Poraďte krátke netradičné meno pre dievčatko
Pomaly idem do tretieho trimestra a stále nemám meno pre dievčatko. Nič ma neoslovilo, žiadne sa mi nepáči, manžel už je zúfalý. Hľadám krátke, netradičné meno. Niečo jednoduché, čisté, zaujímavé, nie bežné meno používané na Slovensku. Prosím dajte nejaké tipy.
Japonske mena su pekne, Amaya, Funiko, Kumiko, Mirai, Suzumi, Yuki 🙂 Ak poznas anime/mangu, najdes vela inspiracie, urcite sa tak hocikto na SK nevola.
Tvoje poziadavky by splnalo meno marion, dalsie na svk netradicne mena, ktore mi v rychlosti napadaju zo skolky - cara, hannah, loona, nadine...
@kalamityjane
@kalamityjane Tamara
Eliza / Elisa
@kalamityjane ja som nevedela meno ešte v 9. mesiaci 🙈 😂 tiež sa mi žiadne nepáčilo a žiadne ma neoslovilo. Jedno jediné áno a to mi doma neprešlo... Chcela som aby bola Marisa 🙈 Nakoniec viac menej vybral priateľ a máme Stellu ❤
@kiwi3 deje sa to praveze velmi casto. Ani ja som dlho nevedela rozhodnut, vybrat... proste ja neviem ci to tymi hormonmi, ale mne sa nic nepacilo. Alebo ked som poznala osobu uz s tym menom, alebo bolo to meno prilis caste..alebo sa nepacilo muzovi 😀 Vyber mena nie je vzdy jednoducha zalezitost, lebo ho vyberas pre osobu, ktoru nepoznas a je to na cely zivot, cize dolezite rozhodnutie.
@kalamityjane Lea alebo Gaborikovci majú druhu dcéru s menom Leia, mne sa páčila aj Layla alebo Leyla, mne to bohužiaľ nebolo schválené...
Ešte ma napadlo, jedno rozkošné dievčatko na našom sídlisku sa vola Lola.
Luna
@kalamityjane Aurora, Noemi…
@kalamityjane my mame Rebeku 🙂
Dalia
Tamia
Tea
Tabita
Zina
Zita
Dina
Dita
Meda,Aleta
@kalamityjane Jela
Lyla
@kalamityjane na základe vašich kritérií si viem predstaviť Lea alebo Lia 🙂
@19daniela90 nádherné meno, my sme ho mali vybraté pre bábätko...nakoniec mame dvoch chlapcov 😅
Ešte sú pekné Zara, Hana..v okolí sú Mia, Molly, Timea, Lýdia
Amy (ejmy) je krátke mile a pekne podľa mna
Keď sa môžem opýtať, prečo musí byť za každých okolností netradičné?
@kalamityjane my máme 3 dievčatko a volá sa Kira je ich na Slovensku cca 50
Finja, ilvy, alma, ida, kaya,lina,lia, juna ,amy
@kalamityjane
Ava
@kalamityjane Zoe 🙂
@kalamityjane len nie Zaru Miu Saru Emu je ich plna skolka...Ja mam Sabinu a je jedina v skolke kde je cca120 deti

ja stale nerozumiem, ako moze niekto nevediet, ake ma dat dietatu meno. to mi pride, ako keby uz bolo desiate a napady sa minuli. ak sa chcete inspirovat, staci pozriet kalendar a nemusi byt len slovensky...