Poraďte mená pre chlapcov dvojičky
Ahojte, viete poradit mena pre dvojicky chlapcekov? Dakujem
Jergus Juraj
Mne sa pačia česke menà Radim a Aleš alebo Lukàš a Dominik
Gregor a jergus
Prinajhoršom Andrej a Rasťo
@eva1235 Mne sa pacia Adam a Adrian. Na strednej sme mali Roberta a Norberta. Nemusia sa vsak podla mna podobat ani zacinat rovnakym pismenom, ale mohli by spolu narodnostne ladit a najma ked sa vzijem do dvojiciek, bolo by spravodlive mat mena rovnako dlhe. Napr. nie Adam a Alexander (jasne, da sa skratit na Alex, myslim vseobecne dlhe mena ako Bartolomej ci Emanuel a pod.), lebo chudak ten druhy menovany v skole pri pisani si pekne bude somravat popod fuzy... 🤭🤭🤭😂 Tak aby to bolo fer. A gratulujem. 🙂 Potom sem kludne napis, ake ste vybrali. 🙂
@leni1007 su to krasne mena ale tych Jakubov je tolko, že až, tento rok podla mna aj vyhraju, na konci roka si vždy pozriem rebríček naj mien...možno už koncom novembra budú písať
@olli456 krásne, mne sa ešte páčia Tadeáš, Tobiáš, Kryštof
Miško , Maťko
@eva1235 Ja mám dvojičky chlapcov a volajú sú Alex a Oliver 🙂 keď boli malí volali sa Ali a Oli 🙂
@zanetka245 Waw to sú krásne mena
@eva1235 Tomáš a Lukáš
Oliver a hardy
akekolvek ale urcite by som nedavala take co su na rovnake pismena a ani take, ktore pripominaju zname dvojice mien. Pride mi to ako ake opicenie sa. Ani take, co sa podobaju . Kazde dieta je original a preto by som naschval dala uplne ine mena. Napr. Matej a Juraj, Simon a Adam, Michal a Lukas, Martin a Ondrej, Martin a Juraj, Tomas a Marian, Samuel a Peter, Patrik a Jakub.....
@eva1235 Dominik a Beňadik
@eva1235 a co povies na take ake mam ja doma..... MAXIMILIAN a sebastian. Volame ixh Maxik a Sebik. Alebo tak ako su krstení...
@bejkidielko Damko a Branko
( Damian & Branislav )
Alebo Damko a Adamko ( Damian &Adam )
Uz
@eva1235
sa narodili? A ake mena si im teda vybrala-?

Švagriná má Oskara a Filipa