Pomôžte mi s menom pre dievčatko
baby poraďte mi prosím s menom pre dievčatko termín mám za pár dní a na mene sme sa s manželom stále nezhodli
Lenka Lucia Lujza
Nepači sa ti Annabella?
Inač sranda ja ked som bola dieťa, mala som babiku Annabellu
Medzi tymi nezvyčajnymi menami som našla
Haralampoš
a Esti mese - Emese
Ked daš Anastazia asi bude jedina v republike ci okrese ( mozno)
Mame Zojku... A kebyze mame dalsiu dceru, tak neviem co by som vybrala... Mozno Sona, Tamara, Alina, Alena, Elena... Alica, ale to uz v rodine mame.. Aj Ziva sa mi paci, ale pre dievcatko mi pride take tvrde... Preto som tak pomenovala nasho psa 😁
Alžbetka,Eliška,Veronika,Monika
@trema my máme Dianu 🥰
@iveta6868 odkial peivialo meno Emma? Teraz sa s nimi vrece roztrhalo ale nespominam si spevačku či herečku s tymto menom
Ja mám Michalku a Matúška🤗😇🤍
@elenajezova my mame tiez Stanku 🙂
@karolinakr ja čo si pamätám, tak sa v mojom okolí rozšírilo, keď sa v seriáli Priatelia narodila malá Ema Rachel a Rossovi
@kristiii mõže byť 👍
My sme chceli Emmu a Ninu, máme Davida a Tomáša🤷🏼♀️😂
My budeme mať Evu 🙂
@karolinakr - Kuzminova 🙈
Ja mám Evu a druhá by bola Ela(ale máme pinďúra🤣) ja nemám veľmi rada,keď sa meno skracuje: napr.Zuzana sa bežne povie Zuzka a ja poviem Zuzanka.
@katrinka8 áno, celkom som zabudla 👍
My máme Lilien 🙂 💞
Kristínka, Simonka, Nikolka
Ja mam doma Terezku a Vilmu ❤️❤️
ja ešte deti nemám ale moja dcéra bude na milión percent Amélia, milujem to meno od malička. Ale tu je zopár mojich ďalších obľúbencov: Alžbeta, Bianka, Sabína, Matilda, Amari, Rebeka, RUNA (takto sa volala jedna pani, ktorá mi predávala knihy a zamilovala som sa do toho mena), Dorota.. mená pre dievčatá sú podľa mňa jednoduchšie ako pre chlapcov 😅
alebo, čo je podľa mňa super tip- napíš si meno, ktoré sa ti páči na každé písmeno abecedy (je to ťažké 😂) a potom vyberte z tých
Esmie, Sophie, Elizabeth, Gretka, Marína, Ava, Anna, Madelyn, Alice, Ashley, Anastasia, Amine, Viktória
My máme doma 3 slečny Alessia - voláme ju Ales, Isabella - voláme ju Izy alebo Bella ale väčšinou Izy a najmladšia je Rosaline a ju voláme Lillinka, Lilly ale páčia sa mi mená aj ako Francesska, Elizabeth, Anastasia jednoducho také, ktoré nemá každé druhé dievča na škole 🙂
@lujzyana no, to je pravda, že dievčenské sú jednoduchšie my pri dievčatách sme mali ako sa hovorí na každý prst 10 mien a pri synovi do poslednej chvíle sme nevedeli vymyslieť nič originálne, čo by sa nám obom s mužom páčilo 😂 a nakoniec sme aj vsadili na "klasiku" a ešte dobre, že máme 3 dievčatá a jedného chalana lebo keby to bolo naopak tak pri vymýšľaní 2-3 chlapčenského mena sa asi zbláznim 😂😂😂
@rooberta Rebeka sa volám ja

Možno inšpiruje:
https://www.youtube.com/watch?v=Q3GOOyTA6-I🙂