku a Matúška🤗😇🤍

romco3
31. mar 2021

@elenajezova my mame tiez Stanku 🙂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
kristiii
31. mar 2021

@karolinakr ja čo si pamätám, tak sa v mojom okolí rozšírilo, keď sa v seriáli Priatelia narodila malá Ema Rachel a Rossovi

karolinakr
31. mar 2021

@kristiii mõže byť 👍

iwuskaaa
31. mar 2021

My sme chceli Emmu a Ninu, máme Davida a Tomáša🤷🏼‍♀️😂

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pa_tricia19
31. mar 2021

My budeme mať Evu 🙂

katrinka8
31. mar 2021

@karolinakr - Kuzminova 🙈

dusankomoj
31. mar 2021

Ja mám Evu a druhá by bola Ela(ale máme pinďúra🤣) ja nemám veľmi rada,keď sa meno skracuje: napr.Zuzana sa bežne povie Zuzka a ja poviem Zuzanka.

karolinakr
31. mar 2021

@katrinka8 áno, celkom som zabudla 👍

denyskalili
31. mar 2021

My máme Lilien 🙂 💞

radkamatisova
31. mar 2021

Kristínka, Simonka, Nikolka

kachita
31. mar 2021

Ja mam doma Terezku a Vilmu ❤️❤️

lujzyana
2. apr 2021

ja ešte deti nemám ale moja dcéra bude na milión percent Amélia, milujem to meno od malička. Ale tu je zopár mojich ďalších obľúbencov: Alžbeta, Bianka, Sabína, Matilda, Amari, Rebeka, RUNA (takto sa volala jedna pani, ktorá mi predávala knihy a zamilovala som sa do toho mena), Dorota.. mená pre dievčatá sú podľa mňa jednoduchšie ako pre chlapcov 😅

lujzyana
2. apr 2021

alebo, čo je podľa mňa super tip- napíš si meno, ktoré sa ti páči na každé písmeno abecedy (je to ťažké 😂) a potom vyberte z tých

sunshine_18
2. apr 2021

Esmie, Sophie, Elizabeth, Gretka, Marína, Ava, Anna, Madelyn, Alice, Ashley, Anastasia, Amine, Viktória

felicita027
2. apr 2021

My máme doma 3 slečny Alessia - voláme ju Ales, Isabella - voláme ju Izy alebo Bella ale väčšinou Izy a najmladšia je Rosaline a ju voláme Lillinka, Lilly ale páčia sa mi mená aj ako Francesska, Elizabeth, Anastasia jednoducho také, ktoré nemá každé druhé dievča na škole 🙂

felicita027
2. apr 2021

@lujzyana no, to je pravda, že dievčenské sú jednoduchšie my pri dievčatách sme mali ako sa hovorí na každý prst 10 mien a pri synovi do poslednej chvíle sme nevedeli vymyslieť nič originálne, čo by sa nám obom s mužom páčilo 😂 a nakoniec sme aj vsadili na "klasiku" a ešte dobre, že máme 3 dievčatá a jedného chalana lebo keby to bolo naopak tak pri vymýšľaní 2-3 chlapčenského mena sa asi zbláznim 😂😂😂

didaa
Autor odpoveď zmazal
autor
5. apr 2021

@rooberta Rebeka sa volám ja